קאסטום 250

קאסטום 250

שלום לחברי הפורום ברצוני לרכוש אופנוע קאסטום בנפח 250 בגלל הגבלת רישיון A1 חקרתי את הדגמים שמוצעים למכירה בשוק והם יוסאנג אקילה 250 קיוואי קרוזר 250 קיוואי סופר שדו 250 על יוסאנג שמעתי סיפורי זוועה מחברים, ועל שני האחרים אני לא מוצא חוות דעת או מבחני דרכים בכלל מלבד איזו כתבה קצרה במוטו. יש למישהו ניסיון עם כלים בנפח הזה? אני רוצה רק קאסטום. תודה

li79

New member
קאסטום של זונגשיין

אופנוע לכל החיים

אוקיי! אני מבין שיש לך זונגשיין

אתה יכול לתת פרטים איך חווית הרכיבה עליו? כמה זמן יש לך? אמינות? האמת היא שלא מצאתי אותו באינטרנט למכירה וגם לא מבחן דרכים

li79

New member
אין כאלה למכירה כי הם לא נמכרים

אופנוע לכל החיים.. סתם ברצינות, היה לי אחד כזה, בין הראשונים שעלו על הכביש נהניתי מכל רגע לרכב עליו הבעיה שהוא לא ממש סחיר והמחיר במכירה היה שחיטה ולכן אופנוע לקנות ולא למכור.. נסעתי עליו בערך 18 אלף ק"מ עד שמכרתי.. כעבור שנה וחצי בערך. ותיקי הפורום גם זכו לראות אותו פעמיים במצדה. אני הלכתי עם הלב, הפסדתי כסף אבל כל עוד הוא היה אצלי נהניתי מכל רגע אם יש לך את האפשרות, לך עם הלב וקנה מה שבא לך, קח בחשבון שאת המחיר משלמים בעיקר במכירה..

יוסאנג אקילה

אקדים ואומר שלפי דעתי הוא הכי יפה. שאלתי שאלות וחיפשתי באינטרנט וזה שבר לי את הלב.. הוא היה הבחירה הראשונה שלי. 1. מצאתי לפחות שני תגובות בפורומים על זה שהאופנוע נכבה באמצע הנסיעה (התגובות היו שייכות לקטנועים ולא לאופנועים). 2. מצאתי עוד כמה תגובות בנוגע לאיכות, שיש חלקים שנשברים בקלות. 3. חבר טוב שלי, קטנוען, ראה בדרך נמיר אקילה שנתקעה על הילוך ראשון ועשתה את הדרך על שלושים. 4. יש לי פה בעבודה אחד שיש לו חבר מכונאי שהזהיר אותו מפורשות מהאופנוע הזה. 5. יש יותר מדי אופנועים כאלה למכירה ביד 2 מהשנתון האחרון. תראה, זה לא מדע מדויק ואני לא מתיימר לתת עובדות. תכלס, אני ניזון מחלקי תגובות, שמועות, ראיתי ש ושמעתי ש ואני ממש לא רוצה לנסות את מזלי בהשקעה של שלושים ושש אלף שקל כי כבר קיבלתי רמזים שהמותג בעייתי. התגובה החיובית היחידה שמצאתי בפורום תפוז הייתה על אחד שטייל איתו לאילת וממש נהנה. מה אתה אומר?

jen ya

New member
שלום

רק רציתי לומר שביוסנג יש הבדל בין קטנועים לאופנועים. ברור שזה לא צריך להיות כך, כל האופנועים צריכים להיות סבבה, אבל איכשהו, לקטנועים של היוסאנג באמת יצא שם לא טוב, אבל האופנועים דווקא סבבה לגבי הסעיף השני, אני רוכבת על GT250, שזה אח של האקילה, אותו מנוע וכו', אז מה שנשבר אצלו בקלות זה הרגליות והידיות למיניהן - האופנוע נופל מעמידה וידית הבלם הפריכה נשברת. אבל מה שטוב ברגליות וידיות זה שאפשר לקנות חדשות וטובות יותר ולגבי סעיף 5. תבדוק גם כמה אופנועים בקטגוריית ה-250 יש למכירה סה"כ. האופנועים נוטים להימצא אצל בעליהם שנה - הזמן שלוקח לעבור מ-A1 ל-A. גם אתה, כשתעבור ל-A, תרצה לרכוש אופנוע חזק יותר. אז אל תתן לסעיף 5 לבלבל אותך. מה זה שני האופנועים האחרים שאתה רוצה לבדוק? אף פעם לא שמעתי עליהם.

שני קאסטומים למשפחת קיוואי

הנה הכתובת של האתר של קיוואי. שני הדגמים נמצאים שם, http://www.keeway.co.il/ בקשר ליוסאנג: תודה על ההתייחסות העניינית לנקודות. יכול להיות שהמנוע של הקטנועים הוא הבעייתי והמנוע של אקילה לא יכבה באמצע הנסיעה. אלו חדשות טובות :) וגם בקשר לרגליות ולידיות אפשר לספוג את זה, את צודקת. אפשר לשאול אותך האם הGT עשה אילו בעיות במנוע? האם קנית אופנוע חדש? ועוד שאלה אחת: האם שמעת מאנשים אחרים תלונות על בעיות באופנועים 250 סמ"ק של יוסאנג? תודה

jen ya

New member
חמודים הקיוואי, לא ראיתי כאלה אף פעם

דווקא אקילות אני רואה מלא, לא יודעת, אולי זה כן קריטריון לקנייה - הסחירות? ה-GT לא עושה בעיות, אלא אם כן תתחיל לנסוע עליו על מהירויות שהוא לא בנוי אליהן. שמעתי על 3 אנשים שנפלו עם ה-GT שלהם, שניים החליקו, השלישי השתתף בתאונה מזוויעה, אבל יש לי תחושה שזה ממש לא קשור לאופנוע ;) בכל אופן, אני ממליצה לך לעשות חיפושים על מה שאנשים עומרים על היוסאנגים למיניהם בתור אופנוע ראשון, לפי דעתי, מומלץ - למרות המינוסים שלו, הוא זול, חזק ואמין.

C O L T

New member
ידיות נשברות בקלות לכל האופנועים

רגליות גם לפעמים, באופנועים יקרים מיצרנים מובילים. אז זה לא ממש חסרון אדיר.

Red Ross

New member
בבקשה... עוד מספר תגובות. בנוסף אתה מוזמן גם לעשות חיפוש. לגבי חברת קיוואי, אתה לא מוצא, מכיוון שבקושי נמכרו כלים כאלה בארץ.

כן נכון, על כאלה תגובות אני מדבר

כמו השכן שלי קנה והיו לו בעיות מכניות וחשמליות. לא רוצה ליפול לנישה הזאת

Red Ross

New member
אני לא חושב שהבנת... תקרא בעיון את כל התגובות. פותח השירשור שם, סינן יפה ועניינית את המגיבים המתלהמים ודיברי הסרק. יש שם מספיק תגובות מבעלי כלים ולכן בנוסף, גם המלצתי לך להעזר בחיפוש ששם. למיטב הבנתי, מקריאה בפורומים, מרבית הבעיות שהיו (אך בעיקר בקטנועים) הייתה בגלל מערכת הזרקת הדלק בדגמים הראשונים שהגיעו ארצה. הדגמים האחרונים כנראה שטופלו/שופרו...

C O L T

New member
אני גם אוסף מידע, שמעתי ביקורות די טובות

מאנשים שמחזיקים אופנועים כאלה. מצד שני, אתה בהחלט צודק וסימנים כמו הרבה אופנועים למכירה גם חשובים ויש להם משמעות. אם כי אולי להאטה הכלכלית יש גם משקל, אלה גם אופנועים של מתחילים, אנשים קונים לשנה ואז מוכרים אחרי שדרוג הרשיון. בדוק אם יש מודעות מכירה שרוצות הרבה זמן. דעה נחרצת על האופנוע אין לי, עדיין. אני יכול לומר שהוא יקר במפתיע כחדש וגם שהוא עוד צריך להוכיח את עצמו. ממליץ לך לנסות לסדר רכיבת מבחן, אופנועי ההדגמה לא זוכים לחיים קלים וניתן לא פעם לראות עליהם בלאי שיעיד על העתיד.

ברגע שאני מסדר נסיעת מבחן אבוד לי

תבין, אני בקרב מופסד מראש. שנתיים שאני מסתכל עליו ברמזורים וחושב יא אללה איזה יפה הוא, פרפרים בבטן. קאסטום בשבילי זה כבישים פתוחים וחופש מהטיול במזרח, והאקילה יישב לי טוב. אז אני די מאוהב, פשוט מנסה לחשוב עם הראש.

C O L T

New member
כל הכבוד, אני מכיר את החיידק וגם משתדל לחשוב

ורכיבת המבחן זה אומנם סיכון להתפרצות המחלה, אך גם דרך מחושבת לברר מידע על הרכש העתידי.

פרסאוס

New member
צ'מע חבר, היה לי יוסאנג

250 וכמו שג'ניה כתבה זה אותו מנוע (בכולם). לא היו לי שום בעיות רציניות ומכרתי אות כמו שמוכרים השאר: משדרגים רשיון. כל אופנועי ה 250 למינהם, הרבה חברה רואים כי טוב וממשיכים הלאה. זה לא מעיד על איכות הכלי. אל תשכח שזה לא קטנוע. בקטנועים משה השימושיות של זה בעיר. אנשים נוטים להשאר עם קטנוע. אופנוע זה סיפור אחר.

תודה. עוד בנאדם שאומר שיוסאנג לא יתפוצץ

כשקונים אותו. עוד כמה כאלה ואני משתכנע

למעלה