קאטים ללא סוף!!

sgadasi

New member
קאטים ללא סוף!!

יש לי מנוע מסוג OS LA 10 אני מטיס איתו את הבננה המנוע כל פעם מתכבה תוך כמה שניות כשאני מוריד לסרק ויותר גרוע יש לי מלא קאטים במנוע,וזה לא בגלל הפלאג או בגלל הסיכה,כי היא מכוונת היטב והפלאג חדש... קורה הרבה שיש לי קאטים איתה כשאני ממריא והטיסן מזדקר,נופל,ושלום על ישראל הלכו לי ככה ארבע בננות אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה: למה?? אני מטיס כמעט כל יום שישי בבית השקמה או באשדוד

Arnon528

New member
COOL POWER 10ֵ

דלק של חברת מורגן COOL POWEWR 10% ניטרו עשוי לפתור את הבעיה.

sgadasi

New member
ממי שקניתי...

ממי שקניתי את המנוע אמר לי ש-5% מספיק(של אומגה) יש לי גלון שלם מה אני אעשה איתו??אתה בטוח שכדאי להשקיע בדלק חדש?

פתרון בעיות במנוע

היי, קודם כל אני בדעה שCOOL POWER לא טוב למנוע שלך כי הוא מבוסס על שמן סינטטי בלבד. אבל כן התשובה היא 10% ניטרו. לכן דלק רגיל עם 10% ניטרו נכון יותר למנוע שלך. אבל מעבר לדלק יש עוד כמה דברים. הפלג צריך להיות A3 ולא OSno8 תנסה להחליף בכל מקרה את צינוריות הדלק כולל את הצינורית בן סיכת הדלק לקרבורטור. תהדק בעדינות את 4 ברגי הBackplate. אני יוצא גם מתוך הנחה שלא שיחקת עם סיכת האויר, שאם כן עליך לכוונה

Arnon528

New member
תנסה להחליפו אם לא-

אם לא ישמש אותך בעתיד. פשוט תאטום אותו טוב

noam weissman

New member
תןספת ניטרו בדלק

במקום לקנות דלק חדש פשוט צור קשר עם טיסן הקריות או טיסן חיפה ושאל מה המחיר של ניטרו. פשוט תוסיף 5% ניטרו לדלק...

זהירות מהקטנת כמות השמן

שים לב שאם תוסיף ניטרו בלבד, יקטן אחוז השמן לכן צריך גם להוסיף מעט שמן. כל מה שדרוש עכשיו זה את הנוסחה להמרת כמויות יהיה נחמד אם מישהו ירשום אותה כאן בפורום

noam weissman

New member
תוספת ניטרו לדלק

שלום אבי, עם מוסיפים 30-20 אחוזים אתה צודק זה משנה את המאזן בצוקה משמעותית אבל אם מוסיפים 5% אחוז ההבדל הוא זניח. בואו נעשה חשבון ונראה: 1 ליטר דלק: 20% שמן = 200 סמ"ק 75% מתנול = 750 סמ"ק 5% ניטרו = 50 סמ"ק סה"כ 100% = 1000 סמ"ק מה קורה עם מוסיפים עוד כ 5% אחוז ניטרו מקבלים 105% נפח: עכשיו בואו נראה מה קרה למאזן: 200 סמ"ק שמן לחלק ל 1050 סמ"ק דלק מקבלים בערך 19% שמן 750 סמ"ק מתנול לחלק ל 1050 סמ"ק דלק מקבלים בערך 71.5% מתנול 100 סמ"ק ניטרו לחלק ל 1050 סמ"ק דלק מקבלים בערך 9.5% ניטרו כמו שרואים ההבדל לא כל כך משמעותי.. בברכה.

למעלה