קאסט BLOOD+ לכנס קיץ

Nightborn

New member
קאסט BLOOD+ לכנס קיץ

אני מנסה לארגן כרגע לקיץ קאסט BLOOD+. שמחתי לגלות בכנס שעוד מישהו מלבדי מחבב את הסדרה הזו.
יש להניח שאני אעשה את דיווה, בגרסא עם השיער הקצר- יופי של תירוץ לצבוע לשחור (ולהשוויץ קצת ביכולות הווקליות המשופרות שלי). ניצן אמרה שהיא אולי תהיה סאייה (בגרסא של מלחמת ויאטנם). בינתיים לא הספקתי לארגן שום דבר מעבר לזה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאווו

אני ממש רוצה לראות את זה אבל להוריד את הסדרה הזאת על המחשב הטרנטה הוא בלתי אפשרי...

rocket

New member
אני מניחה שאם הייתי אוהבת את הסדרה אז האג'י

היה הדמות בשבילי. אבל אני לא אוהבת את הסדרה. שיהיה בהצלחה :)

oracle

New member
../images/Emo45.gif כל כך הוצאת לי את המילים מהפה ^^

הוא הדבר היחיד שמצא חן בעיני שם.

ייסאן

New member
אני בפנים.

מתחייבת מעכשיו. אין על BLOOD+. סוף סוף אנשים מתחילים להעריך אותה בארץ.

ייסאן

New member
והינה דיווה בשיער קצר...

כאן ובצד... זה היה הדבר ה1 שתפרתי אי פעם ויצא מצ'וקמק להפליא(גם הקוספליי ה1 שלי...), אבל עדיין נהניתי מלהיות *היא* למספר שעות. התכנון הבא הוא האג'י או סאיה, בערך לקראת פרק 40...
אני *כל כך* אוהבת את הסדרה הזו. מאז 2006 שהיא נגמרה לא מצאתי שום דבר שווה ערך אליה, אין סדרה טובה יותר לדעתי... אני ממשיכה להוריד ולצפות ומתאכזבת- כלום לא יעבור אותה כנראה.
יהיה לי לכבוד להשתתף בקאסט. (אף פעם לא ממש עשיתי זאת, אני ואיגי
היינו דיווה/אוקומורה שנה שעברה, אבל זה לא ממש נחשב קאסט... נכון?)

Nightborn

New member
את בהחלט מוזמנת. ../images/Emo58.gif

(גם אני אף פעם לא עשיתי קאסט.) את דיווה לא חיבבתי יותר מדי עד שלב מתקדם יותר של הסדרה, משום שהיא הוצגה כסתם יצור מרושע וצמא-דם בלי סיבה. אבל ככל שהעלילה התקדמה, מצד אחד ההתנהלות הזאת של דיווה נראתה יותר ויותר לגיטימית- מי לא היה מתנהג כך אחרי שבמשך כל חייו התייחסו אליו כאל חיית מעבדה או "ניסוי"? ומצד שני, נראה שהיא פיתחה איזושהי אינטליגנציה רגשית מסויימת. אולי בהשפעת ריקו. נראה כאילו היא הפכה להיות הרבה יותר "אנושית" אחרי כן- למשל בבקשה שלה מג'וליה שתתייחס לעוברים שלה כאל תינוקות. (מעניין שזה גם מה שגרם לה לאבד את היכולת שלה להרוג את סאייה. אולי הדם של ריקו באמת גרם לה להיות אנושית יותר.)

Kiyommi

New member
ליאת!

את חיה שוב... לאן נעלם עוד פעם? ~_~ והדיסק שלך עדיין אצלי........

junk angel

New member
../images/Emo13.gif

סבבה- אני בשמחה אעשה את סאיה בגרסת מלחמת ויאטנם! זה ממש פשוט וזה גם לא מסורבל ככה שלא יהיה חם ^_^. אמממ...אני חושבת שאני יכולה לגייס עוד כמה אנשים אבל לדמויות קצת יותר שוליות (כמו פאנטום, ריקו, קאי, האיש עם הסוכריות ששכחתי את שמו ^^"...) יש סיכוי שאני משיגה את המסנג'ר שלך? D:~

ייסאן

New member
וואן ארג'אנו... ובשמחה!

מסן לכל דורש במסרים... קארל לא שולי כל כך הוא אחד מהשיבליירס... צריך את קאי,וסלומון... גם את השיף צריל לדעתי, לפחות את מוזס וקארמן(עדיפות גם לאירן!!!) אני מבחינתי גם בעד מאו ואוקומורה(היי- איגי היה הוא שנה שעברה...), ניית'ן מהלר(המלללללך) ואפילו ג'יימס ואנשל, למרות שאני פחות אוהבת אותם. כמה שיותר- יותר טוב!

Nightborn

New member
->

אני מסכימה לגבי קאי וסולומון. וגם הסיף. קארל פחות משמעותי, למרות היותו שבלייר. אם כי, אני בהחלט יכולה לדמיין מישהו מסתובב עם ההבעה הסכיזופרנית-תמידית של קארל.

למעלה