קארטה

JACKASS 4 LIFE

New member
קארטה

שלום לכולם, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. לפניי כפחות מחודש התחלתי להתאמן בקארטה, אני בן 17 וחצי ונותר לי שנה לגיוס- ופה בעצם הבעיה. אני מתכוון לשרת כלוחם, אך אוכל לשלב בין הקארטה לבין הצבא? שווה לי בכלל להיכנס לזה? למרות שאני כבר בפנים... יש פה חילים שמתאמנים? איך הם מצליחים לשלב את זה? בכל אופן אני נורא נהנה בקארטה, היום היה לי את המבחן הראשון ועברתי אותו. היה כיף ומלחיץ, אבל זה מאחוריי :)

CountDust

New member
"האם זה שווה"

השאלה היא - "שווה" בשביל מה
אם אתה כל כך נהנה - אז זה כנראה שווה. כל עוד אתה עושה משהו שכיף לך ושאתה חש ממנו סיפוק - זה ודאי לא "בזבוז". ולגבי אימון במהלך הצא - אם תשרת כלוחם, רוב הסיכויים שבקושי תוכל להמשיך ולהתאמן. אבל אחרי שתשחרר תוכל לחזור ולהתאמן. אז למרבה הצער, תצטרך להסתפק ב70 שנות אימון (ולא 73...)

JACKASS 4 LIFE

New member
צודק...

בכל מקרה המאמן שלי הוא (סנסי גיא ביטון) הוא גם מאמן קרב מגע בצבא לסיירות מובחרות וכו'. ככה שאוכל עדין להמשיך עם אומנות לחימה אחרת. אה ויש אתר לסצנת הקארטה בארץ? אשמח לקבל..

ו ו ל ד ן

New member
שנה זה המון זמן

שלום שלום דבר ראשון שנה ..... זה המון זמן להתאמן , עזוב עכשיו את המחשבות בנוגע לצבא תתמקד באימונים (וכמובן בלימודים). שיגיע יום הגיוס "המיוחל" תפנה אל המורה שלך ושאל אותו בנוגע לאימונים עצמאיים בזמן הצבא ותנסה הגיע לאימונים מתי שתוכל . לא משנה איפה תשרת סביר להניח שבהתחלת השירות זה יהיה על גבול הבלתי אפשרי להתאמן, אל תאבד תקווה ככל שיעבור הזמן יהיה לך יותר זמן פנוי להתאמן. במקרה הפחות טוב לא תתאמן לא כזה נורא,אל תשכח שזמן פנוי להתאמן אחרי הצבא יש בשפע
בכל מקרה בצלחה בהמשך הדרך

למעלה