קאברים

razkaplan

New member
קאברים

למישהו יש קאברים שלהקות עשו לאואזיס? יש לי את LYLA של הפו פייטרס בגירסא עצבנית ביותר ואת LIVE FOREVER של קאוטינג קרווס בהופעה חיה בגרסא שקטה ונחמדה אני יודע שMAROON 5 ביצעו את DLBIA אבל אנלא מוצא את זה אם למישהו יש אז שיגיד מה...מעניין להבין איזה להקות אוהבות/מושפעות/מפרגנות לאואזיס

sok777

New member
אממ..

אביב גפן עשה קאבר לשמפיין
חוץ מזה יש מלא.. רובי וויליאמס עשה פעם לכמה שירים. אני זוכר על בטוח מהם שסטנד ביי מי היה. כרמל שלחה לי שמארון 5 עשו את הלו.. היה נחמד. יש הרבה

YOasis

New member
Ryan Adams - Wonderwall

קאבר ממש יפה ורגוע... הוא גם ממש מוכר! מומלץ :) וגם באו.סי השמיעו פעם איזה קאבר מעפן שאיזה להקה אמריקאית עשתה לשמפיין סופרנובה.

LetThereBeLove

New member
יש עוד אחד לwonderwall

של שירי סווינג כאלה, של זמר שנקרא Paul Anka.. יש לו עוד כל מני גרסאות לכל מיני שירים אחרים. לקולדפליי יש כמה ביצועים לכמה שירים. יש ביצוע עם נואל בלייב שאפשר למצוא בyoutube ויש אפילו לsongbird! פעם שמעתי ביצוע של רדיוהד לwonderwall, שהם די ממציאים מילים וזה, אבל הוא די טוב.

YOasis

New member
רדיוהאד?! טוב?!

הם עשו את ה"קאבר" הזה כדי לרדת על אואזיס, לא מתוך חיבה או משהו... רק לידע כללי. והם מטומטמים... הם גם לא ידעו שם את המילים.

sok777

New member
בע..

שמעתי את OK COMPUTER וכמעט נרדמתי.. חחח הכי הרגע אותי כשנואל אמר שלרדיו הד יש מלא אלבומים והם עדיין נשמעים אומללים.. הם לא משהו..כמה שירים בסדר. בכל אופן.. סתם בעע.

YOasis

New member
גם אני מחבבת אותם

אני אובת את The Bends וחלק גדול מ-OK Computer אבל הקאבר סתם מניאק...

YOasis

New member
חח הוא עדיין חי!

ההורים שלי תמיד מתלהבים מ-Put Your Hand On My Shoulder שזה היה ה"סלואו" שלהם כשהם היו צעירים P: וגם השיר מופיע באסקימו לימון אם אני לא טועה, או באחד מהסרטים האלו...

razkaplan

New member
כן אני מכיר את כל אלה....

חצי מהלהקות המתחילות בעולם עשו וונדרוול לרובי וויליאמס יש קאבר מדהים לדעתי לוונדרוול, אם למישהו יש את סטנד ביי מי שיגיד! songbird אפילו יצא כ B-SIDE באחד הסינגלים של קולדפליי! גם נחמד למי שרואה אבודים, הלהקה הדמיונית שם- driveshaft מבצעת את סופרסוניק! מצאתי אפילו וונדרוול של מטאליקה!

sok777

New member
מצאת את הכל כשאמרתי לך

"חפש ביוטיוב"? כן? בכל אופן, ביוטיוב ראיתי [אני בטוח ב99%] את הסטנד בי מי.

RoySupernova

New member
תגובה ותוספות..

לרובי וויליאמס יש קאבר לסטנד ביי מי? אף פעם לא שמעתי אותו.. רק את הוונדרוול אני מכיר כבר איזה שנתיים.. קולדפליי באמת עשו קאבר רשמי לסונגבירד וגם ניגנו עם נואל את ליב פוראבר וכריס מרטין שר יחד עם נואל.. ואת שאר הקאברים שאמרתם הכרתי.. יש לי עוד המון במחשב, חלק מלהקות ממש אנונימיות, עוד קצת אני אוסיף.. ולפי מה שהבנתי הלהקה מאבודים הם סוג של מחווה או פארודיה על אואזיס.. לצ'רלי הזה יש להקה עם אח שלו שקוראים לו ליאם (!!) בבריטניה.. ואמנם לא שמעתי את הקאבר לסופרסוניק (הם באמת עשו לו קאבר?) אבל יש להם שיר בסדרה בשם you all everybody שהמנגינה היא בדיוק הבית של רוקנרול סטאר.. ואפילו לרגע הזמר (האח של צ'רלי?) עושה את העמידה של ליאם אבל ישר מתחרט.. חח זה ממש בולט שיש שם איזו מחווה מוזרה לאואזיס.. הנה תראו כאן: http://youtube.com/watch?v=nDqidYvuevM ולביסטי בויז יש קאבר לוונדרוול.. חח הם די צוחקים על זה ומזייפים בענק אבל זה נחמד.. והכי כיף לשמוע על הלהקות הגדולות שעושות להן קאברים.. חברים שלי הופתעו שאמרתי להם על הקאבר של פו פייטרס אבל הקאבר שהכי מוזר לשמוע שלהקה עשתה זה הקאבר שאיירוסמית' עשתה- לשמפיין סופרנובה בהופעה! ומה זה הקאבר של מטאליקה? חחח אני חייב לשמוע את זה זה נשמע מטורף.. וונדרוול של ראיין אדאמס מאוד ידוע. גם הוא אגב הושמע בעונה הראשונה של האו.סי.. ויש מצב שאחרי שנואל שמע את הקאבר הוא התחיל לשיר את וונדרוול בצורה חדשה בהופעות אקוסטיות (Q/NME AWARDS מ- 2003 וגם אחרי זה) ורוד סטיוארט עשה קאבר לסיגרטס אנד אלכוהול.. והלהקה שעשתה את הקאבר לשמפיין סופרנובה בעונה השניה של האו.סי נקראת Matt Pond PA.. ולמדתי דווקא לאהוב את הקאבר הזה למרות שאתם יודעים כמה שאני אוהב את המקור ולמרות שאין שם את ההשתגעות שיש בגרסה האמיתית. גם ללהקה Ben Folds Five יש קאבר חי לשמפיין בסגנון קאנטרי שהם הוציאו אותו כביסייד.. חח ויש עוד להקות ואמנים שעשו קאברים.. עוד קצת אני יסתכל אצלי במחשב ואני יוסיף פה..

razkaplan

New member
וואי ענק!

1- כן גם לי הייתה תאוריה כזאת על הלהקה מאבודים...אח ליאם+מכורים לסמים+ילדות קשה במנצ'סטר, אבל יש הוכחות רשמיות לזה? ואת הסופרסוניק שלהם יש לי... מה המסנג'ר שלך, אני רוצה להחליף קצת קאברים...

RoySupernova

New member
כן

אבל אני צריך לחפש טוב את הקאברים שוב כי אני מתחיל לחשוב שאו שכבר אין לי את רובם או שסתם ייקח לי פול זמן למצוא אותם בבלגן שיש לי במחשב.. בכל מקרה זה המסנג'ר- [email protected]

למעלה