קארי - תודה לתפוז!

loveava

New member
קארי - תודה לתפוז!

ראשית כל תודה רבה לתפוז על הכרטיסים לסרט קארי!
אני מקווה שיהיו עוד מבצעים כאלו בהמשך!

ונעבור לביקורת הסרט, אני לא הכי אהבתי את הגירסה המקורית של הסרט, אבל הגירסה הזאת הייתה מאוד בינונית, לא משהו מיוחד,
אותו דבר כמו הסרט הישן רק עם יותר אפקטים. מה שכן נחמד היה התפקיד של גוליאן מור והפסקול.
סרט קליל וחביב לעיתים, אבל אני לא כל כך אהבתי. ציון 4 מתוך 10 .
ושוב תודה רבה לתפוז!

GK_FF

New member
אוקיי אני ממשששששששש הופתעתי לטובה!

הסרט פשוט כל כך הרבה יותר טוב מהמקור!
המקור פשוט מאוד רע בעיני אבל פה גם הצילום, גם המשחק וגם התסריט היו דרסטית טובים יותר.
התוצאה הסופית היא סרט שנע בין מעניין למעניין מאוד ומצליח לייצר מורכבות מוסרית ודמותית מאוד גדולה במרכז הדרמה שלו.
עם זאת יש בו הרבה בעיות, כמה רגעים של מסרים לא מוסריים בעיני והרבה רגעים של מסרים סותרים או מבולבלים שלא ממש הבנתי מה היוצר התכוון.

בשורה התחתונה מומלץ.
5 מתוך 10

הרבה מהביקורות שלך הולכות ככה:

"זה סרט מדהים! מומלץ בטירוף! אחד הטובים שראיתי אי פעם! 2.5 מתוך 10". מה נסגר?

Top10Movies

New member
הפרעה דו קוטבית

GK_FF

New member
כי זה היה מעניין אבל זה לא היה טוב.

לפעמים דווקא בגלל שסרט לא טוב זה מה שהופך אותו למעניין.

גיא רדר

New member
סיכום נוסף

אז שוב תודה לתפוז על היוזמה.
לסרט: באנו בלי ציפיות, בכ"ז סרט אימה משוחזר. האמת הופתענו. סה"כ בניית מתח טוב לשתי סצנות סיום אדומות ובדרך היו כמה מסרים חינוכיים ולא פחות חשוב עדכניים (סרטונים, הפצה ויראלית). אז נכון שהיו כמה קטעים מגוחכים אבל זה חלק מהז'אנר. אבל היו גם כמה בדיחות טובות., סה"כ לא לקחו את הסרט ברצינות מה שנתן לו מעלה בדרוג הכיף.
ציון 8, לבני נוער עם מודעות חברתית.

דפנה58

New member
קארי - סביר ולא יותר

ראשית כל תודה רבה לתפוז על הכרטיסים לסרט קארי!
קארי אמור להיות סרט אימה, והוא אכן מרתק ומותח למדיי אבל אני חושבת שאימה הוא לא. יש בו מסרים חינוכיים לבני הנעורים, מעשי כשפים, והרבה "צבע אדום" שגורמים לאימה להיראות מגוחכת.
אני הייתי משנה את הסרט והופכת את סופו לפחות אדום ואלים ויותר אופטימי ואז אולי הוא היה יותר מוצלח.
בתפקידים הראשיים בסרט גוליאן מור וקלואי גרייס מורץ במשחק טוב מאוד.
מתאים לגילאי 16 ומעלה שלא מפחדים ושלא יקחו רעיונות.
סרט סביר אבל אני לא כל כך אהבתי אותו ציון 5 מתוך 10 .

אור א3

New member
קודם כל תודה רבה לתפוז על הסרט קארי!!

אני לא כל כך מסכימה עם loveava , כאחת שחובבת סרטי אימה ועם בן זוג שלא מתחבר
לז'אנר הזה, נהננו מאוד אתמול. לדעתי, עולה על הגרסה המקורית. משחק מצויין של ג'וליאן מור,
ושל מי שמגלמת את בתה.הסרט הוא לא רק סרט אימה גרידא, יש פה סיפור מאוד עצוב,
כך שזה לא רק אפקטים.
מומלץ בחום, 1 מסרטי האימה היותר טובים שראיתי השנה.
ושוב, תודה לתפוז והלוואי שיהיו עוד יוזמות כאלה בעתיד!

li502

New member
וואו קארי היה אחלה סרט!!!!

משחק מצויין של השחקנים הראשיים בסרט, סרט מותח ומעניין לכל אורכו, יש הרבה קטעי הזדהות בסרט וגם כשהרע משתלט-הצדק נעשה אז היה מהנה מאוד לראות.
אני רוצה לציין לטובה בייחוד את הסצנה הקולנועית המרשימה שהיתה לקראת סוף הסרט-הסצנה שכל הדם נשפך עליה... זו סצנה חזקה! למי שרואה גם קצת במעבר פותחת הרבה נקודות למחשבה וקולנועית היא ממש חזקה!!!
אחלה סרט! מתאים לכל המשפחה, אמנם היו קטעים קצת "מפחידים" יותר לא נעימים למראה/לאוזניים שאני פחות מתחברת לזה אבל זה סך הכל סרט אימה אז זה חלק מהמאפיינים שלו

מומלץ לגמרי!

גם אני מאוד אהבתי את הסרט!!

אני חייבת להודות שזאת הפעם הראשונה שהוזמני להקרנה או קיבלתי משהו להתנסות בו מטעם תפוז ומאוד התרגשתי!

קבלת הסרט לא הותנתה בכתיבה של ביקורת אבל ביקשו שבתמורה נכתוב...

אז עד כאן הגילוי הנאות :)

הגענו אני וחברה טובה ב19:00 כמו שהתבקשו לקולנוע רב חן בגבעתיים.
שנים לא הייתי שם והתפלאתי כמה הקניון גדל....
היה בקולנוע תור ארוך של אנשים אבל יאמר לזכותם שאמדנו בו לא יותר מ5 דקות.
קיבלו את פנינו בחור ובחורה נחמדים ומחויכים אשר בדקו ששמי נמצא ברשימה.
נכנסנו לקולנוע ושמחתי לגלות שאין 10 דקות של פרסומות וישר הסרט מתחיל.

אז הסרט:
ראיתי את הסרט קארי כשהייתי ילדה והוא ממש הפחיד אותי! אני מאוד אוהבת סרטי אימה ולכן מאוד שמחתי שאוכל לראות את הסרט החדש.
הסרט כלל את כל המרכיבים של סרטים אמריקאים: מעודדות יפות, ספורטאים חתיכים, מורה מעצבנת, מישהי שמתעללים בה, ומכונית יפה... וכמובן נשף סיום.
הסרט היה מאוד מעניין וממש נכנסנו לעלילה, היו רגעים שממש הפחידו אותנו וקפצנו!
אני וחברתי מאוד נהנו מהסרט!

כמה מילים על הבית קולנוע:
שנים שלא הייתי בקולנוע, האמת, כי נראה לי מיותר להוציא 40 שח על כרטיס, אז אני זוכרת בתור ילדה שהיו מקומות שלא רואים בהם כי מי שישב מלפניך מסתיר.
ברב חן גבעתיים, אני וחברתי עברנו כמה מקומות ומכולם היתה ראות טובה. גם מערכת הסאונד הייתה טובה יחסית למה שזכרתי.
השירותים היו נקיים :)

זהו, אז תודה רבה לתפוז על ערב מהנה!

Murdock18

New member
"קארי" (2013).

חידוש לסרט אימה ישן, שמבוסס על ספרו של סטיבן קינג באותו השם. הסרט מספר על ילדה מתבגרת דחויה וחרדה חברתית, שמקבלת כוחות טלקינזיס במהלך התבגרותה. הבריונים של הכיתה יבחנו את הגבולות שלה, עד לנקודת שבירה. (לא ספוילר.)

בזמנו, יצא סרטון ויראלי כחלק מהקמפיין לקידום הסרט. הסרטון היה מבריק ומבוצע כהלכה, באופן מרשים בהחלט והצליח להגדיל אצלי את הציפיה לקראת הסרט. גם הטריילר נראה כמבטיח הרבה, כשבפועל הסרט קיים מעט. רובו הרגיש כסרט דרמת נעורים לבניית המתח בהדרגתיות חביבה, אך עם ביצוע לא מוצלח במיוחד: המשחק של כל השחקנים היה צולע במיוחד, כולל השחקנית הראשית קלואי מורץ - הלא היא קארי, מלבד ג'וליאן מור שבמרבית הסרט נתנה תצוגת משחק טובה למדי בתור האמא המשוגעת והפנאטית. האפקטים נראו ממחושבים מדי ולא יכולתי לומר כמעט על אף קטע שהוא מבוצע כמו שצריך ובכלל, תנועות הפנים של קארי ומחוות הידיים היו מגוחכות ולא הצליחו להתקשר לי לחפצים העפים שסביבה, חוסר אמינות כנראה תהיה המילה הנכונה.

הרבה דברים בסרט היו מוקצנים מדי ללא צורך, למשל רמת הרוע של הבריונים בסרט וזה רק על קצה המזלג. לצערי, יצאתי מאוכזב מאוד מהסרט, כי בהחלט ציפיתי ממנו ליותר. בין הדברים הטובים הבודדים שאני יכול לומר עליו זה שהסרט מתעלה על הגרסה המקורית ועושה את זה בצורה טובה יותר. אך רק ביחס ל... ולא מוצלח בפני עצמו. 5/10.

GK_FF

New member
דווקא חיבבתי את הסרט יותר מהויראלי..

שפשוט לא כזה התלהבתי ממנו והוא הרגיש גימיקי\ריקני..

ואני ממש לא מבין את הביקורת על המשחק דווקא היו שם אחלה הופעות של רוב השחקנים כולל השחקנית הרעה, החבר שלה, קארי והבחור שמתחיל איתה. רק הבלונדינית (בת הזוג של הבחור) ואולי המורה היו questionable בשבילי. אפילו את האמא של הבלונדינית אהבתי בסצינה במכבסה.

אני גם לא מבין בכלל את הביקורת על האפקטים הם היו ממש טובים לדעתי. זאת אומרת הם לא היו ג'יי ג'יי אברמס אבל בוא נגיד שהבמאית ידעה איזה תקציב יש לה (נמוך, אגב) ויחסית לשוטים שהם בחרו אני חושב שהאפקטים עבדו ולא שברו את האמינות.

לגבי רמת הרוע - מסכים. אבל זה עוד היה מעודן יחסית למקור ואני ידעתי לצפות לזה.

Murdock18

New member
קלואי לא שיחקה בצורה אמינה

בחורה חרדתית. אני יודע לזהות חרדה כשאני רואה אותה, אני מכיר יותר מדי אנשים חרדים (בעלי חרדה) בשביל לזהות אותה. זה פשוט לא היה אמין, ראו שזה משחק - ומשחק גרוע. הבחור שמתחיל עם קארי באמת שיחק סבבה, עם זה אני יכול להסכים.

ומבחינתי, כצופה, זה לא משנה לי אם האפקטים טובים ביחס לתקציב. מה שמשנה זה אם הם טובים, התוצאה הסופית נטו. זה לא שמדובר בסרט סטודנטים דל תקציב, שבמקרים כאלה אני דווקא כן נותן חשיבות לתוצאה הסופית ביחס לתקציב. מדובר בסרט הוליוודי לכל דבר וככזה, אני מצפה לאפקטים בהתאם. מחוות הידיים והפנים של קלואי מורץ (קארי) לא היו אמינים מבחינתי, התנועות שלה ושל החפצים סביבה כמעט ולא היו מתואמים ולא מסונכרנים בעליל.

קארי: האכזבה

האמת? ציפיתי ליותר. לא מגדירה את הסרט כסרט אימה עד ה10 דקות האחרונות, וגם זה בקושי. רוב הסרט הוא דרמה טינאייג'רית קלילה על בחורה שלא מסתדרת בחברה, על ההיא שמציקה לה וההיא שמתחרטת על ההצקות. סטנדרטי, ראינו את זה במיליון סרטים אחרים, לא היה שום דבר מיוחד.
ג'וליאן מור הייתה מעולה, כהרגלה. לצערה היא קיבלה גם כן תפקיד צפוי, של האם המתייסרת בחטאיה, אבל עמדה בו יפה. טווח ההבעות של קלואי מורץ, שהייתה מעולה בקיק אס, נע בין "מבועתת", "מבועתת ממש" ל"פליאה על דברים שלא ראיתי מעולם".
תוזה לתפוז על הכרטיסים.

הביקורת שלי

דבר ראשון- הסרט לא צריך להיות מוגדר כסרט אימה
לא רק שהוא לא מפחיד בכלל (גם לא ילדות קטנות לדעתי), הוא אפילו גרם לי לגחך בסצנות הדרמטיות וה"מפחידות" ולנוע באי נוחות בכיסא.
לעיתים הוא אפילו נראה כפארודיה לא מוצלחת לסרטי אימה.

לא הצלחתי להתחבר לסרט בכלל, וגם הופתעתי שג'וליאן מור הסכימה
לשחק תפקיד כזה בסרט כזה. לדעתי הוא קטן על מידותיה ולא עושה לה חסד.
ציון- 2/10.
תודה בכל זאת לתפוז על ההזמנה, ובכלל על ארגון הסרטים מדי פעם..

Kiki the Witch

New member
דעתי:

קודם באמת תודה לתפוז. היה כיף.
למרות שראיתי את הסרט הקודם והם מאוד דומים, נהנתי מהסרט. אני חושבת שהבעיה העיקרית שלי עם הסרט שהוא לא אמין. לא האמנתי להתרחשויות והרגשתי שהרבה דמויות לא עקביות או מתנהגות בצורה לא מוסברת. מצד שני אני חושבת שבגלל הנושאים שעולים מהסרט הוא היה מאוד מעניין וגם היה לי מעניין להשוות אותו לגרסה הישנה. אני חושבת שהגרסאות די שוות ברמה שלהם למרות שלכל אחת בעיות אחרות.
ציון: 4/10.

למעלה