קארמה וקוסמיות
רציתי לחלוק עמכם עוד אחד מאותם ארועים קוסמיים שקורים לכל אחד מאיתנו בכל יום ויום, והנה ארוע שכזה, אליו אני מודע. באתי לחבר הכי טוב שלי היום להביא לו את מתנת היום-הולדת שלו (לוכד חלומות ו-8 מטבעות סיניות לאושר שגשוג וכו') נכנסתי לחדר ואת מי ראיתי? חברה שלי לשעבר (שהיא גם מאסטר רייקי - פה אני מחמיא לאגו שלה)
העיניין הוא שלא היינו בקשר תקופה רבה, מ"ס שנים ולא היה לי קשר רציני מאז, אני די חושב שזה בגלל שעדייו "סחבתי" אותה איתי, וכי העיניין לא היה סגור. אני מאמין שבכל דבר בחיינו, עלינו להיות שלמים עם הכל, וכאשר אנו שלמים, יש את אותה סגירה, מתחילה דרך חדשה... בשבילי, אותו מפגש איתה שהיה נחמד וידידותי היה סגירה של מעגל שלא היה סגור כבר מ"ס שנים, ובדיוק לאחרונה הכרתי מישהי חדשה... אולי עכשיו, זו הדרך החדשה שנפתחה? קארמה וקוסמיות, אני עד עתה מחייך ומודה לאלים וליקום שעזרו לי. אשמח לשמוע את דעותיכם... אהבה ואור זילברמן ניר...
רציתי לחלוק עמכם עוד אחד מאותם ארועים קוסמיים שקורים לכל אחד מאיתנו בכל יום ויום, והנה ארוע שכזה, אליו אני מודע. באתי לחבר הכי טוב שלי היום להביא לו את מתנת היום-הולדת שלו (לוכד חלומות ו-8 מטבעות סיניות לאושר שגשוג וכו') נכנסתי לחדר ואת מי ראיתי? חברה שלי לשעבר (שהיא גם מאסטר רייקי - פה אני מחמיא לאגו שלה)