קאמבאק.

inkheart

New member
קאמבאק.

היי לכולם, כתבתי פה כמה הודעות בעבר, הגעתי לנושא לאחר שחוויתי כמה שיתוקי שינה ואחרי שקראתי פה, החלימה הצלולה באה לי באופן כמעט טבעי.. ביום השני או השלישי שהתחלתי עם הבדיקות מציאות היו לי חלומות צלולים.. לא הייתי פה כמה חודשים.. אבל לאחרונה אני חולמת הרבה חלומות מציאותיים, מורכבים וארוכים שאני שוכחת איך שאני קמה, בשניה שאני מתעוררת אני עוד זוכרת אותם אבל אז הכל נעלם. הרבה זמן לא היה לי חלום קליט שזכרתי, ואני תוהה אם לחזור להתעסק בזה כי יכול להיות שזה לא יעשה לי טוב. קשה לי להסביר מה אני מרגישה בקשר לחלומות שלי, תמיד חלמתי חלומות מאד מציאותיים ומעניינים, שבאמת קשורים אלי. וכשהייתי קמה זה היה משפיע עלי קשה במציאות. אם מישהו העליב אותי בחלום, לא יכלתי לדבר איתו, אם מישהו בכה על ידי בחלום, כשראיתי אותו במציאות הרגשתי רחמים כלפיו, כאילו בא לי לחבק אותו. אני לא ישנה טוב כי העבודה לא מאפשרת לי, אני עובדת אחר הצהריים עד הלילה, או לילות שלמים, ושעות השינה שלי לא קבועות בכלל. אני מאד רוצה לחזור לנסות לחלום צלול, אולי זה יעזור לי לפתור דברים עם עצמי, אבל, אתם מבינים, זה גם להתעסק עם התת מודע שלי, ואני לא בטוחה שאני רוצה את זה. כי אני מספיק מותשת מהמציאות שלי, והשינה זה המקום לברוח אליו, לפעמים אני רוצה לראות רק חושך, לא מציאות מדומה. אחר כך אני קמה יותר עייפה ממה שהייתי, והחלום שלי רודף אותי כל היום. אני גם מפחדת מעצמי וממה שאני אגלה אם אני אנסה שוב. מה אתם עושים כשאתם לא רוצים לחלום צלול?

ravehor

New member
ברוכה השבה

קודם כל אני חושב שאם באמת באמת לא תרצי לחצלל או לזכור חלומות - זה לא יקרה למרות הנטייה הטבעית שלך לנושא. כמו במצב נוכחי למעשה בו את ישר שוכחת אותם. אני יכול להגיד לך שגם לי יש את ההרגשות האלה כלפי אנשים לאחר החלום וזה דבר נורמלי! החלומות באים במטרה לתת לנו מסר, ולפעמים כדי להפגיש אותנו עם דברים שאנחנו לא כל כך רוצים לראות ולשמוע מהתת מודע. ולפעמים הדרך הטובה ביותר להתמודד עם זה היא כן לתת להם להתבטא ולהבין מה הם רוצים להעביר לנו, במקום לנסות ולטאטא את הדברים שהם מעלים מתחת לשטיח
. בכל מקרה, זאת הבחירה שלך ונשמח לעזור לך בכל דרך שתבחרי!

Aldreamer

New member
לי יש את הבעיה ההפוכה

מה עושים כדי שכן יהיה חצלול חח.. נראה לי הדבר הכי טוב זה להתחיל לנסות לחזור לזה ולראות איך תרגישי עם החלומות.. אולי תשמחי שהם חזרו ואולי הם יעזרו לך? וחוץ מזה בחצלולים אפשר לעשות גם דברים כיפיים לא חייב רק דברים עמוקים ככה שאת יכולה סתם להנות

inkheart

New member
אז ככה,

בדיוק אחרי שכתבתי פה אתמול בלילה חלמתי חלום ברור על משהו שהייתי רוצה שיקרה וזכרתי בבוקר במעורפל..לא את כל הפרטים, אבל היה לילה וקר בחלום ואת זה למשל אני לא אוהבת.. זה עושה לי אחכ הרגשה מוזרה כל היום.. אני חוששת כי זה משפיע עלי במציאות...

פעם הייתי חולמת חלומות מפחידים מאוד

והייתי מפחדת לחלום אותם. לפני שהייתי נרדמת הייתי אומרת לעצמי: מעכשיו כל מה שיקרה זה רק חלום. גם אם אני אחלום על משהו מאוד מפחיד אין לי סיבה לחשוש כי זה רק דמיונות. זה היה עוזר והייתי נרדמת בתחושה טובה יותר. אבל אני גם מאמינה בלעשות רק דברים שעושים לנו טוב. ואם חלומות צלולים מרתיעים אותך, אני לא חושבת שכדאי לך להכנס לזה.

Aldreamer

New member
אם זה ממש לא טוב לך אז

אל תעשי את זה .. תלוי איך שאת רוצה כי אמרת גם שאת רוצה לחצלל..

romikili

New member
לכי לישון בחלום :)

יותר מידי מודעות עצמית בזמן חלום? נשמע לי מוזר.. זאת הריי השאיפה הענקית של כולנו פה. לפי דעתי, את לא יכולה "להתעסק עם התת מודע". הרי בזמן חלום, עצם זה שיש ריצפה מתחתייך כבר מראה שהתת מודע שולט פה בעניינים. הרי לא חשבת לעצמך "יאללה נעשה פה ריצפה, ושם עץ ושם שמיים". את כולה יכולה להכווין את התת מודע, טיפה, שיופיע פתאום בנאדם שאת מכירה , להופיע בעצמך במקום אחר וכו'... אפילו בסרט אינספשן הם לא יכול לשלוט בו
אז זה קצת הפוך על הפוך שכזה. לנסות לא לחשוב על זה, אבל עצם זה שאתה חושב על לא לחשוב על זה- אז אתה חושב על זה. אבל לדעתי, את פשוט לא יכולה להתעסק איתו יותר מידי. התת מודע שלך שולט בעניים אם את רוצה או לא רוצה. נסי ללכת לישון בחלום.. בדרך כלל אני מרגיש עייף. לא עייפה בחלום?
תלכי לעשות דברים שאת אוהבת. תעשי דברים מעניינים. אוהבת לצייר? נראה אותך מציירת בחלום וכשאת מתעוררת לצייר במציאות את מה שחלמת שציירת. אגב זיכרון- יומן חלומות בייבי.

inkheart

New member
אני לא זוכרת שאמרתי

יותר מדי מודעות עצמית בחלום. ההפך. אני בדיוק מדברת על זה שהתת מודע שולט ברובו בחלום גם כשהחלום צלול. החלומות הרגילים שלי מכבידים עלי, אז אלה שאני עוד אהיה מודעת להם? אני לא רוצא להכנס יותר מדי לתת מודע שלי, זה הכל. אבל אחרי החלום שהיה לי אתמול והרגשתי בו טוב אולי אני באמת אחזור לנסות.

ravehor

New member
לדעתי את צריכה

לנסות להתנתק מ"הרגשת החלום" הזו אחרי שקמת וכבר כתבת את היומן. אני מבין את ההרגשה הזו שאת מסתכלת על אנשים ועולים לך רגשות לפי איך שהאדם הזה התנהג בחלום - אבל תנסי דווקא לחשוב על הפעמים האחרונות שדיברת עם אותו אדם במציאות ולא לחשוב יותר על הרגשת החלום. בכל מקרה, יהיו חלומות פחות נעימים ויותר נעימים, ולא צריך להתרגש מזה יותר מדי :)

snoop17

New member
חחח תודה חשבתי על זה המוווןןןן.....

זה סתם נראה כאילו זרקתי את זה הרגע. אני חושב שאם למישהו תהיה את היכולת הזו הוא פשוט כמשעמו- מכפיל פי-2 את ההנאה והמיצוי של החיים! (ככל שאתה יותר מודע, אתה יותר יכול לנהל "חיים כפולים" אשר ישפרו את החיים האמיתיים שלך) אבל לא ניראה לי שיש מישהו עם כזו רמה גבוהה של מודעות בחלום. ואיפה אני בתוך כל זה? לי אין כוח לכתוב יומן חלומות. עזבו את זה- אין לי כוח לקום להביא עט כדי לרשום ב.מ. על היד שלי
חולה עלייכם:p

Aldreamer

New member
אז תתחיל!

אם אתה רוצה לחצלל תצטרך לקחת את העט הזה ולהתחיל לרשום

matan8891

New member
במקום לחפש משהו שלא קיים

עדיף שתשפר את החלומות הרגילים שלך ותגיע למצב כמוני שיש לי 5-6 חלומות חזקים בלילה

למעלה