קאברים

sok777

New member
קאברים../images/Emo168.gif

זה דיון על הקאברים שאואזיס עשו לכל מיני להקות (כמו למשל הלטר סקלטר לביטלס..) ומנגד קאברים רבים שלהקות ביצעו לשירים של אואזיס (כמו למשל רובי וויליאמס לוונדרוול, פול וולר ל-ואן ויי רואד..). בכל מקרה, אם בא לכם לתת ביקורת והשוואה בין שיר קאבר ושיר מקורי פשוט תשרשרו להודעה הזאת הודעה עם שם השיר בנושא ההודעה. אח"כ תכתבו של מי השיר המקורי ומי מבצע את הקאבר. ואז פשוט תזרמו, מה דעתכם על הקאבר, ולעומת המקורי וכו' ... כמובן, אם לוקחים קאברים שעשו לאואזיס עדיף רק מפורסמים ולא קאברים נידחים כאלו
D:

sok777

New member
Heroes

השיר שנכתב ע"י דיוויד בואי ובריאן אנו שאואזיס עשו לו קאבר. השיר נמצא בסינגל D'You Know What I Mean? של אואזיס שיצא ב97. לאחר ששמעתי לא מעט פעמים שני השירים, אני גאה לומר שלדעתי הגירסא של אואזיס עדיפה על המקורית. היא מגניבה, מקורית, עיבוד פשוט מצוין, כלים טובים וסאונד טוב ובכלל אואזיסית! הגירסא של בואי די משעממת, הוא עושה אותה יותר מדי משעמם לטעמי. יותר מדי דיבור. לא זורם כ"כ. העיבוד של אואזיס ממש יפה וזה יצא אחלה בי-סייד! מישהו מסכים איתי בזה?

oasisforever

New member
נואל שר את השיר מצויין

לא ידעתי שזה קאבר עד עכשיו אבל זה אחלה שיר... אני ינסה לשמוע את הביצוע במקורי.

uriko

New member
הביצוע של נואל ואואזיס עולה על המקור פי אלף

בזמנו כשהסינגל יצא, לא יכלתי להפסיק להקשיב לשיר ובכלל לכל הסינגל הנפלא הזה... ביצוע מאוד אנרגטי, הדגשה של המילים . אין ספק שהביצוע של דייויד בואי מאוד אנמי.

sok777

New member
רק אני עושה?! אז הנה.. Wonderwall

אחלה קאבר של אואזיס לדיוויד בואי. לא, סתם .. !חחחחח
כ-ל אבל כל הקאברים של Wonderwall שאני שמעתי אי-פעם. בריאן אדמס, רובי וויליאמס וכל הלהקות אמריקקי האלו.. כולם, לדעתי, מחורבנים. אין הרבה קאברים יפים לאואזיס. אבל יש כאלו שכן. בכל מקרה, לוונדרוול הכל נשמע כזה די .. לא משהו. למשל של רובי וויליאמס נשמע כמו רובי וויליאמס כזה. סטייל. וזה הכי לא אואזיסי שיש. אני חושב שהגירסא המקורית מקסימה ויש לה באמת משהו מיוחד שאי אפשר לחקות. אבל האמת שאני חושב על זה, הגירסא הזאת של קאת פאוורס שהייתה ביס דווקא לא רעה.

YOasis

New member
Trouble

קאבר (אני חושבת שהוא די נדיר אבל בכל מקרה) של נואל לCat Stevens. אחד היפים בעייני, נואל שר מדהים והקול שלו אמיתי ונוגע. אחד האהובים עלי. כדי לכם למצוא אותו... אחד היפים. עולה על המקור בהרבה, הגישה של הקאבר הרבה יותר נכונה לדעתי מהמקור.

sok777

New member
לא מכיר את המקור,

אני צריך לשמוע. אבל קאבר אמיתי ומרגש ! שיר מקסים, שירה מקסימה של נואל.

makom

New member
זה לא זה נכון?:

http://www.youtube.com/watch?v=QOjfRhcG9oE כי זה לא נשמע כמו נואל

למעלה