קאטי....תודה

קאטי....תודה

לפני 17 שנה נכנסה שריף חדשה לשכונה. השריף לא נבחרה בבחירות דמוקרטיות, ולא בוועדת איתור - היא פשוט תבעה את מקומה. בחוץ הייתה שריף מטילת אימה על כל חתול וחתולה שלא באו לה טוב, ובבית הייתה מלכה שניהלה אותנו ביד רמה.
כשניסינו לברר איתה מדוע היא כזאת רעה ודיקטטורית, היא השיבה לנו במבט שאומר - אלה אתם שפשוט לא מחונכים.
אז במשך 17 שנה היא חינכה אותנו, ורק אחרי שהיינו מחונכים היא נתנה לנו אהבה אין סופית, אהבה בתנאים שלה.

ללא כל הכנה מראש, כמו שנכנסה אל החיים שלי, כך יצאה: היום נאלצנו להרדים את השריף שהכניסה לנו צבע לחיים ולימדה אותנו מה זאת אהבת אמת.
ולקאטי שלי, לשריף שלי, אני רוצה לומר תודה על השנים שבהן ישבת לי על היד ולא נתת לי לעבוד, כי רצית את מנת תשומת הלב שלך, ושנינו יודעים שרק בכאילו התעצבנתי עלייך שאת מפריעה והייתי יכול להישאר עוד שעתיים עד שהיד הייתה נופלת לי.
תודה רבה על אותם רגעים שבאת לדרוש אהבה, ואחרי חמישה ליטופים תקעת לנו ביס שלימד אותנו שאת מחליטה מתי את רוצה אהבה ומתי מספיק לך.

אני מצטער שלא ידעתי להבחין בזמן בדבר הנורא שלקח אותך ממני, אבל אני יודע שאת יודעת שעשיתי כל מה שיכולתי כדי לתת לך חיים טובים, כמו שאת נתת לנו. לא הייתה ולא תהיה כמוך, וגם את זה את יודעת.

כנראה גידול

לצערי הרב לא היה לי כסף להמשיך את הבדיקות, ולא לאשפז אותה להמשך טיפול. בבדיקת דם הכליות שלה הגיעו ל 70% כשל, והיא לא הצליחה לעמוד על הרגליים. נכשלתי לשמור עליה
&nbsp

אלישבע777

Well-known member
מקסים ומרגש!! תנחומי!

חיות מחמד הם ילדים נצחיים וגם מורים לחיים. חייהם קצרים והפרידה מהם קשה. היו לה חיים טובים ובזה נחמתכם.
מאחלת לכם לאמץ מתוק אחד שמצפה לכם בכיליון עיניים מעבר לפינה ולהתנחם בחיקו

nopharb

New member
משתתפת בצערכם, גם אנחנו באבל על שלנו. זו אבידה גדולה

למעלה