קבב פרוגרסיבי מנהל פורום רוק מתקדם נצפה צולה ואח"כ אוכל קבב תוצרת ביתית.
R Rudess New member 9/6/06 #1 קבב פרוגרסיבי מנהל פורום רוק מתקדם נצפה צולה ואח"כ אוכל קבב תוצרת ביתית.
S sixkiller2003 New member 10/6/06 #6 לא אמרתי שאני מסכים איתך.. חלקתי איתך את העובדה שהצחיקה אותי השורה "ציולם פפראצי של בסיסט להקת פרוג".. לא אמרתי שאני מסכים אם ההתנהגות משולחת הרסן שלך פה בפורום. בנדיט.. אגב למה כולם לחוצים?
לא אמרתי שאני מסכים איתך.. חלקתי איתך את העובדה שהצחיקה אותי השורה "ציולם פפראצי של בסיסט להקת פרוג".. לא אמרתי שאני מסכים אם ההתנהגות משולחת הרסן שלך פה בפורום. בנדיט.. אגב למה כולם לחוצים?
ש שיר דויטש New member 10/6/06 #7 כי אסור לכתוב הודעות בלי המילה פרוג בתוכן. והמילה קבב היא לא פרוג. אה רגע, אבל זה קבב פרוגרסיבי בעצם. אז זה בסדר. Carry on.
כי אסור לכתוב הודעות בלי המילה פרוג בתוכן. והמילה קבב היא לא פרוג. אה רגע, אבל זה קבב פרוגרסיבי בעצם. אז זה בסדר. Carry on.
R Rudess New member 10/6/06 #8 רגע האם בעצם מותר לי לכתוב שרמי הכין קבב מצוין? כי גם אני מכין קבב מצוין. איפה הגילוי נאות?
מ מורנא007 New member 10/6/06 #10 קבב עושים מבשר בקר טחון ובשר בקר טחון זה להקת פרוג: Sacred Ground (beef)