קאברים ....

funkbass

New member
קאברים ....

אני בטוח שכבר עברו על זה .... סתם רציתי לציין כמה גרסאות שאהבתי כקאברים!!!! יש את השיר של bjork שמבוצע פעם אחת ע"י helmet בגירסה פצצתית ויש גירסה שהיא שרה עם skunk anansie ... בהחלט ביצוע ענק !!! יש את fame של david bowie שמבוצע ע"י infectious grooves ... פאנקי של החיים ... אחלה גיטרות אם מישהו מכיר את הלהקה finger eleven ... הם ביצעו שיר של depech mode ... walking in my shoes או אייך שלא קוראים לזה ... ביצוע לא רע בכלל!!! יש למישהו עוד המלצות ?????????

epitaph

New member
מממ...קאבר נחמד שאני מכיר...

דייב מאתיוס מבצע את All along the watch tower (במקור של הנדריקס כמובן).

bobby 6killer

New member
אם כבר

אז במקור זה של בוב דילן למרות שהגירסה של הנדריקס יותר יפה

Nanook

New member
במקור זה של בוב דילן

הנדריקס עשה לזה קאבר שלפי דעתי יותר יפה משל דילן (הרבה יותר אפילו)

Nanook

New member
אם כבק קאברים

אתמול פרד דורסט עשה קאבר מאוד נחמד עם עוד גיטריסט ל THANK YOU של זפלין... זה היה בפרסים של אמ טי וי... ונחשו מי הצטרף אליהם?? ג´ימי פייג´!!!

Bodom-child

New member
ראיתי את זה ובמילה אחת

פתטי איך שג´ימי פייג´ מוריד את עצמו לזנות בשביל לקבל עוד כמה ג´ובות מאם טי וי. וסתם קוריוז היום בביצפר קלטתי שני ילדים מהשכבה שלי מדברים על ההופעה הזאת אתמול, והם התווכחו מי היה הגיטריסט הזקן עם הגיטרה המגניבה (במקור !). בסוף הם הגיעו למסקנה שזה "זה" מהקליפ של פאפ דדי... התערבתי ואמרתי להם שזה ג´ימי פייג´ מלד זפלין ואז הם אמרו לי מה באמת... הם חשבו שהוא גיטריסט של זמרי ראפ מפגרים.

Fudghe_boy

New member
הגיטריסט זה הסולן של Puddle of mud

הכוונה לבלונדיני לא לג´ימי פייג´ כמובן

a_duck

New member
קאברים...

Dark Funeral - Slayer - Dead Skin Mask Children Of Bodom - Iron Maiden - The Trooper Megadeth - Black Sabbath - Paranoid Napalm Death - Dead Kennedys - Nazi Punks Fuck Of Demons And Wizards - Iron Maiden The Trooper Children Of Bodom - Ozzy Ousborn - Shot In The Dark נראה לי...לא בטוח שזה של אוזי... זה הקאברים שאני הכי אהבתי...

הממ

קאברים למיידן זה תמיד טוב :) במיוחד אהבתי את Opeth - Remember Tommorow (סלחו לי על הבחירה הברורה), Sculptured - Iron Maiden, Arch Enemy - Aces High ו Dark Tranquillity - 22 Acaccia Avenue חוץ מזה גם קאברים למייהם יכול להיות דבר חביב, הקאבר של אמפרור לפיונרל פוג והקאבר של דארק פיונרל לפייגן פירס חביבים ביותר (לא אהבתי את הקאבר שלהם לסלייר...)

BlackShadow

New member
אהבתי יותר את המקורי...

לעשות קאבר לשיר של מיידן עם גראולים זה לא רעיון טוב.

ed555

New member
הקאבר שהכי נדבק לי לראש ברגע זה הוא

solitude aeturnus-no more tears של אוזי.. פשוט ממכר..

cradle-hallowed be thy name

לאמקשיב לקריידל, אבל אהבתי את זה יותר מהמקור מגהדת´-פארנויד של בלאק סאבאת´ וגם no more mr nice guy של אליס קופר, רק בשביל לשמוע את דייב מדבר בהתחלה, זה מצחיק in flames-eye of the beholder הוא לא בהכרח יותר טוב מהמקור, אבל עדיין זה טוב leamonheads-Mrs robinson עשו את זה הרבה יותר יפה לפי דעתי מסיימון וגרונפקל..או איך שקוראים להם..לא זוכר apocalyptica כל הטראקים שלהם..תנסו אתם לנגן מטאליקה על צ´לו ועוד דבר שאני לא מאמין שאני אומר אותו limp bizkit-faith הדבר היחיד הטוב שיצא מהלהקה הזו, וגם זה רק חצי שיר, כי אז מתחיל הדייג´י לעשות רעש וזהו..נראה לי...

למעלה