קאבר ל-Hurt בתוכנית X Factor

DAN1EL

New member
קאבר ל-Hurt בתוכנית X Factor ../images/Emo97.gif

http://www.youtube.com/watch?v=HHBbSTyYHkQ וואו, אנשים ב-LD ובתגובות ביו-טיוב קטלו לה את הצורה ("כריסטינה צריכה לתבוע"
), אבל אני אהבתי! (בגלל זה החלטתי לפתוח על זה נושא כי הדהים אותי הפער בין איך שאני אהבתי לבין איך שאחרים קטלו) ברור שאין לה את הקול של כריסטינה, אבל היא גם לא מנסה, וזה מה שיפה! היא מביאה לשיר את צורת ההגשה האישית שלה, בלי לנסות להתעלות על המקור, פשוט להביא את עצמה לשיר (לא שמעתי אותה קודם אף פעם ואין לי מושג מי זאת). יש משהו מחוספס באופן יפה באיך שהיא מבצעת את השיר. ובואו לא נשכח שזה לייב וראינו שגם לכריסטינה קשה לבצע את השיר הזה לייב. אבל היא עמדה בזה יפה! אם היא היתה יוצאת עכשיו עם השיר הזה בלי שהייתי מכיר אותו קודם הייתי עדיין אוהב. מה אתם חושבים? *הולך לשמוע שוב*

DAN1EL

New member
שני דברים שברחו לי מהראש ורציתי לכתוב ../images/Emo97.gif

* שכחתי לציין שרק המבטא קצת הציק לי. אבל מה אפשר לעשות? * היא בת 16!

sbhtkdurk

New member
חמודד! דדוקא אהבתי תמבטא...

המבטא לפי דעתי הוסיף... ה "יוווווו".... חחחח זה ממש נכון מה שרשמת לגבי זה שהיא לא ניסתה להישמע כמוה... כי אז זה באמת היה יוצא מעפן... ואם שואלים אותי.. זה הרבבה יותר טוב מהנסיון של ג'רודן (זוכת אמריקן אידול האחרון) לשיר את פייטר!! זהו.. אגב מה זה התכונית הזאת?? מה סיימון עושה שם?

MissCunningham

New member
המבטא שלה הוא בריטי

וזו התוכנית *של* סיימון... במקום להיות שופט בתוכנית ענקית, הוא בעל התוכנית הענקית. וזה כמובן בבריטניה, עם שרון אוסבורן, לואי וולש ודני מינוג (כן, אחות של...) אני אישית ממש לא אהבתי כי הבחורה לא משהו והלהקה הזו נמצאת שם על חשבון האישה הכי מוכשרת בבריטניה נכון לעכשיו, שבגללן הוציאו אותה (סיימון נתן להן להכנס לתחרות רק כי כביכול הן יפות... לשיר הן לא יודעות). מזל שהן עפו שבוע שעבר...

2Dirrty4U

New member
לדעתי זה מזעזע.. ../images/Emo5.gif

היא פשוט הרסה את השיר.... אבל אם היא תשקיע, יש לה עתיד.... רק שלא תשיר שירים של כריסטינה, כי היא אף פעם לא תגיעה לרמה שלה ותמיד ינסו להשוות את הקאבר למקור...

למעלה