קאר-פול

cluches

New member
קאר-פול

שלום, כבר שאלתי בעבר אבל שואלת שוב, למקרה שיש מישהו שעונה על הדרישות ופיספס אותי בפעם הקודמת.. יש מישהו מאיזור עפולה/התבור שמעוניין להתחלק בנסיעות? נסיעה ברכב שלי תמורת נסיעה ברכב שלך או נסיעה תמורת תשלום. (ברכב שלי או שלכם) אם לא אמצא אף אחד אז אקח מהדרך, אני מניחה שיש פה אנשים מהעמק, רמת ישי וכו', אבל מעדיפה מישהו שיחלוק איתי את הוצאות כל הדרך.. תודה רבה!

IdanXP

New member
אולי פה אין אחד כזה אבל

חכי לתחילת שנה ולאט לאט תכירי אנשים שלומדים איתך וייתכן שביניהם יהיה אחד כזה שיוכל להתחלק איתך בנסיעות. מן הסתם זה עדיף אפילו כי את צריכה מישהו שיש לו מערכת שעות שכמה שיותר דומה לשלך אחרת זה לא יעזור לך.

cluches

New member
../images/Emo4.gif תפוז מחק לי באמצע..

תודה רבה! ויש לי עוד שאלה - יש באוניברסיטה איזה מקום למודעות מהסוג הזה? או שכל לוח שאני רואה מתאים לכל סוגי המודעות? תודה וחג שמח.

IdanXP

New member
את יכולה לתלות בכל לוח שאפשר

חופשי לתלות בו מודעות (בעיקר הלוחות הקטנים שמפוזרים בקמפוס). אבל שוב פעם, זה גם יפספס את המטרה כי את סה"כ צריכה לפנות, לפחות בתור התחלה, לכאלה שלומדים איתך ולא לכלל הסטודנטים באונ' כיוון שכפי שכתבתי - מערכות השעות מאוד שונות ומגוונות בין הסטודנטים. מניסיון, פשוט חכי לשבוע/יים הראשון ואת כבר תראי שתכירי לאט לאט את מקומות המגורים של אלה שלומדים איתך ותמיד את גם יכולה לשאול "אם מישהו מכיר כאן מישהו שגר ב...". גם אני חיפשתי בתחילת שנה את אלה שגרים קרוב למקום מגורי, וזה לא היה ממש קשה לאתר כאלה. (לא כדי להתחלק איתם בנסיעות, אלא פשוט כדי ליצור קשר חברי).

למעלה