קאמבק

מקטובי

New member
קאמבק

היי לחדשים ולוותיקים, מצטערת על הניתוק אך יש לי ימים קשים של התחפרות בעצמי עם המתיחות הקשה בצפון גם אני נכנסתי למתיחות כנראה והילד/חייל כמעט לא בבית וחומצמזה שלחתי חבילה ענקית לפני כשבועים ורק עכשיו זה הגיע יש למישהו מושג למה זה אני חושבת שלחיילים האלה מגיע קצת יותר מאמץ ולהעביר להם חבילות קצת יותר מהר

למקטובי

פעם לקחתי את מנהל סניף הדואר לשיחה . הוא הסביר לי ככה: הדואר מתחייב להעביר כל חבילה לצבא תוך 48 שעות לכל כתובת. הבעיה נעוצה ביחידה עצמה. היחידה חייבת להגיע לסניף הדואר הקרוב אליה ולמשוך את הדואר משם. יש יחידות שבאות יום יום. כניראה היחידה של בנך קצת עצלים בענין. חבילות ששלחתי לבני מצפון הארץ ביום שישי-ביום ראשון היו אצלו בדרום הרחוק מאוד.מספר פעמים. צר לי לשמוע על הזמן הארוך - ואולי במשהוא עזרתי.

מקטובי

New member
חבילה דואר

נראה לי שהחבילה לא נלקחה בזמן בגלל שהייתה תקופה של כוננות גבוהה כח המנהלה ביחידה יצאה מהשטח בכל אופן אולי את יודעת עם אפשר לברר על כך בצבא

לכל חבילה יש מספר מקודד

ניתן לעקוב אחריה דרך הדואר.אין לי ניסיון אישי במעקב מהסוג הזה. משקית ת"ש ודאי עוסקת בענין החבילות והיא הכתובת. שהבן יפנה אליה ויברר מה קרה לחבילה הזו. תשמרי את הניירת של החבילות עד שתקבלי אישור שקיבל אותה ( ודאי את עושה את זה)

למקטובי, זה בדיוק הזמן להיות כאן

אני יכולה להבין לליבך,אך דווקא בגלל המתח של המתיחות בצפון אולי היה מקל עלייך אם היית משתפת אותנו בקשייך. לגבי חבילות ,אני כמו מעוז בדקתי את הנושא ואכן זה עניין של ניחידות עצמן. שנראה אותך יותר ?

מקטובי

New member
שיתוף רגשות

דיברתי השבוע עם קרוב משפחה שאמר שאני חייבת לחשוב חיובי אבל... זה כל כך קשה למה רק דברים רעים עולים בראש אני מאוד משתדלת להעסיק את עצמי ועוד יותר מרגיז אותי לקרוא את מה שקראתי קודם על כל המתנגדי גיוס למיניהם שיעשו מה שהם רוצים בלי הרבה רעש

י רדן

New member
מקטובי יקרה שתפי אותנו.. אנו כאן

בדיוק בשביל מטרה זו.. דברי ספרי את אשר על ליבך.. החשיבה החיובית היא עבודה יומיומית.. ובאמת לא תמיד אנו מצליחים בה.. אך תעסוקה, אכן מאוד עוזרת..

מקטובי

New member
../images/Emo57.gifתעסוקה יומיומית

דווקא אני מאוד עסוקה ביומיום אני עובדת מהבוקר עד לשעה 1600 ואחר כך יש לי עוד ילדים בבית אבל..... הקושי מתחיל בערך בשעה 2200 שכולם ישנים וגם אני נרדמת מעייפות ומתעוררת בשעה 0200 וזהו ואז מתחילות המחשבות אני מנסה לעבוד על עצמי ורק המחשב מחזיר אותי לשפיות קודם כל אני בודקת שכל הגזרות שקטות ושלכל החיילים אי שם שלום ואני מאוד לכוללללם על ההתענינות, מה קורה אצלכם עם הבנים/נות ני מקווה שאצלכם יותר שקט

למעלה