קאמבק מטורף!

SuperMori

New member
קאמבק מטורף!

אזז... הרבה זמן לא הייתי פה. ויש לי תירוצים מעולים: הדג אכל לי את המחשב, נשפכה לי קולה על המקלדת... טוב נו לא, סתם פירמטנו אותו כי הוא היה דפוק אז הרבה זמן הוא לא היה בבית. וגם עכשיו יש לי עבודה [בגלידריה, מזעעעעעעעע כייף שם, אין לכם מושג! חוץ מאיזו חולת ניקיון שהיא האחראית משמרת שלי שלפעמים נותנת לי מטלות קצת ביזאריות כמו לנקות פריזרים בגודל שלי...], ואני גם מתחילה עם ההדרכה בצופים וזה, אז קצת עמוס לי. אבל אני מבטיחה לא להזניח יותר! תודו שהתגעגעתם, נו! סתםסתם, גם ככה לא הייתי פה הרבה זמן לפני [:

מור, השותפת בעילה שלי ../images/Emo3.gif

זוכרת את היום היא, יום אני, יום את?
חחח חייבת להודות שהתגעגעתי
אבל עכשיו את כאן
ואם תזניחי, וזה יקרה שוב, אני אישית אגיע עד לחור שאת גרה בו ואהרוג לך ת'צורה. יש מבינה

SuperMori

New member
עכשיו דווקא בגלל שתבואי, אני אזניח.

סתם, מבטיחה שלא [: ובאמת העבודה בגלידה שווה, וזו גם גלידה שנבחרה בין ה5 הכי טעימות בארץ ועשו עלינו כתבה בפנאי פלוס וזה. אנחנו רשת של גלידה איטלקית, והכל מכינים לבד וזה. מזה טעים [: ונחשי מי אוכל את רוב הגלידריה! חעחע.

חחחחעחחה

תזהרי, עוד מעט לובשים בגד ים~
וכיף לאך ומגניב לך! גמני הגשמתי מן חלום ילדות [בקטנה], נכנסתי לתוך בובת ענק לצורכי ריקוד, היה ענקי!!
בהצלחה בעבודה, מאחלת שתעשי המווון כסף

Rasta Nesta

New member
אנל'א ממש זוכר אותך אבל..

בשביל להשלים את הסרייה.. אני אגיד שכ"כ התגעגתי אלייך! אני כל הזמן הזה יושב מול הטלפון רק שתתקשרי.. (למרות שאין לך בכלל ת'טלפון שלי..אבל בכל זאת..)

SuperMori

New member
מצטערת, יש לי טראומה איומה ממת',

קיבלתי באלגברה 12 במבחן. [חהחה, אני חושבת]

° w a v e °

New member
גם לך יש יומחמישי?! [או שלא ../images/Emo12.gif]

גמלי!! [מה אני שמחה
] שיעבור כבר אינשאללה ;[ בהצלחה לשנינו

טוב אז...

בהצלחה לכל עושי הבגרות והמבחנים והמתכונות למיניהם
הערה: זה רק אני או שהקיץ הגיע ואיתו על הג'וקים והחרקים המגעילים? כי לכל חור בבית שלי איכשהו מגיע איזה חסר חוליות חלקלק ומגעיל

° w a v e °

New member
תעשי מה

אמרו שהיה תהיה 'הוגנת'
אני איכשהוא מאמינה להם... כמה יח"ל?

למעלה