קאבר השבוע

nogafe

New member
קאבר השבוע

אז הנה חזרה לה הפינה השבועית (טוב, בערך שבועית
) שלי. למי שלא מעודכן- אני מביאה כאן פרטים על קאברים שקלי ביצעה, ידועים יותר וידועים פחות, ונותנת את הגרסאות להשוואה. ושיר השבוע.... Shelter כמה פרטים על השיר: 1. הוא נכתב על ידי זמר פולקלור בשם ריי למונטיין, שהוציא את אלבומו הראשון ב2004, שם גם הופיע השיר "SHELTER". מאז הוא הספיק להוציא עוד שני אלבומים, והרביעי בדרך. 2. חלק משירי הדיסק הזה גם הופיעו בסדרה הקומית-דרמטית-וואטאבר של דניס לירי "הצילו אותי", בעונתה השנייה. 3. קלי ביצעה את השיר בתוכנית "ריאקט נאו" ("תגיב עכשיו" בתרגום חופשי)- תוכנית שנועדה לגייס כסף ותמיכה לנפגעי הוריקן קטרינה. 4.הידעתם? ריי למונטיין וקלי קלארקסון חתומים באותה חברת תקליטים. אולי זו הסיבה שהיא בחרה לבצע דווקא את השיר שלו....?
את הביצוע של קלי אני בטוחה שכולכם שמעתם... http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=2026 ואת הביצוע של קלי אני בטוחה שכולכם גם ראיתם... http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=2025 אבל מי מכם שמע את הגרסא המקורית...? http://www.sendit.co.il/download.php?id=39OOz6uVC0DSd6XQWnkI ולמי שממש רוצה לשיר את השיר בבית, הנה המילים של השיר: http://www.raylamontagne.com/lyrics02.php

nogafe

New member
והנה מגיע שאלון...

מה דעתך על השיר? מה דעתך על הביצוע של קלי? והביצוע של ריי, טוב? ומי מהם יותר טוב (בסדר, קצת קטנוני אבל לא נורא)? מי היית רוצה שיבצע את השיר הזה חוץ מקלי? שקלי תוסיף את השיר לדיסק הבא? או אולי לסיבוב הופעות?
אם היית יכול לבחור איזה שיר קלי תבצע בתוכנית למען נפגעי קטרינה, איזה שיר היית בוחר? פינה זו מוגשת היום בסימן "האמריקאים הם העם המעצבן ביותר ביקום" (הייתי אתמול 4 וחצי שעות בקונסוליה האמריקאית, עיזבו
)

איכ הסטוריה../images/Emo11.gif

מה דעתך על השיר? שיר מעולה רק חבל שהוא נשמע קצת מת:X מה דעתך על הביצוע של קלי? אחלה
והביצוע של ריי, טוב? לא שמעתי..אני אשמע עוד מעט ומי מהם יותר טוב (בסדר, קצת קטנוני אבל לא נורא)?X: מי היית רוצה שיבצע את השיר הזה חוץ מקלי? אורית שחף
שקלי תוסיף את השיר לדיסק הבא?
או אולי לסיבוב הופעות?
נו מה אני לא אוהב את השיר
אם היית יכול לבחור איזה שיר קלי תבצע בתוכנית למען נפגעי קטרינה, איזה שיר היית בוחר? HM נדמה לי..

ליטול B

New member
התפנה לי זמן קצת מהרצל../images/Emo122.gif

מה דעתך על השיר? מה דעתך על הביצוע של קלי?מאוד יפה והביצוע של ריי, טוב?כן טוב ומי מהם יותר טוב (בסדר, קצת קטנוני אבל לא נורא)?שניהם מי היית רוצה שיבצע את השיר הזה חוץ מקלי?אני.. סתם לא עולה לי לראש מישהו.. אולי אממ בראין אדאמס מאיפה לי?
שקלי תוסיף את השיר לדיסק הבא?לא או אולי לסיבוב הופעות?אולי אם היית יכול לבחור איזה שיר קלי תבצע בתוכנית למען נפגעי קטרינה, איזה שיר היית בוחר?אני לא יודעת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשוב שכחתשאלה אחת../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

אני מבינה שאסור לשבור מסורות...

otollo

New member
../images/Emo180.gifשלטר../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר?יפה
מה דעתך על הביצוע של קלי?מדהים
והביצוע של ריי, טוב?אממ לא אהבתי
ומי מהם יותר טוב (בסדר, קצת קטנוני אבל לא נורא)?קלי, הריי הזה צרוד מדי
מי היית רוצה שיבצע את השיר הזה חוץ מקלי?אממ לא יודע
שקלי תוסיף את השיר לדיסק הבא?לא
או אולי לסיבוב הופעות?כן
אם היית יכול לבחור איזה שיר קלי תבצע בתוכנית למען נפגעי קטרינה, איזה שיר היית בוחר?לא יודע
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

nogafe

New member
טוב עכשיו טורי../images/Emo3.gif

מה דעתך על השיר?מדהים מדהים מדהים
מה דעתך על הביצוע של קלי? מדהים בחזקה 8
והביצוע של ריי, טוב? לא רע בכלל ומי מהם יותר טוב (בסדר, קצת קטנוני אבל לא נורא)?קלי בהרבה....זה שיר שדורש הרבה רכות ושקט, וקלי מספקת את זה מצויין. מי היית רוצה שיבצע את השיר הזה חוץ מקלי? כריסטינה אגילרה!:) שקלי תוסיף את השיר לדיסק הבא? לא-ההופעה בתוכנית הייתה מושלמת מבחינה ווקאלית, ככה שממש אין צורך. או אולי לסיבוב הופעות? שוב- אין צורך. אני גם לא חושבת שהיא יכולה מבחינת זכויות יוצרים
אם היית יכול לבחור איזה שיר קלי תבצע בתוכנית למען נפגעי קטרינה, איזה שיר היית בוחר? לא יודעת....אולי "הירו" של מאריה קארי, או "קאנט טייק טאט אוואי פרום מי" של מאריה... יו סיפרתי לכם שאני הולכת להופעה של מאריה קארי? אני טסה לשנה לאטלנטה (כן חרשתי על זה אני יודעת) עוד חודש וחצי ואני הולכת שם להופעות של מאריה, שאקירה והרולינג סטונס! וזה רק בחודשיים הקרובים! ולמאריה כבר יש לי כרטיסים....איזה כיף!
סליחה על ההתלהבות....סתם הייתי צריכה להוציא את זה החוצה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנשאלת ועונה../images/Emo9.gif{מה?../images/Emo122.gif}

מה דעתך על השיר? הוא...שירי במיוחד...
שיר חביב, לא משהו מה דעתך על הביצוע של קלי? יפה, היא באמת נשמעת שם כמו נינט
והביצוע של ריי, טוב? אני לא אוהבת את הקול שלו, יש בו משהו מעצבן
אבל אם מתעלמים מזה, אז אין לו מספיק עוצמה לדעתי ומי מהם יותר טוב (בסדר, קצת קטנוני אבל לא נורא)? קליף יותר עוצמתית כזאת מי היית רוצה שיבצע את השיר הזה חוץ מקלי? לא יודעת, השאלות האלה מעצבנות אותי-כמה כבר זמרים אני ממש מכירה את הקול שלהם!?
שקלי תוסיף את השיר לדיסק הבא? לא, יש לה שירים באיכות הרבה יותר טובה או אולי לסיבוב הופעות? אם יהיה בא לה להאריך את ההופעה סבבה, אבל לא סתם ככה... אם היית יכול לבחור איזה שיר קלי תבצע בתוכנית למען נפגעי קטרינה, איזה שיר היית בוחר? נממממ... מבחינת ביצוע את BTHE או Addicted, אבל מבחינת אווירה והכל אז את Anytime שהוא גם טוב {איזה רע זה אם היא תשיר את AMLT, שזה כאילו "הגיע הרגע שבו אתם מתים, מואהאאהאה
"...
}

nogafe

New member
../images/Emo6.gif

אשכרה, AMLT באירוע לנפגעי הוריקן....כאילו כמה חסר טאקט זה SOME PEOPLE WAIT A LIFETIME FOR A MOMENT LIKE THIS....?
וואי זה נותן לשיר משמעות חדשה....I LIKE IT

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo9.gifאני נותנת משמעויות חדשות../images/Emo123.gif

ותראי רגע, "שתזכה לשנה הבאה, עד מאה ועשרים שנה" תחליטו, או שנה הבאה או מאה עשרים שנה
...הברכה הראשונה הופכת לסתמית ולא רלוונטית

nogafe

New member
../images/Emo12.gif

ואיזו ברכה בדיוק את אומרת למישהי בת 119? "עד שנה הבאה" או "עד מאה ועשרים"?
נראה לי שבמקרה הזה "עד שנה הבאה" זו ברכה שלא צריך לקחת בקלות בכלל...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:D

קֹדם תמצאי לי מישהי בת 119, אחר כך אני אדבר איתך

nogafe

New member
יש כמה....

משום מה כולם חושבים שזה נורא מיוחד והכל, אבל אני ממש לא מבינה מה המשיכה בלחיות עד גיל 119...זה אומר שאתה עובר למעלה מחצי מהחיים שלך בתור זקן (נגיד מגיל 60 זה קשיש...עד 120....פאק
), דבר שאני ממש לא רואה את המשיכה בו....

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמה לא מושך בזה?../images/Emo12.gif

להיות מחובר לאינפוזייה כל היום? לשחק בינגו/ברידג' עם אנשים בגילך? להגיד איזה חצופים הנוער של היום, שלמעשה הנוער הזה כבר בן 40 ומשהו? אני לא רואה סזה שומדבר רע, ואני רואה בזה אפילו משיכה קלה
הידד לקשישים!

nogafe

New member
אוי, אל תביני אותי לא נכון...

זה לא שיש לי משהו נגד הקשישים- הרי בתור קשישה בעצמי, כבר מזמן טענתי שמגיע לנו כבוד- פשוט לא הייתי רוצה בעצמי להגיע לגיל כל כך מבוגר...מספיק שהייתי צריכה לטפל בעדשות בוקר וערב במשך שנה וחצי- הרעיון של טיפול וטיפוח השיניים התותבות בוקר וערב לא בדיוק קוסם לי...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאבל איך לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

זה כל כך... מושך,וסקסי!
חוצמזה, תגידי תודה שיש לך עדשות...שנה עד שהאופטימטריסטית {יא, הצלחתי לרשום ת'מילה הזאת נראה לי
} הזאת מביאה את העדשות שמתאימות לי {יש לי עין קמורה מדי
למי יש דבר כזה חוץ ממני!?}

nogafe

New member
אוי, בעיות בעיניים...../images/Emo99.gif

גם לי יש משהו באחת העיניים- קטרקט, עיגול-יתר או וואטאבר... היה לי עדשות לאיזה חודשיים כשהייתי בכיתה ט' אבל הן עשו לי את המוות, אז חזרתי לזה מאמצע כיתה י"א והפסקתי בחודשיים האחרונים...ואני מתכוונת לחזור עוד חודשיים בערך
ואדרוש, אני מבקשת: לא סקסי, אלא שקסי

timtamtum1

New member
איזה שיר../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

מה דעתך על השיר? מעולה! מה דעתך על הביצוע של קלי? מדהים. והביצוע של ריי, טוב? מאוד ומי מהם יותר טוב (בסדר, קצת קטנוני אבל לא נורא)? אהבתי יותר של ריי מי היית רוצה שיבצע את השיר הזה חוץ מקלי? לא יודע שקלי תוסיף את השיר לדיסק הבא? לא צריך להגזים
או אולי לסיבוב הופעות? יכול להיות נחמד אם היית יכול לבחור איזה שיר קלי תבצע בתוכנית למען נפגעי קטרינה, איזה שיר היית בוחר? לא עולה לי

למעלה