קאפות

שלט לדלת. צביעה בטושים הדקים של

הילדים - יוצא פסטלי ויפה מאד. מגנט למקרר- להדפיס תמונה כלשהיא, לניילן להדביק לקאפה עם דבק דו צדדי ולהדביק מגנט מאחור. החיתוך בעזרת סכין חיתוך חדה. בהצלחה ושנה טובה.

Noga222

New member
אני עשיתי...

ארונות לאמבטיה, קאפה מצופה בעיסת נייר...

osnati10

New member
נוגה- את כל פעם מפתיעה אותי מחדש!

זה פשוט מדהים! אהבתי מאוד מאוד. אבל יש לי שאלה.... מה קורה לזה בלחות של האמבטיה? או שאת מצפה בלכה ששומרת מפני הלחות? ואם כן אז באיזו לכה? ואגב- שנה טובה !!!

Noga222

New member
תודה לכולם ותשובות...

אני צבעתי בצבע בצבע שמן של טמבור, ולכן לא מרחתי לכה. עד כב (כחתי שנה...) אין שום בעיית לחות...

טלולה1

New member
נגה אצלך באמת השמיים הם הגבול

איזה יופי של רעיון! עשית את זה מזמן? יש השפעה כל שהיא של הלחות באמבטיה? כל הכבוד לך!!!!!!!

night mistress

New member
בדיוק מה שבאתי לשאול../images/Emo9.gif

בהתחלה חשבתי כאפה..אבל מסתבר שלא

lilachh

New member
קאפה זה קרטון מוקצף...

שני בריסטולים שביניהם מעין קלקר מאוד דחוס והכל כמובן יוצר יחידה אחת....זה בא בכמה עוביים.

קאפה מאד נוחה לעבודה../images/Emo45.gif

תוכלי אפילו להכין תמונות מקאפה ומסביבן משחת עיצוב למשל. או להדביק עליה עם דבק דו צדדי תמונת פוטו, מהצד האחורי להדביק חוט לתליה או תהדביק מעמד (ניתן לקנות מעמדים מוכנים מפלסטיק/קרטון)

מסכימה עם נוקי../images/Emo45.gif

פוסטרים כדאי להדביק עם דבק ספריי, אני באופן אישי עובדת הרבה מאד עם דבק ספריי, כמעט לכל מטרה. אבל תמונות פוטו שלפעמים מחליפים, אפשר להסתפק בדבק דו צדדי|כון|

אני משתמשת בדבק ספריי T-66

מצאתי שלמרות מחירו הזול מאד (כ- 35 ש"ח למיכל של 500 סמ"ק) הוא מעולה ומתאים לעבודה עם כל דבר (טכסטיל, עור, ניילון, לבד, שעם, ספוג, נייר לסוגיו...)

למעלה