קא-בום 3 - היום!

גנימדס

New member
במקרה...

במקרה הגעתי לפגישה בקומה מעליכם, ופתאם ראיתי עשרות דוכני קומיקס עברי מול עיני ועמדתי כמשתאה. לא ידעתי בכלל...אני בוש ונכלם להגיד דבר כזה . ראיתי את הקומיקס שיצרה בחורה מוכשרת עם כובע מצחיה, ולא פספסתי לשמחתי את אורי פינק, ממש נס חנוכה גלוי.

evil i

New member
מדהים, נכון?

הנהלת קאבום עובדת בצמוד עם אגף הניסים והניפלאות במחלקה היהודית של אלוהים. אנחנו אפילו רואים את הרבה את סנטה קלאוס. אגב, הבחורה הנחמדה עם כובה המצחייה היא דורית מיה גור שיצרה את פלאפלמן.

ailag

New member
גנימדס פה!

איתי דיברת, אני זאתי עם הניק ההפוך (באופן מפתיע)

גנימדס

New member
נעים מאד!

ועם השם המודגש.... זיהיתי..

DoritMayaGur

New member
בחורה הנחמדה עם המצחייה

היי שמחה שנתנת מהחוברת של פלאפלמן אשמח לתגובות אב ודרך אגב שמי הוא דורית מיה גור

גנימדס

New member
גם ממנה

ואהבתי גם את הסקצות שלך, מאד יפה איך שאת יודעת גם לציר את עצמך, אני חושב שזה מאד קשה לאמן לציר את עצמו..

spidey 82

New member
"למה דווקא קומיקס?", "סקס,סמים

ורוקנרול בקומיקס". למרות שהייתי בגרסה שונה מעט של הראשונה לפני שנתיים (גילית זאת רק במהלך ההרצאה), היה מאוד נחמד. זיו, כהרגלו, נע בין הרצאה רצינית למופע סטנד אפ (קרי: השפלת הקהל...). אבל בגלל זה מגיעים להרצאות שלו, לא? ;) קניתי די הרבה דברים בדוכן קומיקאזה ובדוכן יד שנייה (לא ישראלים. אני מקווה שהרכישות שלי בקא"קון הספיקו...): What If...? Featuring Thor (מהספיישל של 05') Caper #1 Concrete: The Human Dilemma# 1 Grey Area #1 Chosen #1 Hero Squared #1 Astro (מעין וואן שוט בפורמט מגזין שיצא לפני חודשים ספורים מאימאג' ומסופר באמצעות האמנות בלבד) *כן, כולם וואן שוטים או גליונות ראשונים... וכל אלו היו בקארטר בין.)* Black Hole TPB Shanna The She Devil TPB (כפי שנאמר בהרצאה של זיו, אני חלק מקהל היעד
) את אלו מצאתי ביד שנייה: (Howard The Duck TPB (MAX X-Men: Children Of The Atom TPB בנוסף אורי חילק בסוף ההרצאה שלו טריידים ולקחתי את Goddess של אניס. אחי לקח משהו בשם The Books Of The Faerie: Auberon's Tale (אם מישהו יודע על מה מדובר, נא ליידע אותי כי מעולם לא שמעתי על זה לפני כן).

ailag

New member
הצלחתי להכנס קצת :)

הייתי בדקה של ההרצאה של מתן על קומיקס וקולנוע, ואז התחיל רעש בחוץ אז יצאתי לטפל. וגם בהתחלת הקומיקרב ובסופו, אבל הוא וההרצאה השניה היו בשעה שאני לא נכנסת בה לחלק גדול מדי מההרצאה כשאני בסגל. ובאמת היו כמה הפתעות ניהוליות בזמן שני האירועים האלו שהייתי צריכה לטפל בהן.. עם זאת, נראה שהקומיקרב עבד מצוין, ממה ששמעתי ממשתתפים. הייתי כמעט בכל ההרצאה השניה של אורי ברוכין, שהיתה המשך מעניין וטוב לראשונה (לגרסה שיצא לי לשמוע של הראשונה). היו שם רעיונות שראו עליו שהוא רצה לפתח עוד, אבל בסדר, היו הרבה רעיונות שפותחו והפכו את ההרצאה לטובה. אני אוהבת התעסקות ברעיון עצמו של קומיקס כוריאציה על ספרות טקסטואלית אז בכלל.. הייתי בחלק האחרון של ההרצאה של אורן על מנגה, וחבל שרק בו, כי נראה שהיא עברה טוב. אבל בשאר הזמן היה צריך לפרק את המקום מהר מהר ולהפוך אותו מכנס מגניב בחזרה למרכז קהילתי. והייתי כמובן בכנס החברים, שעקב בלבול קטן אפילו חיכו איתו עד שהגעתי:) אחרי ריצה כפולה בכל בית תמי ליידע אנשים שהוא עכשיו, כלומר. זה אירוע שמאוד חשוב לי, בתור הזדמנות לדון ולשמוע מה יש לאוק"י להגיד על אוק"י. (כמובן בלי לסתור את זה שאני חושבת ששאר האירועים בתוכניה היו מגניבים, או לפחות מה שיצא לי לראות) סה"כ? אני נורא מרוצה
היה כנס מצוין. התחלתי לכתוב סיכום והוא נעלם, אז יעלה אחד בהמשך.

cannan

New member
הייתי בשתי ההרצאות של ברוכין

אני לא צרכנית קומיקס על בסיס קבוע, קראתי את פרספוליס ועוד כל מיני, אנימציה זה יותר הקטע שלי אבל נהניתי מאוד מההרצאות, ושפכתי את הגיגיי בבלוג שלי: http://capina.blogspot.com/2006/12/3.html אני קוראת עכשיו את ODDS OFF שלקחתי מההרצאה של ברוכין ובאמת עכשיו אני שמה לב לדברים שלפני כן לא הייתי מודעת להם

uriba

New member
סחתין, לקחת את הכי טוב ששיחררתי

אם אני לא טועה...

למעלה