קארמה/???

קארמה/???

יש לי שאלה מטרידה ביותר: בחודש אוקטובר שנת 2001 (זה היה בחג ההולווין, בחו"ל. בדיוק גרתי שם כחלק מעבודתי.) נתקלתי באיזה בחור. ראיתי אותו באחד מביקורי באיזה משרד. לא היה בינינו שום דיבור חוץ מבוקר טוב או היי נימוסי. הבעייה היא שברגע שראיתי אותו לראשונה כמעט התעלפתי. התאהבתי בו תוך שנייה והייתי מוכנה למות בשבילו. הוא לא איזה יפה תואר או משהו.. אבל בשבילי הוא היה הדבר שלמענו אלוהים הביא אותי עד הלום.. אם נקרא לזה ככה.. הבעייה היא שהבחור חזר לארץ מולדתו ואני חזרתי הנה והחיים ממשיכים.. אבל ישנה בעייה אחת:הוא לא יוצא לי מהראש. אני מרגישה שאיבדתי מישהו יקר (למרות שלא היה בינינו שום קשר..) ואני לא מפסיקה לבכות מכאב וגעגועים. הוא הדבר הראשון והאחרון בראשי בתחילת ובסיום כל יום. האם ייתכן שזה קארמה? אולי הכרנו פעם בגלגול קודם? פשוט עבר כבר המון זמן ואני בוכה עליו כמו אני לא יודעת מה.. זה דבילי ומוזר לי כזה אבל מעבר לשליטתי. תודה..

dejavue

New member
אולי..

אני באמת לא יודעת... אולי הוא הנשמה התאומה שלך? או אולי הוא באמת מישהו שהכרת בחיים הקודמים ושהיווה משהו משמעותי עבורך? ואולי את פשוט התאהבת??? הדרך היחידה לגלות היא לחדש את הקשר איתו ולראות לאן זה מוביל.. עדיף להצטער על מה שעשינו מאשר להצטער על מה שלא העזנו לעשות.. אז בהצלחה..
dejavue

Bartal j

New member
אני מבינה אותך..

גם אני התאהבתי במישהו מעל כל הראש רק ממבט ראשון הספיק לי מבט אחד בשביל לרחף ממנו הייתי מוכנה גם למות ולהרוג למענו והכי קטע שמעולם לא היה בניינו שום קטע אינטימי בגלל כל מיני סיבות כל פעם שאנחנו מנסים משהו משהו חייב להרוס זה משהו בלתי מוסבר כל פעם שנשלים יהיה משהו שיהרוס ואני מתכוונת למשהו משהו לא סתם משהו קטן כאילו זה גורל וזה מתסכל לאללה .. עד עכשיו אני תוהה לפעמים אם הוא באמת היה בגילגול שלי כי אני מכירה אותו לגמרי ויש לנו קטעים שאנחנו קוראים אחד את השני בלי מילים וזה מוזר מאוד אני מכירה אותו משום מה ואני לא יודעת איך וגם הוא לא יודע איך הוא מכיר אותי והוא כל הזמן בראש שלי אבל למדתי משהו חשוב החיים ממשיכים ומה שהיה בגילגול הקודם היה עכשיו תתרכזי במה שיהיה בגלגול הנוכחי שלך ואני יודעת שזה נשמע קשה ובלתי אפשר אבל יש לך שתי אופציות: א. לחפש את הבחור ולנסות להיות איתו ולראות מה זה באמת (אולי סתם התאהבות זה אפשרי בהחלט) ב. לשכוח ממנו להמשיך בחייך אני יודעת שזה החלק הכי קשה אבל אין ברירה לפעמים החיים ממשיכים הלאה...

I am a freak

New member
את יודעת../images/Emo35.gif אני לא מבין אותך.

אולי במקום לנסות ולהגדיר את מה שקורה לך- תהי קצת אסרטיבית ותחפשי אותו
מה זה משנה אם זו קארמה או שהסבתות שלכן מכירות [
] זה בכלל עקרוני
העובדות בשטח אומרת שאת אוהבת אותו- אז תחפשי אותו ותנסי להשיג אותו. תפסיק להתייחס לדברים השוליים ותתחילי להתמקד בעיקר
והכי חשוב- אל תבכי על חלב שאפילו עוד לא נשפך
הפריק.

למעלה