קאסי וכו' -

אור2221

New member
קאסי וכו' -../images/Emo58.gif

ספוילר טרי ישר מהתנור מדווח שהחום של הילדה עולה עוד פעם. אני לא מאמינה שאני כותבת את זה, אבל אני חושבת שזה באמת הסוף. חברה שלי ואני דיסקסנו את זה במייל, והיא אמרה משהו שנשמע לי מאוד נכון - יש לה חום כרגע מה שמצביע על כך שכבר יש לה זיהום והרופאים מקווים שהחום ירד. אם הוא ממשיך - זה סימן שהזיהום לא עובר ומהשיחה של ויקטור וניקולס עולה שככל שהזיהום נשאר יותר זמן כך גוברים הסיכויים שהוא יגיע למוח שלה ואם זה יקרה זה אומר מוות בטוח. אני פשוט בשוק מהSTORYLINE הזה, ממש לא ראיתי את זה בא, ואני לא חושבת שמעולם ראינו בסדרה שני הורים ואח קטן שמתמודדים עם המוות של אחות בגיל של קאסי, תינוקות מתים היו המון ויש הבדל גדול בין הפלה או לידת תינוק מת למוות של נערה בת 14. לג'סיקה היה איידס הרבה שנים, ועד כמה שמותה היה טראגי הוא לא היה פתאומי. הקרוב ביותר הוא פיליפ שכבר מת 16 שנים בערך והוזכר די הרבה... גם שם זה לא היה אותו סיפור, ג'יל כמעט לא גידלה אותו והוא גם לא היה חלק ממערכת משפחתית כל כך צמודה כמו זאת של הניומנים וכל הפואנטה היא שזה דפק את ג'יל קשות והפך אותה לאישה מרירה ודי בודדה. קשה לי לראות איך חג מולד אצל משפחת ניומן (לא רק אצל ניק ושרון, גם אצל ויקטור וניקי) אי פעם יהיה משהו שנוכל לראות אותו ולהנות. לג'יל תמיד יש חגי מולד אומללים. למרות שהחיבה שלי לניק ושרון היא מוגבלת ביותר, כל כך יכאב לי לראות את זה - ותחושת האשמה של ניקולס? זה נראה לי הרבה מעבר ליכולת ההתמודדות שלו ושל שרון. לא מתאים לי, בכלל לא, הפעם האחרונה שהייתי כל כך בשוק ממוות של ילד זה כשהרגו את דילן, ה"ילד" של לורן בגיל כמעט שנה וגם אז זה היה מאוד מפתיע (הרבה לפני הספוילרים).

אני וכו'

למה אני מתקמצן על שרשורים ורושם פרקים יומיים בשרשור אחד, כשאת מתפרעת לך ככה?
טוב, בקרוב אני גם אתפרע... יהיו רק שרשורים אמריקאיים (לא יודע אם לצחוק או לבכות). לגבי קאסי - אני כבר צפיתי לזה. יכלו בהחלט לכתוב סיפור שיתוק מעניין, אבל ברגע שאמרו שיהיה שוקר ושמרו על חשאיות היה לי ברור שהולכים להרוג אותה. המון משקעים יעברו בדרך - things will never be the same וסופסוף נראה משפחה שלמה אבלה כמו בחיים האמיתיים. איך המוות משפיע על כל אחד ואחד... ולמה את רושמת רק על הניומנז? מה דעתך על שאר הסיפורים - לא מגיע לגיטה גם קצת צומי בהודעות שלך?

taish

New member
אם כך, זה נראה די סופי...

תיאוריית השיתוק שחשבתי עליה (וככל הנראה גם אנשים מפורומים אחרים חשבו עליה) כנראה לא נכונה. מוות כזה הוא באמת חסר תקדים כמו שאמרה אור, ויהיה מעניין מאוד לראות איך המשפחה האבלה מתמודדת כמו שאמר ה-1 והיחיד.

Dawn12

New member
חיכיתי לשמוע מה את חושבת ../images/Emo13.gif

אבל היה לי ברור שזה מה שתכתבי כי אמרת אפילו פעם שחיכית הרבה זמן לראות את קאסי כמתבגרת ועכשיו מסתמן שאף אחד מאיתנו לא יראה את זה קורה. אני גם תארתי לעצמי שזה די סגור. אף עלילה אחרת לא יכולה להשפיע ככה על כל שלוש המשפחות המרכזיות בסדרה וזה מה שהובטח בספויילרים. בעיקרון - אני די נוטה לתמוך בהחלטה לוותר על קאסי. קאמרין היא שחקנית צעירה ומצויינת אבל הסדרה תשרוד גם בלעדיה, ואני בטוח שהיא תמצא די מהר עבודה בשוק (רק השנה היא הופיעה באיזו סדרה בפריים-טיים, לא?). כולנו הרי סולדים ממחזורי עלילות ומחפשים כל הזמן את ההפתעות, הריגושים, הדברים שעוד לא ראינו על המסך - ועלילה בקנה מידה כזה עדיין לא נראתה בצח"מ. קראתי שעשו משהו דומה לפני כמה שנים ב-GH, אבל אני ממש לא יודע מה היה שם. אני רוצה לראות את ההתמודדות של הדמויות השונות עם אובדן מסוג כזה. תקראו לי מזוכיסט או סדיסט אבל אני באמת רוצה לראות את זה. ברור לי שאלו לא יהיו סצינות קלות לצפייה אבל לדעתי אם יכתבו את זה בצורה נכונה (ובאמת ידאגו להזכיר לנו את קאסי גם שלוש שנים מעכשיו) זה יהיה שווה את זה. בעוד כמה שנים אף אחד לא יזכור את גיטה וטריבל טום (וגם אם יזכרו - לא ידברו עליה). זאת עלילה שהולכת להעסיק את הסדרה שנים.

אור2221

New member
GH?

אם מדברים על המוות של לאקי אז הוא חזר מהמתים מאז... אבל כן, זה היה די טראומתי, הוא הבן של לוק ולורה, הם SUPERCOUPLE מאוד מפורסם ושנוי במחלוקת שמערכת היחסים בינהם התחילה כשלוק אנס את לורה. מאוד טעון, מאוד קשה, וגם שם זו היתה תאונת דרכים שהרגה את הבן שהיה TEENAGER והשחקן זכה בכמה וכמה פרסי אמי. אני ממש לא תומכת בהחלטה, ממש ממש לא - שיתוק היה יכול להיות אופצייה יפה שמראה התמודדות של נערה צעירה עם סיפור לא קל וגם זה היה משפיע על המשפחה. אני ממש לא רוצה לראות את ההלוויה שלה! אני יבבתי בהלוויה של ויקטור וידעתי שהוא לא מת! לאור העובדה שאני לא בטוחה של Y&R יש *שנים* ולא משנה מה יעשו אז לא ממש בא לי לבלות את נניח 5 או 10 השנים האחרונות של הסדרה ככה. חיכיתי שנים לראות את EVIL CASSIE, היא הTEEN היחידה שראינו מתבגרת ודווקא אותה מקריבים ככה? שיהרגו את נוח!

Dawn12

New member
את באמת חושבת שהסדרה תרד?

כי אם מישהו ב-CBS יגיע למסקנה שאין עתיד לסבוניות אני מניח שקודם כל יורידו את ATWT ו-GL הותיקות אך פחות מצליחות מבחינת רייטינג. אני מסכים איתך שבעוד חמש שנים לא יהיו 9 אופרות סבון באוויר וכל רשת תקצץ לפחות סדרה אחת שלה אם לא יותר, אבל סוף מוחלט לכל הז'אנר? אני חושב שזה ייקח עוד זמן. ובערך באותו עניין: לכל מי שזה מעניין אותו - יש סדרת מאמרים המתפרסמת באתר Soap Opera Central שסוקרת את העבר, ההווה והעתיד של אופרות סבון. מומלץ בחום!

אור2221

New member
החוזה שלה עם SONY

נגמר ב2010. אנ'לא יודעת... אני מפחדת לחשוב על זה וגם אין לי מה לעשות בנידון אז אני בדר"כ מדחיקה.

הכוונה לעלילה אחרת

אני חושב שמדובר פה בעלילה אחרת של GH, מפורסמת לא פחות, שהתרחשה ב-1994 - המוות של בי.ג'יי (ברברה ג'ין), ילדה בת 8 בערך, הבת של בובי וטוני, שנהרגה בתאונת אוטובוס מחרידה, וההורים שלה החליטו לתרום את לבה לדודנית שלה, שהייתה זקוקה נואשות להשתלת לב. אחת הסצנות המרגשות ביותר שנראו על המסך - אחרי ההשתלה, טוני שם את ראשו על החזה של מקסי, הדודנית של בתו, ומקשיב ללב הפועם של בתו.

זה הולך להיות ההקבלה של פיליפ צ'נסל

האב- ערב התאונה של קתרין עמו. מוזר שמדברים על פיליפ האב הרבה יותר מפיליפ הבן. האב קשור לשורשי המחלוקת בין קתרין לג'יל ולכן מזכירים אותו כל הזמן. במקרה הזה קאסי תמיד תהווה "חצץ" בין ניק לשרון. הסיוט הכי גדול של ההורים זה לקבור את הילדים שלהם, כי הטבע אומר שהילדים צריכים לקבור אותך. זו הולכת להיות עלילה שבהחלט לא נשכח הרבה זמן...

taish

New member
מסכימה לחלוטין ../images/Emo45.gif

גם אני רציתי לכתוב שאני רוצה לראות את ההתמודדות של הדמויות השונות עם זה (בעצם גם כתבתי את זה כבר, אם כי לא בצורה כ"כ קיצונית
). זה באמת קצת סאדו-מזוכיסטי מצדי להרגיש ככה ולא נעים להודות בזה, אבל כל מה שאמרת על זה שאנחנו מחפשים ריגושים, הפתעות ודברים שלא ראינו על המסך זה מאוד נכון, וזה בדיוק מה שגורם לי להיות בעד העלילה המחרידה הזו. אני אמנם מאוד אוהבת את קאמרין ויהיה לי קשה לראות אותה עוזבת, אבל הפוטנציאל האדיר שגלום בעלילה שכזו יכול להקפיץ את צח"מ בכמה דרגות מבינת היכולת לרגש ולגרום להזדהות, וזה נראה לי שווה את המחיר.

pumiki25

New member
אני חצויה... (ושפוכה ../images/Emo4.gif)

נראה ובאמת, העלילה מושכת לכיוון עזיבתה של קאמרין. האמת היא שאני לא כל כך בטוחה איך אני מרגישה לגבי זה. כמו שאורטל כתבה, גם אני אוהבת מאוד את קאמרין, ואצטער לראות אותה עוזבת. ועדיין, בסופו של יום, אני חושבת שבאיזשהו מקום, עלילת התאונה וכל סצינות הביה"ח היו מאבדות ממשמעותן לו קאסי הייתה שורדת, ומעבר לכך - גם היו מעבירות מסר שגוי ואשלייתי - "זה בסדר. תנהגו בלי רישיון, תעשו תאונה, תפרפרו קצת בבית החולים ואז תחלימו באורח נס". ---------- אוקיי, פה אני מקזזת בערך ארבעה עמודיי word שחילטרתי במשך שעה וחצי בערך (תגידו תודה, תגידו תודה
) - איבדתי לגמרי את פתיל המחשבה. נו, אולי מחר אצליח לחדש משהו. בינתיים - הלכתי במיטה

../images/Emo10.gif

כמו שאנחנו מכירים את שרון מחכות לנו סצנות קורעות לב איתה. גם עם ניק, אבל בעיקר איתה. אוף. הייתי בטוחה שיוציאו מזה את קאסי ושהכל רק בגדר שמועות... חבל.

taish

New member
הרמוני - לכאן! ../images/Emo8.gif

שלא תביני לא נכון, גם לי זה עצוב וקורע את הלב לחשוב שבאמת קאסי תמות. אני בטוחה שהולכות להיות סצינות מאוד קשות לצפייה ושאני הולכת להרטיב את הממחטות (אני נוטה לבכות הרבה מסדרות טלוויזיה... ב"משחק החיים" בכיתי למרות שבכלל לא ראיתי את כל הסדרה...) ועם זאת, עדיין יש בי משהו שרוצה לראות עלילה שכזו, שרוצה שקאסי תמות. אני יודעת, זה נשמע סדיסטי, מזוכיסטי, איום ונורא - אבל אני עדיין רוצה לראות את זה. כמו ששחר אמר, אנחנו סולדים מעלילות ממוחזרות ומחפשים כל הזמן את הריגוש, את מה שעוד לא ראינו. ועלילה מסוג זה ממש עוד לא ראינו. אני רוצה לראות איך משפחת ניומן מתמודדת, ובכלל איך כל הדמויות בסדרה חיות בצלו של המוות הנורא. המציאות כואבת לפעמים, וכמה שזה מצמרר - זה מציאותי, ואין מה לעשות. אמנם אופרת סבון ממש לא מתיימרות לשקף את המציאות, אבל עדיין זה רעיון טוב להכניס אליהן אירועים טרגיים וקשים, מהסוג שאופרות סבון בדר"כ לא יכולות לסבול. אני יודעת שזה יעציב אותי מאוד מאוד, אני יודעת שאני מאוד אתקשה לצפות בזה, ואני יודעת שיכול להיות שאני עוד אתחרט על זה שאני אומרת את זה עכשיו - אבל אני עדיין רוצה לראות את סיפור המוות של קאסי.

מבינה אותך לגמרי. אבל...

דעתי עדיין נחושה. ואני עוד מקווה שיוותרו על כל העניין ושקאסי תמשיך איתנו. (או תמשיך בלעדינו. זה נשמע יותר נכון בימים אלה...)

taish

New member
לקח לי זמן לשנות את דעתי בקשר לזה

בהתחלה גם אני מאוד לא רציתי שזה באמת יקרה ושהיא תמות. ניסיתי בכל הכוח למצוא רמזים לזה שזה לא יקרה, ולכן גם חשבתי על "תיאוריית השיתוק", שהיא כנראה לא נכונה. אבל אחרי שקצת יצאתי מההלם והתרגלתי לרעיון, החלטתי שאני די בעדו. אולי גם לך זה יקרה... ואם כן, let me know
.

אור2221

New member
ספוילר נוסף - מוטל בספק

אבל נשמע לי נכון... קאסי, עדיין סובלת מחום, מתגנבת מבית החולים ונחושה בדעתה למצוא את דניאל. כאשר שרון משיגה אותה בסלולרי קאסי אומרת לה שהיא נהגה בלילה ההוא, אבל שרון לא רצתה לשמוע את זה. קאסי היתה בדרכה לבית הקפה ורצתה לספר לדניאל, אבל התמוטטה ונלקחה חזרה לחדר המיון. בנתיים האשימו את דניאל בנהיגה מסוכנת תחת השפעת אלכוהול. הניחוש שלי? קאסי מתה ושרון שומרת את הסוד.

וואו

בהחלט תסריט מתקבל על הדעת. שרון שבורה ולא רוצה לחלל את כבוד בתה המתה, אפשר להבין, אבל מצד שני דניאל עומד לקבל לונג ג'ל טיים ולא אכפת לה בכלל? אוי, זה הולך להיות מורט עצבים....

As I've heard- this whole storyline

is fucking. Cassie isn't gonna die and Deaniel is not gonna jail for years and the same variation of the false arrest storyline at this series has done over and over​

למעלה