קארטה=)

anush91

New member
קארטה=)

שלום לכל מתאמני הקארטה! אני מתאמנת בקיוקושין מגע מלא חגורה צהובה(שלישית) ועוד מעט עושה מבחן לכתומה. רציתי לדעת אם יש עוד כאלה שמתאמנים בקארטה ובאיזה סוגים...

eladי

New member
ברוכה הבאה ! ../images/Emo45.gif

בהצלחה במבחן לכתומה
יש פה הרבה קראטקות מכל הסוגים (גוג'ו ריו, שוטוקאן, שאר סגנונות מסורתיים וכמובן קיוקושינקאי). איך האימונים ? נהנית ?

anush91

New member
:)

יופי! שמחה שיש עוד כמוני!!! אני מאוד נהנית באימונים!!! כבר לא יכולה בלי!!!

ננדין

New member
יש פה עוד הרבה "כמוך"

ואם תשאלי שאלה מקצועית יותר הם פתאום יצוצו מהחורים...

anush91

New member
אוקיי שאלה..

הייתי רוצה לעשות קורס מדריכים לפני הצבא(במידה ואהיה בדרגה המתאימה עד אז..שזה עוד 3 שנים)..האם אתם ממליצים?

ננדין

New member
למה לא? אם את רוצה והמאמן שלך חושב

שאת מתאימה אז למה לא? אבל כתבת שאת עושה מבחן לכתומה עכשיו אז אולי זה קצת מוקדם? בלי קשר, כתבת שאת מתגייסת עוד 3 שנים מה שאומר שאת בת 15 ואני לא חושב שווינגייט מאשרים חניכים לקורס מדריכים בגיל כל כך צעיר, בנוסף הם רוצים גם חגורה שחורה... אין רע בלהמתין, אם תשקיעי בסוף זה גם יגיע, לדעתי האישית זה מוקדם מידי...

anush91

New member
כן לא חשבתי עכשיו..

לפי מה שאני יודעת כשמגעים לחומה אז כבר אפשר לעשות קורס(מכירה אישית מישהו כזה שכבר כשהיה חומה הדריך) בנוגע לגיל בן דוד שלי בן 17 והוא עשה קורס מדריכים אבל במשהו אחר... אז חשבתי שעד אז כבר אגיע לחומה לאוכל לעשות קורס..כי נראה לי זה לא יזיק בשביל הצבא...אולי במקום לשבת באיזה חור שם כבר אוכל להדריך...

ננדין

New member
אני לא סגור על הדרישות של וינגייט

אבל אם תגיעי אליהם והמאמן שלך יחליט שאת מתאימה (צריך את ההמלצה שלו...) אז כן כדי לך. אבל אם את רוצה להיות מדריכת קרב מגע בצבא את צריכה לעשות עוד מספר דברים בלי קשר לתעודת מדריך...

ננדין

New member
ויטמין P

אבל אין לי כוח לפתוח את הדיון הזה עוד פעם... אני רק חייב לציין שכל מדריכי הקמ"ג הצבאי בפורום(וגם אלו שלשעבר...) לא הסכימו איתי... בכל מקרה, כדאי לך לקרוא את הקישור הזה... בהצלחה! רון

ננדין

New member
ואני שומר לעצמי את הזכות...

שוב לא להסכים עם חוסר ההסכמה שלך!

לפי מיטב ידיעתי

מכון ווינגייט מעביר קורסים למדרכים צעירים ,מה שאני יודע בג'ודו מגיל 17 והקורס ממשיך כחודש . בידידות סבא אריה הגב גם הפשר לשאול את סאנסאי עמוס גילעד

Kenshinkan

New member
גם אני "קראטקה" ומילה על קורס מדר'

אני מתאמן ומאמן Ryukyu Kenpo Kobujutsu - אחת משיטות הקראטה האוקינאווי העתיקות יותר. נהנית באימונים? - נהדר! דרישות לקורס מדריכי קראטה: גיל מינימלי - 16. חגורה - חומה. אישורים רפואיים רלוונטים. יש מבחן כניסה שכולל הרבה קיהון. בהצלחה בהמשך דרכך! בעז

eladי

New member
הממ.... אני חושב שהמסלול היותר

ריאלי הוא קורס מדריכים במהלך הצבא (בהנחה שאת רוצה להיות מדריכת קרב מגע בצבא). יש פה כמה אנשים שעשו את זה בפורום - הם יוכלו לעזור יותר.

MidNight Flame

New member
אין קשר בין קורס מדריכי...

קרב מגע בצבא לקורס מדריכים של וינגייט.

למעלה