הצלחתי להכנס קצת
הייתי בדקה של ההרצאה של מתן על קומיקס וקולנוע, ואז התחיל רעש בחוץ אז יצאתי לטפל. וגם בהתחלת הקומיקרב ובסופו, אבל הוא וההרצאה השניה היו בשעה שאני לא נכנסת בה לחלק גדול מדי מההרצאה כשאני בסגל. ובאמת היו כמה הפתעות ניהוליות בזמן שני האירועים האלו שהייתי צריכה לטפל בהן.. עם זאת, נראה שהקומיקרב עבד מצוין, ממה ששמעתי ממשתתפים. הייתי כמעט בכל ההרצאה השניה של אורי ברוכין, שהיתה המשך מעניין וטוב לראשונה (לגרסה שיצא לי לשמוע של הראשונה). היו שם רעיונות שראו עליו שהוא רצה לפתח עוד, אבל בסדר, היו הרבה רעיונות שפותחו והפכו את ההרצאה לטובה. אני אוהבת התעסקות ברעיון עצמו של קומיקס כוריאציה על ספרות טקסטואלית אז בכלל.. הייתי בחלק האחרון של ההרצאה של אורן על מנגה, וחבל שרק בו, כי נראה שהיא עברה טוב. אבל בשאר הזמן היה צריך לפרק את המקום מהר מהר ולהפוך אותו מכנס מגניב בחזרה למרכז קהילתי. והייתי כמובן בכנס החברים, שעקב בלבול קטן אפילו חיכו איתו עד שהגעתי

אחרי ריצה כפולה בכל בית תמי ליידע אנשים שהוא עכשיו, כלומר. זה אירוע שמאוד חשוב לי, בתור הזדמנות לדון ולשמוע מה יש לאוק"י להגיד על אוק"י. (כמובן בלי לסתור את זה שאני חושבת ששאר האירועים בתוכניה היו מגניבים, או לפחות מה שיצא לי לראות) סה"כ? אני נורא מרוצה
היה כנס מצוין. התחלתי לכתוב סיכום והוא נעלם, אז יעלה אחד בהמשך.