קאמפינג....

HairyPoota

New member
קאמפינג....

We Want You! קיצר חברים וחברות יקרים אני מארגן קאמפינג בים.... אך יש לי כמה שאלות... *רוצים שזה יהיה ל2 לילות? *איזה תאריכים לא נוחים לכם... אני ייתן כבר את התאריכים שיודעים לי ותוסיפו אתם... 1-2 טיול ד'-ו' 28-30 טיול ז'-ח' 7-10 בומבמלה 15 באפריל הופעה של שוטי הנבואה 7-29 שירה דושי בלונדון ולגבי ההשלמות...זה לא נורא אם זה יוצא באותו יום... כאילו בבוקר יהיו השלמות....ובצהריים נלך לים....

HairyPoota

New member
אההה

אבל שירה דושי בלונדון... נראה אם אין תאריכים יותר טובים... אז נעשה את זה בתאריכים הנ"ל(י)

YaLdoNet 4 EveR

New member
מן הסתם..

התאריכים היחידים שנשארו לכם זה ה- 11-15 לאפריל, או ה- 3-6 לאפריל.. העיקר לא לעשות כלום על ה-10 לאפריל.

HairyPoota

New member
חברים שלי....

טוב אז להלן תאריכי הקאמפינג... 11-13 לאפריל ימים א'-ג' מי שלא בא...בן זונה! סתם...ממ...מי שבא...אני צריך אישורים לזה שהוא בא ואני ייתן לו ציוד להביא.... בינתיים ציוד אישי לכולם! - אוכל עד הערב(אני מרגיש ממש בתנועה) - אחד וחצי ליטר מים (למקרה של התייבשות) - בגד ים - בגדים להחלפה - מגבת (רצוי 2) - בגדים חמים ללילה - כלי רחצה - חטיפים כיד הדימיון הטובה - 20 ש"ח למקרה חירום למי שיש!! אוהלים,גזיות מתבקש (ואף מחוייב) להביא למען קאמפינג מוצלח תגובות כגון..."ת'הומו" לא יתקבלו בברכה!

ofrikit

New member
שכחת*

ואל תעשו מזה מחנה תנועתי,הולכים לישון בים... לא צריך לקחת את כל הבית על הגב! שיביאו מה שרוצים אולי גם תוציאו פליירים וזוהו.

Oi va av Oi

New member
../images/Emo45.gif

תכלס...יענו זה כבר מגעיל,כל דבר חייב להיות כל כך רישמי??? שכל אחד יביא מה שהוא רוצה.. צריך לארגן רק את הדברים הבסיסיים-עצים למדורה,מנגל וכו'...

למעלה