קאמבק...

קאמבק...

יו, כמה זמן לא כתבתי פה, עדכונים מצבא ההגנה בו שעון משרתת: סיימתי קורס מו"ח (=מורות חיילות) ועכשיו אני מדריכה בכפר נוער. רוב החניכים שלי רוסים, ככה שמי שרוצה סדנת קללות ברוסית מוזמן לבוא אליי זהו, שאלות ומענות ניתן להפנות אליי (פניות ללא הצדעה לא יתקבלו) אה ועוד מעט יש לי ארבעה חודשי פז"ם, עדיין צעירה ופעורה... וגם עוד מעט אני חוגגת 19 אביבים, מזלטוב לי. יאללה ביי, החמשוש מתקצר לנגד עיניי, שעון.

תפסת גל.........

שלום שעון חול וברוך שובך ציפור מה נחמדת. אכן נראה שאת עושה חיל. לא יודע למה זה נראה לי כך, אבל נשמע שאת ממש נהנית. בכלל מגיע לך מזל טוב לפני שינוי קידומות. באופן כללי, אכן תפסת גל. עכשיו זאת ממש תקופת הקאמבקים. עיון בעמוד האחרון יראה לך שממש עכשיו כולם חזרו ונחתו כאן. ממש מזכיר את התקופה שהרכבים ישנים (בלי להעלב בבקשה) חזרו להופיע ממש כמו להקת כוורת. הרופא שבי אומר שהחום שפותח יותר מידי את נימי המוח ומעלה את מפלס האובססת , החרדת והפאנקת התחיל לתת את אותותיו. המשורר שבי אומר שאדם הוא תבנית מולדתו. ושבו בנים אל (איך זה ממשיך) הפילוסוף שבי אומר שטבעו של האדם רע מנעוריו והוא תמיד יחזור לסורו. ההיסטוריון שבי חושב אם יהיו כאן מאבקים על הגמוניה, אם יהיו כאן קליקות ומהן ההשלכות הצפויות והחולה או סי די שבי מפחד שאולי לא יהיה לא מקום, שאחשב לפוץ ופלצני. ככה אני פצלת מפוצלת ומתפצלת. עודד שהוא גם תם, גם חכם , גם רשע וזה שאינו יודע לשאול.

עמית_

New member
תפסה תחת הבחורה...

רק התגייסה וכבר חושבת שהיא הרמטכ"ל (פניות ללא הצדעה לא יתקבלו")
איך עברו הטירונות והקורס? עם ובלי קשר ל-OCD. בכללי - את מרוצה מהתפקיד ומהסביבה בה את משרתת? מזל טוב מראש על היום הולדת. (יא, איזה פיצית!) בהצדעה, טוראי עמית (עברת את הפז"מ שלי - שלושה חודשים)

עמיתו´ש...

טוסיק (לא תחת!) תמיד היה לי... והאמת, קשה לי מאוד בכפר נוער, בלי קשר לאוסידי ובקשר למומולדת, דבר איתי בתאריך..

למעלה