קאמבקקק

הורס 17

New member
קאמבקקק

שלום לכולם.... לא יודע מי יזכור אותי... אבל ניהלתי את הפורום של אפרת בתקופת הסליחה ואני ואז הפורום נסגר, ופתאום הסתכלתי עליו עכשיו ועל כל ההודעות וזה ממש עשה לי חשק לחזור חח אפילו שאני לא עם יותר מידי זמן פנוי כמובן שאהבה לאפרת לא ירדה בכלל, קניתי השבוע את הדיסק החדש, מדהיםםם ולא הייתי בהופעה כבר 10 חודשים, לא כולל את יום הזיכרון באמפי ראשון, ואת הבכורה ללילה לא שקט... שפשוט התאהבתי בהצגה ד"א ראיתי שכמה כאן ביקשו המלצות להצגה, אז אני לא ממש הולך להצגות תיאטרון, אבל לזה הלכתי בגלל אפרת, וגמני וגם חברים שהייתי איתם שבכלל לא אוהבים את אפרת ממש ממש ממש אהבו ההפקה המוזיקלית של טל פורר (הנגן של שלמה) פשוט מדהימה, ולאוהבי המוזיקה של ארצי אתם פשוט תהנו, אפרת נותנת שם גם חלק קטן מריקוד שהיא עושה בדרך כלל בהופעות שלה ב"כמו שזה היה"... יש שם ביצועים פשוט מדהימים שלא עוזבים את הראש וממש בא לי שיצא דיסק..... מאוד ממליץ... אני הולך להופעה ב16 לחודש להשקה של המופע החדש בזאפה, ומקווה לראות אתכם שם אולי לעשות מיני מפגש אפילו שאתם לא הכי מכירים אותי חח אבל עד אז יש זמן ואולי עוד תכירו חח בכל אופן, אני גל, אני בן 22 מת"א.... והכינוי שנפתח בגיל 17 לא מרמז על כלום חח אז אל תשימו לו יותר מידי תשומת לב. מקווה שאני אתקבל כאן בחזרה חחח

אריה31

Member
מנהל
ברוך שובך לפורום גל../images/Emo140.gif

האמת שלא בדיוק ידעתי מי ניהל את הפורום בקדנציה הקודמת שלו כי ברגע שהפורום נסגר, איבדת את הצבע הכחול גם בהודעות שכתבת בזמן שהיית מנהל, ולפי מספר הכותבים וההודעות שהיו במשך תקופה מסוימת, כנראה שעשית עבודה מצויינת
אני שמח שאוהד גדול של אפרת חזר לפורום, אתה מוזמן להזמין מחדש גם את אלו שכתבו בתקופתך
כנראה שאני אזמין ביום ראשון כרטיס להופעה של אפרת ב-16, כך שניפגש שם:) הדברים שסיפרת על ההצגה גורמים לי להרהר אולי בכל זאת ללכת, נראה כבר

ליאן 162

New member
היי גל=]

אני חדשה פה יחסית. נעים להכיר קוראים לי ליאן ואני בת 16 מרמת גן. האמת היא שאני שוקלת אם ללכת להצגה לילה לא שקט, הביקורות ממש מגוונות ואני לא יודעת=/

נטע5909

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

קוראים לי נטע וגם אני הצטרפתי לא מזמן אחרי הקמונה

למעלה