קארה דופה:

Velma Kelly

New member
קארה דופה:

Enjoy!

NoWords

New member
../images/Emo51.gif

אני לגמרי לא מסכימה, לדופה יש הומור צבאי שרק חיילים ומעלה מבינים. כמו שאמרתי, אני חושבת שיוסי וטירן ראויים

Sweet Misery

New member
לא מסכימה.

אני מתחת לגיל צבא ואני מבינה - ואוהבת - את ההומור שלהם. נונסנס הוא לא משהו שהרבה מתחברים אליו, וזה מה שדופה עושים. והכתבה צודקת - בקטעים שדופה עושים בערוץ 2 יש תמיד אמירה כל שהיא, שהיא מעבר לרק הומור. לי, אישית, יצא לראות מגוון קטעים שלהם ואני יכולה להגיד שגם בקטעים הרציניים וגם בקטעים היותר שטותיים שלהם, הם מלכים ("לא מאמין שזה קורה לי", פשיטת הימ"מ, הפחד מרופאים, שירו של שחקן הפורנו המתוסכל... יש להם הרבה). יוסי וטירן טובים, הם פשוט מביאים הומור שונה. אני, בכל מקרה, מסכימה עם כותב המאמר. הלוואי ודופה יעלו ויצליחו. זה בהחלט מגיע להם.

NimaZ

New member
מישו כבר ששלח את הכתבה הזאת...

תודה בכל מקרה!!!

shironet3

New member
../images/Emo6.gif נכנסתי כדי לשלוח את זה....

ויש משהו במה שהוא אומר, לגבי ההומור הפוליטי שלהם, שמשודר בערוץ של קונצנזוס... הם באמת הצליחו להעלות משהו אחר לפריים טיים, דבר שהוא מעבר להומור... שיר.

starla

New member
כל מילה אמת...

אין מה לומר,פשוט נהניתי מכל רגע... אני באמת חושבת שכולם מוכשרים (במיוחד יוסי וטירן הגדולים...), אבל א-י-ן על דופה
עובדה-כמעט תמיד הם מקום אחרון בSMS והגיעו עד לגמר,ואפילו זכו פעמיים במקום ראשון... כל הופעה אני רואה את הקטע שלהם ואומרת אין,זה היה הקטע הכי טוב שלהם...ואז בהופעה הבאה אני אומרת אותו הדבר... בשבוע שעבר הם היו ענקיים!!! ראיתי את הקטע כ"כ הרבה פעמים ועדיין לא נמאס לי...אני מקווה שהם ימשיכו במסורת השיפור מהופעה להופעה ויביאו קטע שולט כמו שרק הם יודעים גם בגמר!!! חוצמזה, הם (ובמיוחד התאומים) בני אדם כ"כ מקסימים, וממש לא עלה להם לראש כל הפרסום...כל מי שיצא לו לפגוש אותם יודע... בקיצור...אני מאחלת להם המון המון המון הצלחה מחר
מחזיקה אצבעות
וכמובן שאני אהיה שם בשביל לעודד...

NimaZ

New member
מחר???????

הגמר היום... אה אופס... כתבת את זה אתמול קצ אחרי חצות אז למשנה! חיחיחיחי!

למעלה