קאנצ'אנבורי

eladbe1

New member
קאנצ'אנבורי

שלום, מישהו יודע על הטיולים המאורגנים שיוצאים מבגקוק לקאנצ'אנבורי ? מה המחירים, לכמה ימים ואיפה ניתן למצוא מידע ? אני יודע שיוצא יותר זול לעשות את זה עצמאית, אבל חשבתי אולי עדיף ככה כי בינתיים אני נוסע לבד. תודה

aviron

New member
טיולי יום לקאנצ'נבורי

בכל משרד נסיעות ודסק תיירות של כל בית-מלון, זמין מאד, אין בעייה למצוא. מחיר? משהו בסביבות ה- 800 TB (אבל לא בטוח, אצלי זה "כלול"), כולל א.צהרים. הטיול בוואן, עם מדריך דובר אנגלית. בתמונה" בית-העלמין הצבאי הבריטי של שבויי בנות-הברית שמתו ממחלות שונות ומשונות (דיזנטרייה, כולירע,ועוד), בעת בניית תוואיי הרכבת והגשר שעל הנהר קואיי - בעבור היפנים. בבית-העלמין טמונים חיילים בריטים, הולנדים ואוסטרלים. השבויים האמריקאים שמתו - הגופות הועברו לקבורה בארה"ב. בבית-העלמין טמונים כ- 8500 חללים. יש לציין שגם כ- 1000 יפנים/קורייאנים הלכו לעולמם בגין מחלות אלו, בקאנצ'נבורי.

eladbe1

New member
ישנם גם טיולים

שהם ליומיים שלושה וכוללים לינה בעיר ?

aviron

New member
לא משהו שידוע לי, אבל :

לךיומיים-שלושה, ועל זה אני גם ממליץ, אין כל בעייה לנסוע לבד, כי כאן אתה לא מותחם בזמן. הגעה לקאנצ'בורי באוטובוס, רכבת וואן שיוצא מהקאוסן ועוד. לאחר שתתמקם בגסטהאוס (יש ה-מ-ו-ן) ליד או על נהר הקואיי, ברר במקום, ותבחר טיולים באיזור !! (מפלים, רכבת, גשר, בית-עלמין צבאי, מוזאון, מצוק המוות, הנזירה הצפה, מקדש הנמר ועוד ועוד. בתמונה: "מצוק המוות" שבסאייוק. במקום זה, בתוך מערה, היתה ממוקמת המפקדה היפנית הראשית. כיום המערה משמשת בעיקר למדיטצייה, בתטכה פסל בודהה בתנוחת "קריאת האדמה לעדות - מודרה=תנוחה). אל מצוק המוות ניתן ורצוי להגיע ברכבת היוצאת מתחנת קאנצ'נבורי (על יד הגשר שעל הנהר קואיי) , יש רכבת ב- 11:30, שעה-וחצי נסיעה ומגיעים. כדאי להוסיף כסף (לא הרבה...) ולשבת בקרון ה"שמורים" שהו יש מאוורים... וגם מקבלים תעודה שעברתם את הגשר שעל הנהר קואיי... אבל לא בגלל התעודה, אלא בגלל השמור והמאוורים.. מלבד הליכה על הפסים במצוק, שזו חוויה , כדאי להכנס למערה. ליג הגשר מסעדה נחמדה הצופה על נופו של הנהר קואיי . העוף בר-בי-קיו מומלץ בה.. התמונה צולמה ע"י סיימון והקרדיט אליו !

Yuval I

New member
יש טיולים ליומיים

שמיועדים בעיקר למשפחות.בטיולים אלו יש "קורס רכיבה על פילים", ביקור באתר שבו יש טיגריסים עם אופציה לליטוף וביקור במפלים.

Yuval I

New member
יומיים ושלושה אפשר דרך נתור

טיול ליום אחד יש מכל סוכנות בבנגקוק, למשל תוריזמו תאי שיש להם נציגויות בהרבה בתי מלון וגם אחד המנהלים דובר עברית. צריך לחרוש קצת באתרים התאילנדים כי המחיר להזמנה מכאן יקר מהעלות שם. זה נכון לטיולים אבל בד"כ לא נכון לבתי מלון, המחיר מכאן יותר זול. באתר של נתור natour.co.il יש פרק לנוסע העצמאי ושם יש הרבה הצעות מחיר. אני מתיחס להצעות אלו כעל הרף העליון של המחיר ויותר לקבלת רעיונות.

למעלה