קאדי בארץ?!

courtney2

New member
קאדי בארץ?!

לפני כמה זמן משהו כתב שקאדי אמורה להגיע להארץ בקרוב. היה מדובר על כתבה במעריב שאף אחד לא סרק בסוף. יש משהו חדש בנושא?!

randomguy

New member
ליסה אדלשטיין בהיריון?

לא יודע לענות לך בקשר להגעה שלה לארץ (דרך אגב, היית צריכה להכניס את השאלה בתגובה ל"שאלות ובקשות" של נעמה) אבל בהזדמנות רציתי לשאול משהו. ראיתי תמונה של JM, JS ו LE מאוד עדכנית, וליסה נראית לי בהיריון, האם זה נכון?

Hieros Gamos

New member
אם זה נכון אז ../images/Emo58.gif (עונה 2)

OMFG
זה נותן סיבה ממש טובה להכל...

מתישהו ../images/Emo58.gif ../images/Emo29.gif

העלתי את ההשערה שהיא בהריון. אם היא כן (למרות שהתמונה ממש לא מראה משהו כזה
), אז זה קצת מוזר, כי זכור לי שראיתי ראיון די חדש איתה, שבו היא אמרה שהיא מחפשת מישהו...

randomguy

New member
תראי את התמונה:

במקום ביקור בארץ, ביקור החסידה (משחק מילים בשביל גל). לפי התמונה זה נראה היריון. הם יצטרכו להכניס את זה לעלילה איכשהו. ובהזדמנות זאת אני מבקש מכולם לא לכתוב על דברים שעדיין לא שודרו בארץ, אלא אם כן זה בתוך הודעה ולא בכותרת שלה, ויש בכותרת אזהרה של ספוילר. אני מצאתי את התמונה באתר על JM, אני לא נכנס לאתרים על האוס כדי לא לקרוא ספוילרים.

Hieros Gamos

New member
אף אחד לא כותב ספוילרים תפסיק..ג'יז

ואני אישית לא חושבת שהיא בהריון למרות שהתמונה חשודה בהחלט, אבל לא נראה לי וגם... המשחק מילים הזה דפוק

randomguy

New member
את מצחיקה אותי ../images/Emo6.gif

את מנסה בכוונה להזכיר לי את סטייסי או שזה יצא לך בטעות? את מצחיקה כשאת מתעצבנת. למה את חייבת תמיד לכתוב הפוך ממני? את באמת חושבת שהיא לא נראית בהיריון? ובקשר למשחקי מילים...אם כבר אנחנו מדברים בכנות אז גם המשחק מילים בחתימה שלך לא משהו...סבתא שלי לא שומעת טוב וכשמדברים איתה יוצא דברים יותר מצחיקים מזה
חוץ מזה אני לא זוכר את הציטוט הזה מהפרקים שהיו בארץ...ואם אני צודק אז זה בעצם ספוילר ובקשר לזה יש לי הסבר איך לכתוב ספוילרים אבל נדמה לי שכבר שמעת אותו

גם לי היא לא נראית בהריון... ../images/Emo29.gif

זה שהיא שמה את היד על הבטן זה לא אומר שהיא בהריון. התמונה שלך היא מה-18 למאי, הנה תמונה שצולמה יום לפני זה. אני לא רואה שום בטן חשודה...

randomguy

New member
את צודקת, כנראה טעיתי ../images/Emo4.gif

וזה אומר שגם גל צדקה בקשר לזה...כבר היה נדמה לי שהיא כל הזמן לא מסכימה איתי באופן שיטתי

Hieros Gamos

New member
אני לא מסכימה איתך כי אני פשוט חושב

ת שמה שאתה אומר לא נכון לא כדי לעשות לך דווקא. אני יכולה להיות ילדה קטנה אבל לא צריך להגזים. אל תחפש סתם דברים שלא קיימים שם. והמשחק מילים בחתימה שלי הוא אחד הגאוניים. אתה צריך לחכות (הרבה) ולשמוע את האוס אומר את זה

randomguy

New member
אני לא התכוונתי שאת עושה לי דווקא

במודע אלא בתת-מודע. כתבת כל הזמן דברים הפוך מהדעה שלי (כמו למשל שהלינקים לא קשורים לבעיה עם הפרסומות שמסתירות) שזה כבר היה נראה שפיתחת התנייה קלאסית (מסיבה בלתי ברורה). טוב, האמת מה שכתבתי היה במתכוון קצת פרובוקטיבי, אני אוהב להתנהג קצת כמו האוס, ואני נהנה מוויכוחים כמו האוס (ולכן נהנתי להתווכח איתך), אבל בניגוד אליו אני לא אוהב לריב ממש. ובקשר למשחק מילים, אני באמת אחכה לשמוע את האוס אומר את זה. אני מעריץ של האוס
וכל מה שהוא אומר נשמע גאוני
אז תמשיכי להתווכח איתי כשיש לך דעה נגדית אבל שנינו צריכים להיזהר לא להיסחף

יכול להיות!../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

יעני היא לא כזאת מפורסמת שהעיתונים יעשו מזה כזה סיפור..חוץ מיזה אם קראת על זה משו בעיתון אז יש מצב

למעלה