קארי אנדרווד

SHTRUDIDI

New member
קארי אנדרווד

אחרי שהיא זכתה בפרס השיר כמו שכתבתי כאן, היא זכתה בטקס הCMA בשני פרסים. אחד מהם על זמרת השנה. כשהודיעו על הזכייה, הראו את אחת המועמדות האחרות פיית' היל על המסך. פיית' הייתה בטוחה שזכתה והרימה את ידיה בתנועה שאומרת שהפרס שלה, אחרי שנייה היא קלטה שנאמר קארי ונראתה על המסך שואלת "מה?". פדיחה.

SHTRUDIDI

New member
הנה תמונות מהאירוע

כאן תוכלו לראות גם את אנתוני שזכה לחיבוק ואת פיקלר מגישה את הפרס.

SHTRUDIDI

New member
אם לא ראיתם את התמונות כדאי

היא פשוט מהממת. לא שזה הפתיע אותי, אבל אני שמחה לראות שסוף סוף למדו קצת יותר להלביש ולאפר אותה כדי שיראו איזה יפה היא. היו לה כמה תלבושות באיידול פשוט

קפיטו

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo99.gifצפוי כ"כ..

אין על הבחורה הזאת, ועוד היא התמודדה מול 3 נשים ראויות ביותר- מרטינה, גרטשן ופיית' היל חסרת הטאקט.. והנה קארי והידיד הכי טוב שלה אנת'וני
כיף לראות אותם ביחד. מזל טוב קארי!

orly1010

New member
אאאא../images/Emo99.gif

איזה חמודה היא!!!! איך היא בכתה
אני כל כך אוהבת אותההה
מגניב שפיקלר הגישה לה את הפרס (היא קצת מפחידה בתמונה..)

קפיטו

New member
גם אני

והיא הופיע מדהים. יצאה ענקית, באמת!אתם חייבים לראות את הקטע של פיית', זה יותר מפחיד ממה שחשבתי..יש כאלה שטוענים שאם תקראו את השפתיים שלה לפני הזכייה של קארי, היא אומרת "I better fucking win" תראו בעצמכם.

SHTRUDIDI

New member
אוי אוי אוי

פיית' לא יצאה מזה כל כך טוב, זה ממש נראה כאילו היא כועסת. גם בלי הקלוז אפ די ברור שהיא הופתעה מאוד וזה בסדר,אבל להיות כל כך מופתעת ועוד להיראות כועסת על זה?לא יפה במיוחד. ליחצ"נים שלה יש עכשיו עבודה קשה...

orly1010

New member
קראתי בפורום של קרי..

שדיווחו באיפשהו שפיית' היל התקשרה היום לקרי להתנצל והסבירה שזה היה בצחוק.. אין לי מושג אם זה בצחוק או לא, אבל לפחות קרי לא לקחה את זה קשה
היא יותר התלהבה מהקטע ש פיית' היל התקשרה אליה

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אכלה אותה פיתת' היל
בכל מקרה מזל טוב לקארי
ואגב פיקלר, היום ב-23:05 בערוץ Yes Stars היא תהיה אצל ג'יי לנו[מדוע יוצא לי לראות כ"כ הרבה את התכנית הזאת בזמן האחרון? לא ידוע
]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif LOOOOOOOL ענקי!!

פאאאאאאאאאאאק היא לא נורמלית כאילו אני חושב שאם כבר קאנטרי אז פיית' ומרטינה הן שתי גאוניות הקאנטרי ואני באמת חושב שהגיע לאחת מהן לזכות אבל להגיב ככה?!XXXXXXXDDDDDDDDDDDD

Fairywitch

New member
יאייי../images/Emo70.gifה-../images/Emo106.gif לקארי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

קטעים עם פיית' היל
אני כ"כ מאושרת בשביל קארי

קפיטו

New member
גם אני..

ובקשר לפיית', באתר הרשמי שלה התפרסמה תגובה על התקרית בה היא אומרת שקארי מוכשרת וראויה לזכות בפרס. היא באמת יצאה נורא.. אבל נראה לי שזה רק הצחיק את קארי :)

קפיטו

New member
בטוח שזה ישודר בסטאר וורלד?

וידוע כבר באיזה תאריך? ד"א זוכרים את ספיישל חג המולד עם קלי, רובן ופנטייז'ה? יהיה נחמד אם יעשו את זה שוב, גם עם קארי וקת'רין

למעלה