קאפלינג ?

אילן די

New member
קאפלינג ?

מישהו פה צופה בקאפלינג ? אני מודע לכך שהסדרה לא משודרת בארץ אבל מאד מאד מומלץ לקחת את הדי וי די (יש של שתי העונות הראשונות) ולראות. מדובר במעין עיבוד לסדרה "חברים". רק שקאפלינג היא הרבה יותר מתוחכמת, נועזת ו...בריטית
לסדרה כמובן יש גם את הפאן הישראלי בדמות הפרק : The woman with two breasts. אז עוד מישהו פה צופה ?????

Zygon

New member
פאן ישראלי קלוש

בכל אופן,גם העונה השלישית יצאה על גבי DVD ,ויש גם סט של כל שלושת העונות למכירה,כנראה שגם בקרוב הם יצאו בגרסת WIdescreen לטובת אלו שהשקיעו בטלביזיה כזאת. עשו לזה גם חיקוי אמריקאי,אני עוד לא ראיתי אותו (בקרוב אראה) בקיצור,בן הפיילוט לסדרה הם החליפו 80% מהקאסט,זה בטח יגיע לארץ מתישהו.

אילן די

New member
קלוש ?

חצי מהפרק מדברים בעברית.
ראיתי את החיקוי האמריקאי. גרוע. אפילו מאד. הפרקים הם אותם פרקים בדיוק אבל אין מה להשוות לסדרה המקורית ולו רק בגלל איכויות המשחק של השחקנים האמריקאים... חבל.

Zygon

New member
רק לפרק אחד ולא היתה התפתחות

עלילתית מעבר לזה,בכל אופן קיבלתי את הפרק הראשון של האמריקאית,מתישהו בסוף שבוע אני גם אראה אותו.

אילן די

New member
נכון, רק אחד

אבל לדעתי יש ליודעי עברית יתרון כשצופים בפרק הזה והוא הרבה יותר מצחיק.

Mycroft

New member
קודם כל ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

שמעתי אגב שהסדרה ירדה מלוח המשדרים בארה"ב אחרי שאמרו שהיא "נועזת" מדי. זה נכון?

Zygon

New member
לפי מה ששמעתי

היא הושעתה זמנית בשל שבוע ה sweeps השבוע שבו מודדים את הרייטינג,בכל אופן אני לא הייתי מחזיק ממנה להרבה זמן,בארה"ב תוכניות נופלות כמו זבובים אם יש להם במקום 17.5 מיליון צופים רק 17 מיליון.

Zygon

New member
טוב אז ראיתי את הגרסה האמריקאית

קודם כל,זה בדיוק אותם הטקסטים,זה נורא מוזר לראות דמיות שונות מקריאות את הטקסט ולא דומות לעצמם,קשה לי היה בהתחלה לזהות מי זה מי. אני בתור לא מעריץ גדול של זיווגים הצלחתי לזהות שורות שלמות מהגרסא הבריטית,ראיתי רק את הפרק הראשון. בצד הרע,המשחק של האמריקאי נורא סטטי וקשוח,זה ממש נראה שהם מדקלמים את השורות ולא משחקים,קשה לקרוא לדבר הזה שהם עושים משחק,על רוב השחקנים לא שמעתי והם ממש גרועים,לא ברור לי על פי מה להקו לתוכנית הזאת. באמת שרואים מישהו אחר משחק את הדמות של גף מבינים עד כמה ריצ'ארד קויל שחקן מצוין,יאנקי ג'ף פשוט חסר חן לחלוטין. החלק הטוב של הפרק מגיע לקראת הסוף שלו,העסק שם מתחיל להשתחרר ונהיי קצת כייפי שלא להגיד מצחיק,הצחוקים המוקלטים מגיעים כמעט אחרי כל משפט זה נורא מעצבן,בכלל המשחק שם מזכיר בגריעותו סדרה איומה ונוראה בשם "שניים ועוד אחת" . הסקרנות החזיקה אותי למשך כל ה20 דקות של הפרק,אם כל פרק יהיה כמו הפרק הראשון היא לא תחזיק מעמד הרבה זמן,אם כל פרק ידמה יותר לסוף של הפרק אני רואה איך היא תשרוד שתיים ואפילו שלוש עונות,אבל מה אני מבין לאמריקאים יש טעם די גרוע,אולי זה יהיה הלהיט הבא.

Y. Welis

New member
'שניים ועוד אחת' זו הסידרה שבמקור

נקראה 'Two guys, a girl & a Pizza place'? אם כן, העונה הראשונה שלה היתה לא רעה (אנתוני סטיוארט הד אפילו התארח שם בקטע יפה, בלי בגדים...). השלישית עכשיו מציגה ב'סטאר'. יש להם פה ושם יציאות יפות. מה שכן, הם כבר עזבו את הפיצריה.

Zygon

New member
כן זה זאת

פשוט סדרה מבחילה,לא מצחיקה בכלל ואפשר רק לבכות מהמשחק של המשתתפים בה.

Zygon

New member
אז בינתיים קראתי שביטלו את הסדרה

הרייטינג ירד מכ15 מיליון צופים לכ9.8 ,שזה הרייטינג בבריטניה של ג'ונתן קריק. די אכזרי העסק הזה שם.

אילן די

New member
כן, וזה לא מפתיע

כל כך התאכזבתי כשראיתי את הגרסא האמריקנית. זו פשוט דוגמא מושלמת לאיך אפשר לקחת תסריט מעולה ולהרוס אותו ע"י שחקנים גרועים.

Zygon

New member
טוב אז ראיתי את הגרסה האמריקאית

קודם כל,זה בדיוק אותם הטקסטים,זה נורא מוזר לראות דמיות שונות מקריאות את הטקסט ולא דומות לעצמם,קשה לי היה בהתחלה לזהות מי זה מי. אני בתור לא מעריץ גדול של זיווגים הצלחתי לזהות שורות שלמות מהגרסא הבריטית,ראיתי רק את הפרק הראשון. בצד הרע,המשחק של האמריקאי נורא סטטי וקשוח,זה ממש נראה שהם מדקלמים את השורות ולא משחקים,קשה לקרוא לדבר הזה שהם עושים משחק,על רוב השחקנים לא שמעתי והם ממש גרועים,לא ברור לי על פי מה להקו לתוכנית הזאת. באמת שרואים מישהו אחר משחק את הדמות של גף מבינים עד כמה ריצ'ארד קויל שחקן מצוין,יאנקי ג'ף פשוט חסר חן לחלוטין. החלק הטוב של הפרק מגיע לקראת הסוף שלו,העסק שם מתחיל להשתחרר ונהיי קצת כייפי שלא להגיד מצחיק,הצחוקים המוקלטים מגיעים כמעט אחרי כל משפט זה נורא מעצבן,בכלל המשחק שם מזכיר בגריעותו סדרה איומה ונוראה בשם "שניים ועוד אחת" . הסקרנות החזיקה אותי למשך כל ה20 דקות של הפרק,אם כל פרק יהיה כמו הפרק הראשון היא לא תחזיק מעמד הרבה זמן,אם כל פרק ידמה יותר לסוף של הפרק אני רואה איך היא תשרוד שתיים ואפילו שלוש עונות,אבל מה אני מבין לאמריקאים יש טעם די גרוע,אולי זה יהיה הלהיט הבא.

למעלה