קאבס-מיאמי

FrecCo

Active member
קאבס-מיאמי

מי רואה?

כבר רואים את טביעת האצבע של בלאט על ההתקפה של הקאבס, אם ככה הם נראים לפני שהספיקו להתחבר ובלי קיירי הם הולכים להיות מפחידים
נקווה שישארו פח בהגנה כדי שיהיה מתח בליגה

נשלח בטעות בלי התוכן

בכל מקרה, ורז'או הגו טו גאי של הקאבס ברבע הראשון..
כנראה הפעם הראשונה והאחרונה . מחווה נחמדה כי זה בברזיל
&nbsp

TheReturn23

New member
תענוג ההתקפה של קליבלנד

זה רק ההתחלה ונראה לא רעכריס בוש מספיק לאבד כדור אופייני לו

TheReturn23

New member
הבלוף של מיאמי יתגלה העונה

בוש שחקן בינוני, וויד כבר מזמן לא הסופרסטאר שהיהלברון כבר לא שם ולא ראיתי שרמת המשחק שלהם עלתה בינתיים

FrecCo

Active member
תגיד, ככה אתה גם מדבר על האקסיות שלך?

ברגע שנפרדים מתחיל לספר לכולם איזה גרועות הן היו במיטה?
&nbsp
זה פשוט הורס מצחוק איך אתה כל פעם מנמיך מישהו אחר כדי להעלות את הערך של לברון

&nbsp

TheReturn23

New member
שמע זה באמת מה שאני חושב

נראה מה הם שווים שלברון מפנה את המקום

FrecCo

Active member
לא שאני רוצה להרוס לך את הכיף

שבלהיות פאנבוי...
אבל מה אתה מנסה להוכיח? כולם יודעים שלברון הטוב בעולם.
בוא נגיד שמיאמי מסיימים אחרונים במזרח ולייקרס עם קובי אחרונים במערב,
מה תבוא להגיד לנו? שצדקת? שלברון עשה את מיאמי טובים, ושהוא יותר טוב מקובי של היום?
כולם יודעים את זה!
&nbsp
קיצר נראה לי שאתה צריך קונטרה.. אני מתנדב להיות לברון הייטר ולעודד את מיאמי וקובי כל העונה ולריב איתך כדי שיהיה מעניין. רק תבקש

&nbsp

TheReturn23

New member
שמע אני אמרתי עוד לפני, לברון עוד לא שיחק תחת מאמן אמיתי

וגם אמרתי עוד לפני שבלאט הגיע לNBA שלפי דעתי הוא אחד המאמנים הטובים בעולם, יש לו מוח כדורסל מבריק
אפשר כבר לראות שלברון לא על המגרש הקבוצה יודעת לשחק כדורסל והמשחק זורם יפה מאוד
מייק בראון=אריק ספלוסטרה
המשחק שלהם היה תלוי יותר מדי בלברון שברגע שהוא לא במגרש או ביום רע הקבוצה פשוט לא ידעה להיות אפיקטבית

Puskas

New member
תחסוך מעצמך את הדיבורים האלו

לברון עזב את קליבלנד, התחלת לטנף עליהם כאילו אין מחר.. בסדר נניח שהיה יסוד לטינופת הזו ועדיין ראוי לכבד מערכת שנתנה את הנשמה בשביל לברון.. אבל עכשיו לברון נטש את מיאמי ואתה מתחיל לטנף גם עליהם כאילו בשביל להצדיק את הצעד שלו ובשביל לגמד את הקבוצה שעזרה לו לקחת 2 אליפויות ולעשות 4 גמרים רצופים.. די זה לא ראוי ולא מתאים.
ללברון הייתה יופי של קבוצה בשנה שעברה במיאמי ויופי של קבוצה בשלוש העונות שקדמו לה ושום דבר לא השתנה השנה בין השחקנים המובילים.
בוש עדיין פורוורד מעולה שהשנה יפרח מחדש אחרי שלברון הלך, ווייד עדיין שחקן חמישייה לגיטימי לפלייאוף וכמובן שדנג הוא תוספת מבורכת.
מספיק לטנף, גם אם זה מה שאתה חושב (וניראה לי שאתה יותר שבוי בצורך שלך תמיד להוציא את לברון חיובי והגיוני), שמור לעצמך..
זה לא ניראה רציני כשאתה אומר על חבורה של ארבעה גמרים רצופים שהם בלוף.. בחייך..

TheReturn23

New member
אז החבורה הזאת של 4 גמרים רצופים בתוספת של דנג וגרנגיר

עושים לפחות מקומות 2-3 וחצי גמר מזרח לפי דעתך?

Puskas

New member
מה זה קשור?

לקחת מהם את השחקן הכי טוב שלהם, ברור שהם לא יהיו אותה קבוצה.
חצי גמר אזורי? לדעתי הם מועמדים בכירים מאוד להיות שם ואני חושב שמלבד הבולס והקאבס אין אף קבוצה שטובה מהם באופן מובהק (כמובן בהתחשב בפציעה של ג'ורג').
העניין הוא שאתה מסתכל על זה בצורה מאוד צרה.. למיאמי הייתה קבוצה טובה ומנוסה בשנה שעברה והיא תהיה כזו גם השנה אלא שבלי לברון כמובן שהם לא יגיעו לאותם מקומות.
אם מיאמי יעשו חצי גמר אזורי אז מה תגיד? זה ימוטט לך את כל הרעיון שעליו אתה הולך שלפיו שוב לברון שחק עם חבורת נגרים שלא שווים יריקה בלעדיו וזה לא רציני..

ואגב, ספולסטרה בהחלט מאמן ואחד טוב אפילו, איפה הוא ואיפה מייק בראון.

somone1411

New member
והכי מוזר שאף אוהד מיאמי לא מגיב לו

או שמה אוהדי מיאמי עשו טרנספר עם לברון לקאבס? לא אתפלא בכלל.

NETANELD

New member
מה שהכי מוזר זה שאתם עדיין ממשיכים להגיב לו

על כל שטות שהוא רושם.
אני אוהד מיאמי ונשארתי כזה, זה לא השתנה ב 15 שנים האחרונות ולא ישתנה בעתיד,אבל התגובות שלו מתאימות יותר לפורום FXP מאשר לפורום הזה ואני מתפלא שאתם כל פעם מחדש ממשיכים לתת לו לגיטימציה ובמה עם כל התגובות שלכם.
וזה עוד לפני שאתם את דעתי על כל העניין הזה של "לאהוד את לברון" ולזגזג איתו לכל קבוצה שהוא הולך, נראה ילדותי ברמה מטורפת, אני בטוח שהוא לא גדל איתו בתיכון ולא קרוב משפחה שלו אז מה העניין,זה לא טניס זה כדורסל.

Puskas

New member
כי הערצה לבני אדם

מיוחסת לרוב לילדים ולא לבוגרים..להעריך וליהנות משחקן זה או אחר זה הגיוני אבל פוסטרים והערצה מטורפת ברמה של סגידה ושל חוסר יכולת לקבל שגם אותו שחקן טועה ונכשל, זה ילדותי..להאשים ולגמד את המקום שלברון עזב רק כדי לנסות להאדיר אותו זה פתטי..

למעלה