קארמה - חלק א' (סיפור)

אהבתי...../images/Emo13.gif

כבר הרבה זמן אני קוראת בלי להגיב.... החלטתי לשנות זאת... רק שתדעי שהסיפורים שלך ממש סוחפים... ונוגעים. מצפה בקוצר רוח להמשך...

femfatal

New member
לא נותר אלא..:)

להוסיף את שמי לרשימת הממתינות להמשך:)הסיפור לא איבד מהקצב המהיר שלו!

מורן א

New member
קארמה - חלק ה'

"מתי היה הניסיון המיני הראשון שלך?" המשכתי להתעניין לאחר שתיית מחצית הכוס שלילך מזגה לי. "ישר לפרטים המעניינים אה?" "ומה ההגדרה שלך ללסבית?" "ושלך?" "אישה השוכבת עם אישה" "פה את טועה. או שפה אנחנו שונות בהשקפות שלנו" "למה?" התעניינתי "לסבית, נכון היא אישה השוכבת עם אישה, אך ישנן מספיק דו-מיניות, סטרייטיות ועוד השוכבות עם נשים. האקט אינו הופך אותן ללסביות. לסבית היא אישה הרוצה לחיות עם אישה. אישה הרוצה במגע של אישה ולאו דווקא מיני. ההבנה הנשית, החיבור הוא אחר ולא יתואר." "ולשאלתי הקודמת" "ניסיון מיני חוויתי לראשונה בצבא, בטירונות. היא הייתה גדולת מימדים, וואלגרית ובעייתית בכל תחום, אבל היא הייתה לסבית בכך הייתי בטוחה ואני שכל-כך רציתי לחוות את המגע הנשי מצאתי עצמי לא בררנית מתגופפת איתה באמצע פטרול שמירה על הבסיס." "טוב שלא תפסו אתכן" "זה היה מאוד קרוב" היא מזגה לנו את הכוס השנייה. ראשי הסתובב מעט, אך הייתה לי תחושה נעימה. היין, האור העמום בנוסף לקולה של לילך חיממו את האווירה. "אז איך בנות עושות את זה?" לא היה מנוב מהשאלה הבאנלית. "במו גבר ואישה" "ולפעמים עם אינסטרומנטים" היא הוסיפה. "אינסטרומנטים?" התפלאתי. "מה את כל-כך מתפלאת. לא יצא לך אף פעם להשתמש?" "באביזרים?" "איך את עושה את זה?" לשאלה הזאת לא ציפיתי. לגמתי את שארית כוס היין וביקשתי עוד. ניסיתי להרוויח זמן. הראש שלי כבר החל להסתובב וחששתי לומר דברים שלא אזכור אחר-כך. "את מתחמקת?" שאלה כשלא השבתי. "עדיין לא. ומתי התחלת לכתוב?" ניסיתי את מזלי. "אני אוותר לך, בינתיים. לכתוב התחלתי כמעט באותו הגיל בו התחלתי לחשוב על בנות. זאת הייתה צורת הביטוי שהכרתי כדי לשחרר מעליי את העול שלא תמיד ידעתי איך להתמודד איתו. חששתי לספר ורק מירי ידעה. היא עודדה אותי להמשיך לכתוב. היא היחידה שראתה את שיריי." ניסיתי לקום לעבר השירותים. התנדנדתי לעבר המסדרון וכשראיתי את קארמה בחזקת ארבע הבנתי שהיין נותן את אותותיו. כששבתי נפלתי ישר לידיה של לילך. ללא שהתכוונתי שוב ניסיתי את אפקט סקרלט אוהרה והיא לא אכזבה. בידיה העדינות היא תפסה אותי והיינו קרובות יותר מאי פעם. ידעתי שהגיע הרגע. ידעתי שהיא רוצה. ידעתי שאני רוצה ובלי לחשוב או עם הרבה מחשבה הצמדתי את שפתיי לשלה וזאת הייתה הנשיקה הכי עדינה והכי טעימה שחוויתי. ממענת להיפרד ליטפתי את פניה. היא הייתה רכה. החוויה הייתה רכה. הנחיתה הייתה רכה. "את שיכורה?" "אולי קצת" "אם לא היית שיכורה, לא היית מנשקת אותי, נכון?" "ל בטוח" "שכן או שלא?" הצמדתי שוב את שפתיי לשלה. היא פתחה מע את פיה ולשונותינו נפגשו מגששות את דרכן, מחפשות ומוצאות. "אני מניחהשזאת הייתה התשובה" אמרה לאחר ששיחררתי אותה. "אני לא רוצה לחשוב. אם כן או לא, אם אני לסבית או לא, אני רוצה להיות סקרלט אוהרה בידיה של פורשייה רוסי" "מי זאת הפורשייה רוסי הזאת לעזעזל?" "לא ראית אף פעם אלי מקביל?" "נו?" "את הדמות של נל את מכירה?" "כן" "זאת היא" "והיא לסבית?" היא הייתה מופתעת. "כן. לפחות כך אומרים העיתונים" "אז אני פורשייה?" "רק אם אני סקרלט, מתאים?" "בואי סקרלט, נשכיב אותך לישון. אני חושבת ששתית, דיברת והתנסת מספיק ליום אחד" היא הרימה אותי וניווטה אותי לכיוון חדר השינה. הסירה נעליי, השכיבה אותי במיטתי, כיסתה אותי והתיישבה לידי. "את חושבת שתזכרי משהו מחר בבוקר?" לא היה עם מי לדבר משום שנחירותיי נשמעו ברחבי הבית.

האחת LIO

New member
..והקהל מריע ...

..בשקט .בשקט.. - השאלה שעוד נותרת בעיניה : האם פה נגמר הסיפור ?! ..אני חושבת שניתן להמשיך אותו עוד ועוד ..(אני לפחות מקווה ..
)בבקשה תעשי שלא יגמר כל כך מהר ..כל כך ניקשרתי ..שהפחד נטישה שלי מתחיל קרקר מבפנים .. יפה . בהיר . מושך . מסקרן ובהחלט בהחלט ראוי להמשך ..(אם אפשר נצחי - ואם לא ..אז לפחות עוד 2 פרקים או אולי 3 ?!..) לא נראה לי שזה הסוף ..- מה אם העורך ?!וההבנה הגילוי וההתפתחות של הקשר ?כל כך הרבה תהיות שאני מקווה שלא נקטעות פה ..

מורן א

New member
קארמה - חלק ו'

בבוקר התפלאתי למצוא את עצמי במיטתי. ניסיונות ההתרוממות מהמיטה נכשלו בזה אחר זה. כאב הראש בלט בעוצמתו, זכר ליין מליל אמש. ליל אמש?? נזכרתי ופקחתי עיניי. לילך. יין. ליל אמש. חסר משהו במשוואה הזו? כן, אני. כמה שניסיתי לא הצלחתי לזכור מה ארע בליל אמש. בקושי רב התרוממתי כי קארמה קפצה על המיטה באות תרועה שהגיע זמנה לאכול. "מה היה אתמול?" פניתי לעבר קארמה. "מה, את לא יכולה לענות? מה כבר ביקשתי. שתעשי כלים, שתסדרי את הבית, שתנקי אחרייך ואחרי כל השערות שלך? לא. רק שתגידי מה היה אתמול" חתולתי המשיכה לבהות בי והרי לא באמת חשבתי שתענה אך קיוויתי. במשיבון נחו שלוש הודעות. הראשונה מעמנואל, שהבטיח לא להלחיץ, אבל ידע אותי שהוא חייב להיות עם היד על הדופק. השניה מאמא שלי, שהחליטה שעבר הרבה זמן מאז התעניינתי בשלומה והרי יכלה כבר למות בזמן הזה ולא הייתי יודעת. כן, כאלו הן האמהות הפולניות, אין גבול למניפולציות שלהן. והשלישית מלילך, שדרשה לשלומי בעקבות ליל אמש. למה אף אחד לא מגלה לי מה היה שם?? ב'ליל אמש' המסתורי הזה?? המצב התמוה בו שריתי הוליד יצירתיות מפתיעה. האכלתי את קארמה והתיישבתי לכתוב. כמו ברז פתוח זרמו ממני המילים. לילך ו'ליל אמש', חבריי החדשים לא יצאו לי מהראש. בעודם מעסיקים את מחשבותיי המשכתי ליצור בקצב שלא אפיין אותי. צלצול טלפון הקפיץ אותי. קמתי לענות ונמלכתי בדעתי. בשביל מה יש משיבון?' שיעבוד קצת, חשבתי. אסור לי להחמיץ את ההזדמנות הזו. 'הי, זו גלית, אל תציקו בבקשה ותשאירו הודעה' המשיבון ענה בקולי. 'גלית, זו שוב לילך, רציתי לדעת שהכל בסדר, שהתעוררת, שאת חיה....' זינקתי על הטלפון. "לילך?" "אז את בבית" "כן. אני..." "הכל בסדר?" "כן. אני חושבת. לא יודעת. אולי. מה קרה אתמול?" "את נושמת? את יושבת?" "נו?" "היית נהדרת אתמול" "מה??" פאניקה לא סמויה יצאה מפי בצורת צעקה. "את לא מכירה את עצמך?" "פרטי ונמקי" "את בלחץ?" "יש טעם לשאול?" "אין לי לב לעשות לך את זה" "את מה?" "רציתי לעבוד עלייך, אבל אין לי לב" "אז מה היה אתמול?" כבר התחננתי. "ישבנו, דיברנו, התנשקנו, שתינו, צחקנו והלכת לישון" "רגע, רגע. תחזרי אחורה. ישבנו, דיברנו ומה?" "ישבנו, דיברנו, התנשקנו, שתינו, צחקנו והלכת לישון" "התנשקנו?" ידעתי שישנה סיבה להדחקה. "כבר אמרתי לך שהיית נהדרת" "אני? הייתי, התנשקתי, נהדרת, איתך?" "היית קצת שיכורה" "קצת?" "אני חייבת ללכת. אקפוץ אלייך כשאגיע הביתה." פרץ היצירתיות שבי התחלף בבהיה במסך. מרוצה מההספק אך מרגישה שלא יכולה ליצור יותר. לא כעת כשיודעת שאני ולילך התנשקנו וקארמה שתקה. אני פורצת גבולות והעולם שותק. במקום לשבור את הראש למה ואיך ולחכות לשובה של לילך החלטתי להפתיע את עמנואל עם חלק מהחומרים החדשים. מאז שביקשתי שלא ילחיץ הוא נתן לי יד חופשית. "במה זכיתי?" עמנואל זרח לקראתי. "בי ובכבוד להיות הראשון שיביע את דעתו על היצירות החדשות שלי" "ויש כבוד" הוא ניסה להצחיק. "בואי, תכנסי. רוצה יין?" הבזקים בצורת 'ליל אמש' אותתו לי שאסרב. "לא תודה, רק לא יין" "עדיף שלא אשאל" הוא קרא את השירים בזה אחרזה. התבוננתי בו. כבר ידעתי לזהות את מחשבותיו לפי הבעות פניו. אך היום, למעט ההבעה המרוכזת לא זיהיתי מחשבות חיוביות או שליליות. "אני חייב לומר שאני מופתע" אמר לבסוף. "לטוב או לרע?" "זה שונה ומעניין. יש פה המון צבע שלא ידעתי שיש בך. רגישות שהכרתי מחופשת להתרסה. בהחלט מפתיע" "הכיוון מוצא חן בעיניך, שאמשיך?" לא הייתי בטוחה שעקבתי אחריו. "להמשיך הייתי ממליץ בכל מקרה. בשבילך וכמובן גם בשבילנו. אני אוהב את הרעיון, את העוצמה, את השינוי והוא גדול. אבל אני רוצה לקרוא עוד" "אני ממשיכה" קמתי ללכת מרוצה. לא לפני שלחצתי את ידו החמה של עמנואל. בדלת הוא לפתע שאל. "מי זו לילך?"

האחת LIO

New member
../images/Emo45.gif"להמשיך הייתי ממליץ בכל מקרה.

.. בשבילך וכמובן גם בשבילנו. אני אוהב את הרעיון, את העוצמה, את השינוי והוא גדול. אבל אני רוצה לקרוא עוד".... - כמו שאמר עמנואל ...- והוא כנראה יודע מה הוא אומר .. אני מחכה ...כמו רבים וטובים אחרים ...
- להמשך שימשיך להגיע - למרות קריסת המערכות של המחשב שלך .. "יהי זכרו ברוך "..

למעלה