קאברים לזפלין

גיל מ

New member
קאברים לזפלין

מישו יכול להביא רשימת להקות שעשו קאבר לשירים של זפלין.. מינמל קומפקט עשתה קאבר מצוין לimmigration song וסתם אנ סקרן לדעת איזו עוד להקות ביצעו קאברים לשירי זפלין...

jimorrison

New member
אימיגרנט

הצ'רצ'לים עשו לLiving Loving Maid אם אני לא טועה.. אבל למה לטרוח..עוד מעט תומר יתן את הרשימה המלאה בטח

AeroTom

New member
איך אגב הקאבר של הצ'רצ'ילים?

לא שמעתי אותו מעולם.

AeroTom

New member
אוקי, תודה

אגב אני אישית תמיד חשבתי שהיה אפשר לעשות ל-Living Loving גרסה ממש מגניבה. אם זה משהו ארוך יותר בלייב (אם היה מבוצע) או איזה קאבר לזה עם תוספות ואולי איזה Jam באמצע וחזרה לסוף השיר. לדעתי משהו כזה היה יכול להיות ממש מגניב בשיר הזה.

AeroTom

New member
אממ..אין לי בראש להקות ספציפיות כ"כ

אבל לזפלין יש כמה וכמה אלבומי מחווה שבהם יש המון אמנים אחרים מבצעים את השירים שלהם. לגבי אמנים ספציפיים אני יכול להגיד שאירוסמית' עשו כמה דברים לזפלין בהופעות. עשו קאבר ל-Immigrant בהופעה אחת ביחד עם ג'ימי פייג' שהתארח איתם. עשו את Good Times Bad Times בהופעה הראשונה שלהם אי פעם אגב ב-1970. הם הכניסו טיזרים קטנים של Whole Lotta Love לפעמים וגם ביצעו המון פעמים קטע מ-Dazed & Confused בתוך Sweet Emotion. גם את Heartbreaker הם הכניסו ל-Sweet Emotion פעם. ה-Black Crowes ב-1999 ו-2000 עשו המוני קאברים משובחים לזפלין בסיבוב ההופעות עם ג'ימי פייג' (שאפשר כאמור גם לשמוע באלבום הלייב המשובח-Live At The Greek). בטח יש עוד לא מעט להקות שעשו קאברים בהופעות או בסטודיו גם לשירי זפלין. לא זכור לי כרגע או ידוע שמות נוספים. ויש גם את אלבומי המחווה השונים בנוסף כפי שציינתי.

אוז בת

New member
פאף דאדי יא יא יו יו

גם עה קאוור לקשמיר...רק הגיטרות אפיךו פייג בעצמו בא וניגן..אגב יצא לו שיר קטלני.. קאם ויט מיייי <טודום טום טום טום..הגיטרות>

AeroTom

New member
זה לא ממש נחשב קאבר לשיר של זפלין

כי זה לא Kashmir, אלא פשוט הוא השתמש ב-Riff של השיר (ובג'ימי) בשביל שיר אחר עם שם אחר ומילים אחרות. אז זה לא ממש קאבר לזפלין. יותר בכיוון של סימפול אני משער... אישית אגב אני לא ממש אוהב את מה שיצא. להשתמש בשיר של זפלין בשביל שיר היפ-הופ לא ממש מסתדר לי טוב.

I Disappear

New member
אני חייב לציין

שהריף של קשמיר די מתאים לראפ..

אוז בת

New member
ג'יםםםםם מוריסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד <ואל קילמר גם אתה מוזמן>

אוז בת

New member
בנושא הקאברים...

אולי מישהו פה מכיר קאוורים ללד בסגנון בלוז?

למעלה