קאסט אריה

Kienai Negai

New member
קאסט אריה

אז.. אני מחפשת מתנדבות לקאסט אריה( Aria the animation, Aqua או מה שתרצו) לכנס קיץ 2010 (נכון, זה דיי מוקדם אבל זה קוספליי דיי מורכב + העובדה שרובינו "מתכננים" את השנה ואני בטוחה של80 אחוז כבר יש קוספליי לפורים XD). כבר ניסיתי לארגן קאסט אחד - זה דיי כשל, אקווה שהפעם אצליח וחוץ מזה שכבר תיכננתי להתחפש לאייקה בכל מקרה, אבל כיחיד זה פשוט לא עובד באנימה כמו אריה. אז התכנונים הם התלבושת קיץ כי..חם בקיץ בשביל תלבושת חורף XD דוגמא: http://chrome.dasaku.net/images/uniform_aria.jpg דמויות שפנויות: אייקה - תפוסה (על ידי) אליסיה - פנוייה אקארי - פנוייה אליס - פנוייה אקירה - פנוייה אטנה - פנוייה במידה ומישהי רוצה לקספלייר דמות לא קשורה כלשהיא (נשארו כאלה? ם.ם), זה גם אפשרי - עדיף את הראשיות. אם מישהו רוצה להצטרף/לשאול/וכו', מוזמן למסן: [email protected]

innocence

New member
דיברו על זה.

שסאב (?) תהיה אליסיה ועינב אייקה (?) ואני חשבתי להצטרף גם בתור הדמות עם השיער הירוק או זו עם השיער הכחול, אבל לא יודעת מהבאמת נסגר עם זה.

innocence

New member
כי תמיד איכשהו נכנס קוספליי חדש לתמונה XD

אני בטח לא אשתתף סתם כי נמאס לי להצטרף לקאסטים כל הזמן, בעיקר כשיוצא שאני תמיד איזו דמות צדדית שאף אחד לא מכיר >>

CibiHeart92

New member
תגידי תודה XD

בגל פעם בחיי בה אני הצטרפתי לקאסט שבוע לפני הכנס הסתבר שהקאסט הבריז ונשארתי דמות משנית מסכנה לבד.

pokegirl

New member
עינב אליסיה

ואני אקארי. זה מה שדיברנו
בכל אופן (ולמרות שהופנתי באופן אישי לשרשור הזה XD), עם כמה שהייתי רוצה להשתתף בקאסט שכזה, לא הייתי רוצה לעשות אותו עם אנשים שלא צפו בכל הסדרה עד הסוף :X

innocence

New member
סליחה, בילבלתי XD

לא קריטי, בכל מקרה אלו אותן דמויות P:

Serf SaN

New member
זה בדיוק מה שאני עשיתי לגבי

סדרה אחרת וקוספליי אליה לא מזמן. :) קוספליי שחייב להיות מושלם בעינייך, חייב להיות גם מושלם בעיניי שאר חברי הקבוצה שלך. :]

akane

New member
אני לא חושבת שיש קשר

אם הבן אדם לא סיים את הסדרה, זה באמת אומר שהוא לא ישקיע בקוספליי? יש מלא אנשים שעושים קוספליי בגלל העיצוב נטו ולא מורידים אפילו טיפה מהאיכות (AKA מושלם). בלי קשר אבל, אני כן יכולה להבין שכיף יותר להתחפש עם אנשים שכן ראו את הסדרה כי הם מבינים את הדמויות ויהנו בהן יותר. לגבי "צפו עד הסוף" זה החלק הדי PICKY.

pokegirl

New member
זה סדרה ברמה אחרת עבורי

וכמו שיש אנשים שחושבים שזה רקוב לעשות קוספליי לסדרות שלא צפית בהם בכלל, אז גם אני חושבת שזה יתן יותר כבוד לסדרה ולדמויות אם צפית בזה עד הסוף. אין לזה שום קשר לאיכות של הקוספליי.

Kienai Negai

New member
זו סדרה ברמה אחרת עבור רוב האנשים שאני מכירה

כולל אני כמובן. וזאת בידיוק הסיבה שאני רוצה שקאסט שלה יצא לפועל.

Kienai Negai

New member
לא, ראיתי נטורל וארייטה.

למרות שאמרו לי שהשלישית הכי טובה, אין לי זמן םם צריכה להמשיך~

pokegirl

New member
השלישית הכי טובה.

ולא צריך זמן בשביל זה, מספיק לראות פרק פעם ב--

למעלה