קאמה האמה הא?!?!?!?!?

Gohan

New member
סתם לידע...

גוהאן יודע קאמה האמה הא, זה בתורשה מגוקו...מאסנקו....לא נראה לי שפיקולו לימד אותו, אלא שהוא למד בעצמו, איכשהו

Goggle Girl

New member
לא לא לא

איך זה יכול להיות בתורשה? גוקו בעצמו היה צריך ללמוד את זה מקאמה סנין. איך הוא יכול להעביר את זה בתורשה? לגוהאן אין את היכולות ללמוד בעצמו

Gohan

New member
;-.-

עובדה שכל משפחת סון (גוקו, גוהאן וגוטן) יודעים..על פאן אני כבר לא יודע

Goggle Girl

New member
מי אתה? למרק?

התיאוריית אבולוציה של למרק נפסלה ממזמן, אל תנסו להעלות אותה באוב. איל יכולים להעביר הלאה תכונות נרכשות? בייחוד שהקאמה האמה הא היא לא יכולת. היא דרך לנווט את הקי של מישהו. אז תסביר לי איך אפשר להעביר את זה ב"תורשה"

king kazabubu

New member
אני לא אומר שהם יודעים את המכה

מלידה... אבל קשה להסביר את זה בדרך אחרת. יש רק מספר אנשים בעולם שיודעים לעשות את זה והם קמא סנין קרילין גוקו וכל משפחת סאן. אני חושב שגם יאמצ´ה יודע. וזהו... חוץ מזה בקשר לתיאוריית האבולוציה שנפסלה... מה הקשר??? אם לא שמת לב בכדור הארץ שהם נמצאים עליו יש דינוזאורים ואנשי חיות... הייתי אומר שתיאוריה שנפסלה בעולם הזה יכולה להתקיים בהחלט שם...

king kazabubu

New member
הוא צודק...

גוןה יודע קאמאהמאה בלי שאומרים מאיפה הוא למד. כנראה שזה עובר בתורשה כמו שאם נולדת למישהו בעל קי אז גם לך יש קי.
גם גוטן הבן השני של גוקו יודע קאמאהמאה. רואים את זה בטורניר שהוא נלחם בטראנקס. שיודע פיינל פלאש.

למעלה