קארן יקירתי...

יעל.פ.

New member
קארן יקירתי...

היי מתוקה, זוכרת אותי?יעל??מהפורום בiol? אני מקווה שכן... בכל מקרה, את לא עונה שם אז קפצתי לכאן לבדוק שהכל בסדר איתך כי אני סתם קצת דואגת, כמו תמיד.. אז ככה, אני ממש ממש ממש מתגעגעת ועוד יותר אוהבת תשלחי לי מייל אם מתחשק לך ו...נדבר כבר הזכרתי שאני אוהבת? יעל

קארנינה...

אם את שם...בבקשה השאירי סימן. שלחתי לך גם אי.סי. מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב מאתמול אבל חוששת שלא. אוהבת אותך קארן שלי... בבקשה אל תוותרי. שולחת לך את כל הכוחות שרק אפשר יחד עם חיבוקי ענקי... מקווה שזה יספיק לבינתיים... עד שתוכלי לכתוב לנו. מחכה לשמוע ממך... אוהבת אני.

קארן_@

New member
מאיה שלי אהובה.....

לא צריך עוד לדאוג... זה בטח יעבור בקרוב. רציתי לא לוותר. הוויתור לא כרוך ברצון שלי יותר. מסתבר... אבל אני מחזיקה מעמד איכשהו. אני מאמינה שהכל קורה לי כי ככה צריך לקרות לי ואולי כבר לא צריך להתאמץ לנצח במלחמה הארורה הזו...?... ואולי אסור להילחם בגורל המר הזה בכלל. משתדלת לא להשאב אל הפסימיות, אל מעבר לקו השפיות, משתדלת ממש חזק... אוהבת אותך מאיה, אוהבת עד כלות. קארן.

קארן_@

New member
הי יעל יפתי.......

כמה התגעגעתי... תודה שאת חושבת עלי. קיבלתי את המייל שלך, אכתוב לך בחזרה עוד היום. סליחה שאת דואגת..... לא צריך, אני באמת בסדר... יעבור לי. אוהבת המון בחזרה!! קארן

למעלה