קאונטרי?

UnderTown

New member
קאונטרי?

אני צריך המלצות לשירי/להקות קאונטרי רוק, דוגמת "lake of fire" של המיט פאפטס וכאלה.. יש?

One Echoe

New member
חחחח אולי../images/Emo11.gif

אני חייב לציין שהרעיון של לכתוב מה כל אחד שומע עכשיו ממש טוב.. זה כמו " המלצות ". אם למשל משעמם לי ובא לי על שיר חדש, אני פשוט רואה מה מישהו מפה שומע

One Echoe

New member
חחח לא, לא צריך.

ובכלל, יש פה איזה 1000 פורומים, ורק קצת מתוכם על מוזיקה

נה לא קצת

דיי הרבה רק אתמול גיליתי שייש לנו פה פורום מוזיקה אירית כמה מגניב. אבל חוצמזה העמ כנראה צודק...

זה גם עוזר לפתח דיונים ולראות

מה כל אדם שומע הו נגמר השיר :( מה נשים עכשיו... העמ יאללה דיפ פרפל Deep Purple - Demon's Eye

One Echoe

New member
גם אני,

אבל במיוחד על הזמר... שיר כ"כ " בסיסי ", וכ"כ ענק. פעם ניסיתי לשיר אותו...וכאב לי הגרון במשך שבוע:(

לא ידעתי שאתה שר :)

מגניב הלוואי והייתי יודעת לשיר. Cream - Sunshine Of Your Love הייתי בכלי זבל לא ממזמן ובחור צעיר ניגן אותו על גיטרה ומאז השיר הזה לא יוצא לי מהראש חחח שיר טוב :)

One Echoe

New member
גם אני לא ידעתי

שאני יודע לשיר, עד לפני חצי שנה בערך.. וכן אני שר:)... כרים..אני צריך לקנות דיסק שלהם, הבנתי שהם ענקיים(אריק קלפטון....)

שרתי בכיתה ז-ט והפסקתי

אני כבר לא יודעת לשיר נהרס הקול. איזה כיף לך שאתה שר. :) הקלטת משהו? כן cream היו מעולים לדעתי. מומלצים ביותר. Soundgarden - jesus christ pose בואהאהאהאהאהאהאהא שיר סרטן העיניים במילותיה של חברתי

One Echoe

New member
אולי את כן../images/Emo3.gif

לא, לא הקלטתי כלום. אני שונא להקליט סתם ככה במחשב, כמו שמלא אנשים עושים... לא יודע, זה נראה לי...אמממ..אינסטנט מדי P: אבל הקלטתי את עצמי מלא פעמים בשביל להשתפר... האמת, לא הייתי קורא לעצמי זמר.

למעלה