קבוצה בחוגי סיירות

קבוצה בחוגי סיירות

שלום! אני מדריכה ותיקה בחוגי הסיירות וכבר זמן רב אני חושבת על האפשרות לפתוח קבוצה ובה ישולבו גם ילדים בעלי אוטיזם. בימים הקרובים אני עוברת לגור בצפון והיום דברתי על הרעיון עם הרכז באזור. הרכז אישר וכעת הכדור בידיים שלי. כיוון שכל העניין ראשוני הכל פתוח- גיל הילדים, מקום המגורים וכל פרט אחר. למי שלא יודע חוגי הסיירות הם ארגון המפעיל נוער, הדגש בפעילות הוא על טבע וידיעת הארץ, הפעילות כוללת פעולה שבועית וטיולים. אני יודעת שהרעיון כלל לא פשוט ואני מקווה שתבינו שמספר השורות האלו הן רק רעיון ראשוני ולא מעידות על חוסר רצינות. מאוד חשוב לי לשמוע מה דעתכם בעניין ולחשוב על כך ביחד ענבל

doroniz

New member
אני איתך

ענבל, ברוכה הבאה לצפון. בתור טייל לשעבר (הגיל הגיל....
), צופה מושבע (עד היום משהו רוטט בי כשמזכירים את תנועת הצופים
), אוהב טבע וירוק אני מצטרף לרעיון בכללותו. בתור אבא לילד עם אוטיזם אני רק יכול לעודד פעילות של שילוב בין השניים - הטיולים והילדים עם האוטיזם. בתור הורה פעיל (וועד הורים בית ספרי, פורום הורים, חבר ותיק ופעיל באלו"ט) אני אשמח להצטרף ליוזמה. בקיצור, count me in........דורון.

אפשר להתחיל מיד

מבחינתי אפשר להתחיל להריץ את העניין- רק תגיד לי על איפה בי"הס ומה הגיל וזו תוכל להיות נקודת ההתחלה. אשמח לחשוב איתך ביחד איך הכי נכון לעשות את הדברים- לצרף לקבוצה קימת להקים קבוצה מאפס וכו' שיהיה בהצלחה ענבל

doroniz

New member
שלחתי לך מייל

ענבל, שלחתי לך מייל לפי הכתובת שמויפעה בכרטיס האישי שלך. קיבלת? אם לא, שלחי לי מסר דרך הכרטיס שלי. אולי ננסה לגלגל עניינים במהלך חוה"מ. חג שמח, דורון.

גם אנחנו בפנים...

אנחנו גם גרים באיזור, והילד שלי לומד בכיתת ה-PDD בבית ספר אופק בכרמיאל, מי הרכז האיזורי ששוחחת איתו ? צרי קשר במסר ונדבר. נשתמע איילת

rri1

New member
הי ענבל

גם אני מאד בענין טיולים. וגם אני איתך- בעד טיולים ובעד שילוב של ילדים!! אשמח להצטרף לרעיון ולהשתתף בהקמת הפרויקט! נ.ב.: גם אנחנו מהצפון.

את מכירה מישהו באיזור שלנו

המרכז, שיהיה מוכן לקחת על עצמו דבר כזה, אני מה זה מקנאה...

מרכז

פנו אלי עוד הורים מהמרכז (אגב איזה מרכז?). אם תהיה היענות אני מאמינה שיש על מה לדבר (לא מבטיחה). בכל מקרה אני אברר ואעדכן. יקח קצת זמן כי בחול המועד כל המדריכים והרכזים במחנות וטיולים עם החניכים

meyravbh1

New member
הפעילויות של החוג הזה הן

רק בשבת,נכון? או שיש גם באמצ"ש?

vered73

New member
האם הכוונה לשלב ילד אוטיסט בתוך

קבוצת בני גילו, או שגם ילדי הגן יוכלו לקחת פעילות בטיולי משפחות? חשוב לי לחדד כדי לראות אם זה יעיל לנו. בכל אופן יוזמה מבורכת.

גם וגם

בהתחלה חשבתי לכיוון שילוב. דיברתי עם מספר הורים שהעלו רעיונות נוספים - טיולי משפחוות או קבוצות קטנות של ילדים שמכירים כבר. זה נשמע לי רעיון טוב. היום אני פוגשת את סמנכ"ל חוגי הסיירות (קק"ל) ונראה מה אפשר לעשות בדיוק. רצון ושיתוף פעולה כבר יש מצד חוגי הסיירות, השאלה מה המשאבים העומדים לרשותינו. בכל אופן... מדובר במשהו ראשוני כיוון שז יוזמה פרטית, מצד אחד אני לא יכולה להבטיח כלום מצד שני הכל פתוח ואשמח לשמוע כמה שיותר הצעות ורעיונות. אם אפילו חלק קטן ימומש זה יהיה יופי. אני אמשיך לעדכן

מצטרפים מהצפון

נשמח מאוד להצטרף. יש לנו חברים נוספים שמחפשים פעילות חברתית עם בנם (בן 15) אני בטוחה שישמחו לשמוע על כך.

למעלה