היי אניטה
הסיפור שלך הוא פשוט התסריט שבטח היה קורה אם הייתי עוברת עם סיימון לאנגליה, נכון שזה שונה כי אני דוברת אנגלית (אבל לא הכי שוטף שבעולם וגם על לקרוא ולכתוב אין הרבה מה לדבר לצערי...) אבל בכל זאת, העניין הכפרי... גם הוא רצה לגור באיזו עיירה שכוחת ציוויליזציה ליד אמא שלו ואני רציתי לונדון. מהר מאוד הבננו שזה לא ילך, גם יקר נורא בלונדון, וגם המחשבה הזאת על להיות עם עצמי כל הזמן בזמן שהוא קורע את התחת כדי לפרנס אותנו. גם הקטע על זה שהוא חשב שאת עוזבת אותו... גם לנו היו דברים כאלה, כשלא טוב במקום מסוים גם החיים עם אהובך לא יקלו בהרבה ואי אפשר להתייחס לזה כמו חופשה תמידית, את נקרעת מכל מה שהכרת ומרגישה חסרת אונים בטירוף... אני מצטערת שלא ניסינו בכל זאת, אני חושבת עדיין שהייתי חייבת לו לנסות ושמסקנות מסיקים אחרי ההתנסות - כמוך ולא לפני על סמך תחזיות לא מדוייקות, אבל הוא זה שהטיל וטו, מחוסר ביטחון כלכלי מסויים שמאוד חשוב לו העניין הזה... ופה יש לו ביטחון יחסית, אנחנו גרים בדירה נחמדה, יש לו עבודה סבירה שהוא מרגיש בה טוב, דווקא אני היא המובטלת פה. בכל מקרה - חזקי ואמצי, את ניסית וזה מה שחשוב, אני מקווה שהוא יבין ושתהייו ביחד. בקשר לנישואין אני דווקא בעד אבל לא מתוך ניסיון כך שיכול להיות שזו שטות גמורה... נראה לי שזה מחזק את הקשר, נראה לי... אני מקווה שכשמתחתנים ומקימים משפחה כל שאר הדברים נראים פחות חשובים, ככה נראה לי אבל אני לא יודעת, בהצלחה לך בכל מקרה ועוד נפגש פה... ביסטי-מיכל