קאמל

The Snow Goose

New member
קאמל

היי, כמו שאתם רואים מהניק שלי, אני אוהב את קאמל.. מתישהו בחופש הגדול חבר המליץ לי על הדיסק שזה פאקינג דיסק ענק! אני שמעתי אותו כ"כ הרבה פעמים..אני מאוהב בדיסק ממש הרבה זמן..:) קיצר, ביום רביעי קניתי שני דיסקים של קאמל- Mirage ו- Moonmadness אממ.. לא ממש יצא לי להכיר אותם כי לא כ"כ הייתי בבית, שמעתי אותם איזה 4 פעמים.. (פעמיים כל אחד..) עכשיו moonmadness מתנגן ברקע, אז לשאלה שלי- יש בmoonmadness שירים שכל אחד מהם מייצג חבר להקה או משהו דומה..? מה זה בדיוק..? וגם מה הקטע של כל הלהקות אז עם הירח? (אני גרוע בהסטוריה) זה היה הזמן של כל החלליות וזה.. לא יודע, יש את לונר סי ואריסטילוס שזה משהו עם ירח.. לא יודע. מה זה היה בדיוק התקופה הזאת? (שמעתי על עוד להקות שהרבה דברים שלהם זה השראה מה- space stuff ..) תודה. יומטוב

OzzzzzY

New member
אז ככה....

קאמל רצו ליצור אלבום שבו כל אחת מהיצירות באלבום תיצג את כ"א מחברי הלהקה...: Lunar Sea ייצג את אנדי ווארד (תופים) Another Night ייצג את דאג פרגסון (באס) Chord Change ייצג את פיט בארדנס (קלידים) Air Born ייצג את אנדי לאטימר (גיטרה) לגבי הירח , אין לי מושג...אני רק יודע שהם רצו ליצור לאלבום צלילי חללי... תוכל להעזר בAMG ד"ש לחבר שהמליץ לך על האלבום

למעלה