קאלטור

  • פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
קאלטור

אנשים על מנת להחיות את הפורום גם בזמן שאהובתנו לילו אינה כאן (ושהבוסית הזמנית לא תכעס עליי) מה אתם חושבים הסרט שהכי מתאים לו לייצג את הדור שלכם wayne´s world bill and ted mallrats/clerks trainspotting או כל משהו אחר שאישכשהו קשור לסביבת סרטים אלה (אם אתם אומרים פייט קלאב אני ארצח אותכם ! :) )
 

חזיר בר

New member
כולנו עכברי קניונים

השיטוט חסר התוכלת במקום החסר התוכלת שמסמל את הזוהמה הקפיטליסטית. זה הדור שלנו,לא בראש של מהפכות גדולות,חדשות או משהו יותר גדול מחנות קסטרו מן בקניון המקומי שלו.
 
טיטאניק.

אם אנחנו מדברים על סרט שמייצג את תקופתנו, ולא את הסרט הכי טוב בתקופתנו, אז זה טיטאניק. מסריח מכסף, מעריץ את הנעורים, סנטימנטלי, קצת מפחיד. מתחבר למיתוסים אפנתיים כמו חטא הגאווה וענשו. מתחבר לציפיה לאסון גדול בסוף המילניום (שנכזבה בינתיים). חצי ראשון לפי הנוסחא של סרט בנות, שמלות והכל, חצי שני לפי הנוסחא של סרט אקשן. בקיצור, סרט שנולד במשרד פרסום, שנתפר כדי להיות רב מכר.
 

3am

New member
רק רגע

פייט קלאב אכן הולך להקצנה נוראית שניגמרת באלימות ופיצוץ בנינים , אבל אי אפשר להיתעלם מהנאומים הכל כך רלוונטים של הסרט אכך כן הטלויזה הבטיחה לנו שכולנו נהיה שחקנים ו דוגמנים כולנו נהיה מפורסמים ועשירים איפו כל ההבטחות האלו היום? כל התיקשורת רק רוצה שניקנה וניקנה שנבזבז כסף ותמיד נרצה עוד שננסה להיראות כמו דוגמנים למרות שאין לנו סיכוי שנרצה טלויזיה 50 אינץ ומכונית מהירה יותר פייט קלאב מדבר על השקר הגדול של שנות התשעים על השקר של התרבות המערבית שתיגרום לכולנו להיות רק יותר מדוכיים. האם זה לא רלונטי? האם זה באמת לא מתאים לנו? האם אנחנו עוד מאמינים שאנחנו יכולים להיראות כמו בסידרה "חברים" כמו הסרט "חופשיות על הבאר" ? clerks מיציג את המציאות ופייט קלאב את ההתפקחות.
 

IC4

New member
דיי באמת למה לאכזב את ur truly

פייט קלאב ממש לא ברוח הסרטים שציינתי הרשימה כללה סרטי so what if life sux lets try to enjoy it anyways ואתם מעלים לי פייט קלאב (שזה ממובן מסוים נכון) ואת טיטאניק שזה היה ממש לא במקום ומה שמעצבן בעולם שכמה פייט קלאבים שרק יצאו העולם ישאר אותו דבר ההתפקחות לא צפויה בחמישה עשורים הקרובים
 

Chot

New member
שאלה טובה עם דיון מהתחת

חוץ מההודעה המושקעת של זה מעליי. אני חושבת. זאומר דברים על התפקחות. בכל מקרה, בתור אחת שנרדמה באמצע קלרקס, לא ממש זוכרת מזה ביל וטד (?) ונמצאת על הפלנטה די מעט זמן כדי לקבוע מה מייצג את הדור שלי, אני נמנעת מלתת תשובה החלטית ארוכה בלה בלה טוסיק ושירי מזמורים. אבל אני כן אגיד את זה- וויינס וורלד לא מייצג סצנה שדי נכחדה לפני כמה שנים, ועכשיו עושים מאמצים מופרכים כדי להחזיר אותה? או לא? או כן? או מה? גולפ גולפ. העאאאאא כואב לי הראש וקצת שכחתי מה הייתה הטענה שלי. יום טוב
 

בןלי

New member
ספרות זולה

מהשחקנים דרך הדיאלוגים העלילה ועד הפסקול המצויין...
 
למעלה