קַטוֹרְז ז´וִייֶה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
קַטוֹרְז ז´וִייֶה

איך שכחנו...........יום הבסטיליה....... 14.7.1789 זה התאריך היחיד שאני זוכרת משעורי הסטוריה...... חופש, שיוויון ואחיהוד.......(אחווה) ססססססס אמאק הצרפתים, לחיי פאריז.............

magy

New member
הרגעים הגדולים

של חיים חפר אצל גידי גוב........למי שהחמיץ חובה לרדת למטה........עד תמונתו........וללחוץ זה עובד במדיה פלייאר.......... שלושה קטעי וידאו............נופלים על הרצפה..............

magy

New member
רק קטע אחד,, בן 4.46 דקות

נפתח לבד......... לדאוג לשירותים צמודים.......

טרה10

New member
קריאה לחרם על מעריב..בגלל פיטוריו

של עד המדינה נגד ארה דרעי. וכל הזמן יפה,יפה,אריה אריה,דרעי,דרעי.!

טרה10

New member
שמואלביץ היה עד המדינה ועבד

באיזה ישיבה..והיה מעורה בענינים שדרעי ניהל בראשו הפלילי. אח"כ בערעור ניסו לערער על עדותו כי הוא הורשע בשוויץ באיזה פרשיה שלא קשורה. עבד עד השבוע במקומון חיפאי של ´מעריב´ בלחצו של דנקנר, ידידו של אריה פוטר כמתנח שחרור..לאסיר. בנימוק שהיה יותר מדי טוב..! ראו ´הארץ´ מהיום..כי במעריב זה בטח לא כתוב.!

שילה1

New member
העד"שמילוביץ...

איש רב פעלים ופעלולים. כתב בעיתון ,כל בו,למיטב ידיעתי של "ידיעות " דווקא..לא בטוחה בכך.. בעל דוכן נקניקניות ברח´ קיבוץ גלויות.. ויש אומרים שרב הנסתר על הנגלה..... עבד ועובד כחוקר פרטי,חי עם צעירונת. היה בעברו חרדי,חוזר בשאלה וחוזר חלילה.כיום חילוני... לא יודעת ולא מכירה את סיפור "פיטוריו".. בעיר טוענים כי מדובר באיש מעניין,ומיוחד במינו... אגב,כותב יפה!

טרה10

New member
אם הפיטורים היו בהסכמת דנקנר אז

זה במקומון של מעריב...! הידיעה נמצאת בעמוד 12א של הארץ..בעמודי החדשות..מתחת לתמונה של ה´זכאי´.

itche from oz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo160.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifוואדי ניסנס

את ארבעת שנותי הראשונות בארץ (1949-1953) ביליתי בוואדי ניסנס. ולזיכרונות הילדות מקום של כבוד בליבי. אם אני עוצם את עיניי אני עדיין יכול להריח את ריחות המטעמים שבישלו שכנינו הערבים והארמנים שאני זוכרם באהדה. אני זוכר אירוע מסוים הקשור באכילה; באחד החפלות שנערכו בחצרנו המשותפת הציבו השכנים קערה ענקית מלאה בשבלולים חיים, והחוגגים ישבו סביב מדורה שלפו בסיכה ארוכה את החילזון הרירי מתוך הקונכיה וקלו את החילזונות בקול תסיסה מעל הלהבות לפני שבלעו אותם בשקיקה. אנחנו ה"יהודים" גם כן הוזמנו להצתרף לחגיגה ולטעום מאותם המעדנים. בני משפחתי הפולנים די נגעלו מהרעיון לאכול שבלולום חיים, אבל אני הזאטוט בן הארבע התלהבתי מהרעיון וחזרתי שוב ושוב למנה נוספת. אחי הגדול ממני בחמש שנים הקניט אותי ואמר שעכשיו שאכלתי חלזונות חיות הן תתרבנה בבטני וכהוכחה הצביע על ג´וק גדול שעבר במקרה ואמר שאני ילדתי אותו. שנים אחרי כן עוד היו לי סיוטים בנוסך "הנוסע השמיני".

שילה1

New member
איצ´ה..הוואדי לא השתנה....../images/Emo9.gif

הפלפל,ריחות התבלינים והקפה..האוכל של נדימה.. וטיול של כף בשבת בבוקר... שאלך מחר..במקומך???

itche from oz

New member
../images/Emo135.gifשילה תלחי ותהני

מה עם איסקנדר?, מסעדת האום?, ומה עם הפלאפל שם עמוק בתוך הסימטה הצרה, שהיה פריך וטעים כפי ששום פלאפל לא מתקרב אליו אפילו. ואת הרוכל שהיה מוכר ברחוב ת´מר הינדי מתןק וקר, והעגלה של מוכר הג´לטי בשלל טעמים וצבעים?

itche from oz

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo160.gif../images/Emo82.gifבאביב הוא ישוב בחזרהה

מתכנן ביקור באביב, אשמח לפגש אתכם ולהציג את עצמי. איצ´ה

שילה1

New member
באביב?עו כשנה?../images/Emo3.gif

איסקנדר כבר לא קיים,או"ם כבר לא משהו.פלפל הזקנים נשאר,ותמרהינדי יש....

אורניהו

New member
המסעדה עדיין ישנה שילוש!מעל הצומת..

ומי שבאמת איננו,זאת המסעדה הנקראת אז;על הכיפאק,ואחת שנקראה;1001 אלף ואחד שליד קולנוע פאר.אלה היו שתי מסעדות פופולריות מאד בחיפה.

itche from oz

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo21.gifארניהו

אפשר כבר להזמין? מנה חומוס עם בשר וצנובר, שני שיחים שישליק כבש, קבב אחד, קובה, ובמיה במיץ עגבניות. אולי גם מנה של כליות במיץ לימון ושום. לקינוח, קנפ´ה ןקפה תורכי קטן, איך לא.

למעלה