קארן יקירה שלי

קארן יקירה שלי

ראיתי שהיה לך יום קשה נורא. התקשרתי.........השארתי הודעה....... למה לא חזרת אלי? אני אוהבת אותך, ותמיד כאן בשבילך. כמו שאת כאן בשבילי כשאני צריכה. אריק יחכה לך למעלה, לכשיגיע זמנך. גם אלן שלי מחכה שם...אבל בינתיים לפחות אני נשארת כאן כי יש לי אתכם ואני כל כך אוהבת אתכם. את מלאכית...וכשיגיע זמנך גם תקבלי כנפיים. בינתיים....תישארי פה איתי. איתנו. אנחנו צריכים אותך פה. אוהבת אותך...בבקשה אל תשכחי את זה. עם כל הכאב...והקושי...והגעגועים...חייבים להמשיך. כמו שאת אמרת לי. ואני שמעתי. עכשיו...אני אומרת לך. בבקשה...האזיני לי. אל תתני לזה לחלוף לך ליד האוזן. את מוזמנת להתקשר...אני זמינה בפלאפון. שלך תמיד מאיה

karen_karen

New member
מאיה המתוקה שלי... ולכל המעוניין

אני מצטערת שלא חזרתי אלייך.. הייתי שבוזה לחלוטין.. כאילו מישהו בא ולקח ממני את כל כוחותיי.. מוזר ביותר... אני רוצה להיות שם בשבילך.. לא להחליש אותך... ולכן לא עניתי .. פחדתי שהעצב שלי ישבור אותך גם... ונורא חשוב לי שתדעי שאני וכולם פה מאוד אוהבים אותך ורוצים שתחזיקי מעמד.. רק שאתמול היה קשה לי נורא לתת חיזוקים הייתי חלשה בעצמי.. בלי כוח להמשיך.. לא רציתי שתשמעי אותי במצב כזה.. אני יודעת שמותר אני יודעת שיש לפעמים נפילות אני מכירה את הנושא מקרוב.. אנחנו מתחזקים אך הנפילות מגיעות מפעם לפעם וחשוב לדעת הכיצד להתמודד איתן. ובכן אני יודעת איך להתמודד איתן... לבד... או עם אריק... את יכולה להבין אותי נכון...? הייתי איתו אתמול והיה לנו כיף בצל החמה יחדיו... הבאתי לו פרחים עם ריח מדהים.. דיברנו קצת.. היה נחמד.. כן לשבת ליד אבן היה לי נחמד!!! זו לא סתם אבן חצי מליבי שוכן בתוכה לכן זו אבן מיוחדת שכרמה לי להרגיש הרבה יותר טוב... בכיתי המון אתמול אולי יותר מאשר אי פעם... כואב לי הלב החצי השני כבר לא מתאחד עם החצי שנותר... ובאמצע ישנו שביל דם .... אני מודעת לכך שישנם הימים האילו הם תמיד יהיו לא משנה עד כמה יהיה לי טוב בחיים. הם יהיו... אני מאמינה שאהבה כזו מגיעה פעם בחיים... אני בטוחה שאמצא עוד אהבה אך היא לא תהיה כמו זו... אז לפחות אני יודעת שאת אריק אני תמיד אוהב הוא תמיד יהיה בליבי תמיד... ואני יודעת עד כמה הוא אוהב אותי הוא אמר לי אתמול... הוא כל כך אוהב אותי שהוא מתעקש שאני אמשיך לחיות עם כל הקושי!!! לא מתייאשים את חזקה את תחזיקי מעמד - כך הוא אמר לי אתמול... ואם אריק אמר לי שאני חזקה אני מאמינה שזה נכון ואני חייבת להמשיך ולשרוד ולעבור הכול כל מבחן שיציב לי האלוהים אני אעמוד בו לא משנה מה... מאיה היקרה בימים האילו של החולשות אני מעדיפה להיות איתי או עם אריק בכדי לא ליפול ... נורא קשה ליפול כפי שאת וודאי יודעת אך להתרומם זה מאוד קשה... אני כבר התרוממתי אך המעידות הקטנטנות האילו יכולות שוב להפיל אותי ואני ממש לא רוצה ... הבטחתי לעצמי שמהרגע שבו התרוממתי ... זהו!!! אני למעלה!!! על דרך המלך!! ואסור לי למעוד שוב... אז סלחי לי מתוקה שלי אני יודעת שאיכפת לך ושאת דואגת ורציתי לומר לך שאת מקסימה ומדהימה ואני מאוד אוהבת אותך ומאיה יהיה בסדר אנחנו כולנו נעזור האחת לשניה ונבריא מכל הבעיות שלנו. אני אוהבת אותך. מודה לך על הכול.. והודות לכולכם אני כאן שוב איתכם.. אנחנו יחד נעבור את כל המשברים!!! תודה לך מתוקתי וחג שמח ואם אפשר אז גם כשר לכולכם אני אהיה בקשר שלך קארן אוהבת מחצי לב- אבל גם זה הרבה... זה הכי הרבה שיש בי כעת. אוהבת קארן

למעלה