קאבאיירו

pepe chatruc

New member
קאבאיירו

תכלס בקרוב כולנו נראה אם הוא שחקן טוב או לא אבל בדיוק דיברתי עכשיו עם חבר קולומביאני והנושא עלה בשיחה (הבחור אוהד של דפורטיבו קאלי ומכיר הייטב את השחקן) , זה מה שהיה לו להגיד על הבחור. "לא שחקן מדהים , מהבחינה שלא מתבלט במשחק מזכיר בעניין הזה את מסצ'ראנו , מחלץ הרבה כדורים בלי לעשות הרבה עברות. היכולת הכי טובה שלו היא הבעיטות חופשיות מטווח בינוני ורחוק" הקיצר זו סתם חוות דעת , נקווה שנזכה לראות אותו נותן כמה גולים בבעיטות חופשיות

tristan79

New member
נשמע סבבה

נראה לי שעטר הביא אותו לעמדת הקשר הדפנסיבי (תואם אנסומבו משנה שעברה) שיתרכז בעיקר בהריסת התקפות היריב במרכז המגרש ויחלץ כדורים קדימה. אם גם יש לו יכולת בעיטה מרחוק ואיום על השער, מה טוב. השאלה היא את מי עטר ישים לידו בקישור - אלמוג כהן וטל מעבי יכולים ליצור יחד איתו קישור מאוד תומך הגנתית, אבל חסר יצירתיות בתחום העזרה להתקפה. צגאי, טגה ושניר גואטה יכולים לתת את הברק להניע את החוליה הקדמית, על חשבון הגיבוי ההגנתי. אם קבייארו יהיה טוב מספיק, לעטר יהיה קל יותר לוותר על קצת יכולות דפנסיביות בתמורה למה שמאוד חסר לנתניה העונה - קישור יצירתי...

pepe chatruc

New member
אני מקווה שכך יהיה

שהוא הגיע משום מה חשבתי שהוא קשר אחורי עם יכולות התקפיות , אולי בגלל סטיגמה שיש לי על קולומביאנים , במידה ואכן הוא יותר הגנתי באופיו (כמו שטוען חברי) צריך באמת לקוות שעטר יכניס שחקן התקפי יותר למגרש. מקווה שזה יהיה טגה

למעלה