קארמה

• פותח הנושא go27
  • פורסם בתאריך

go27

New member
קארמה

בזמן האחרון יש קילקולים באנרגיות סביבי אני הרבה יותר פגיע מתעצבן בקלות לא נרדם. נסתי לעשות קצת מדיטציה לשיפור הקרמה אבל חוסר הריכוז ניצח. הצעות ורעיונות יתקבלו בברכה

שלושה רעיונות

אזהרה - תשתמש רק במה שעושה לך טוב: 1) קבל את זה, זרום עם זה, זה בסדר, זוהי בסך הכל חלק מהחוויה שלך כרגע; 2) עצום את עיניך ודמיין את האנרגיות כפי שהיית רוצה שתהיינה סביבך... כשתפקח את העיניים אולי תגלה שהאנרגיות אכן כך סביבך
; 3) הגבר את המצב "לרעה", את חוסר הריכוז, את זרימת האנרגיות השלילית... ואל תדאג, זה הכל שטויות.

go27

New member
תודה אבל...

הסיפור הוא כזה אני חיי מאוזן בשנתיים האחרונות מצליח לנווט בין הבעיות לנפש , עושה מדיטציה פעם בשבוע מקשיב לעצמי , קארמה טובה, אך לאחרונה קשה לי להשתמש במה שהיה לי כל כך טבעי בשנתיים האחרונות. וזה מה שמדאיג אותי לפתע יש מחסום שאני לא מצליח להבין אותו

אינקה

New member
../images/Emo20.gif מצויין

השאר במחסום. אל תמשיך ואל תברח ממנו. בדיוק שם נמצאת התשובה.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif יופי!

המטרה שלנו אינה להשיג מטרות. המטרה שלנו היא "לתקן" את הפגמים בגוף האור (נפש, נשמה, מודעות וכו´). לשם כך עלינו לאתר ולמפות את חסרונות והחולשות שלנו, ולהתמודד איתן על ידי שימת לב אליהן. שהרי אין הן אלא חורים בתודעה/תשומת הלב... אם פגשת מקום שקשה לך ואתה "חסום" בו, אינך אלא המאושר באדם. אתה בדרך להגשים את יעודך! השאר במקום זה והקדש לתחושת ה"תקיעה", כאב וכו´ את מירב תשומת הלב שלך. המשך להרגיש את ה"מקום" הזה עד שהוא יתנקה ויעלם מעצמו. הזהר שלא "לאבד" אותו! אחרת הוא ימשיך להשפיע עליך באופן בלתי מודע...

מיקוששש

New member
נכון

מפגש עם אנשים שעימתו אותי עם החסרונות והחולשות שלי, הביא אותי לצמיחה אדירה!

מלאווח

New member
קצת "מסוכן" לומר, שאין לנו כלל

מטרות, למרות, שזה נכון מאד. אין צורך במטרות, אבל השכל עלול לפרש זאת בצורה "מסוכנת", ואדם פשוט עלול להפסיק בצמיחה הרוחנית שלו. חשוב לחדד את העניין עם מטרות, למה בעצם אין צורך במטרות... מטרה, לפי הגדרה, היא יעד, ציפיה שמושלך לזמן עתידי. אותו יעד וציפיה, מונעים ממך להתבונן בעצמך ברגע זה, כאן ועכשיו, וזה כולל את החסרונות\החולשות שאותם הזכרת. כידוע, העתיד הוא אשליה, שמוצאת לה ביטוי אך ורק בדמיוננו. המאמצים המושקעים בהשגת מטרות מונעים מאיתנו לראות שאין צורך בהם. רדיפה אחרי השגת מטרות מונעת ממנו לחיות ב"מלאות" ברגע זה. מלאווח

go27

New member
תודה אינקה

חשבתי לא מעט על מה שכתבת , ובאמת הסיבה לכל הבעיה היתה ידוע לי אך פחדתי להתעסק איתה , העבודה הקשה לפני אבל יש לי כיוון

למעלה