קַח אוֹתִי

טאKילה

New member
קַח אוֹתִי

לָחַשְׁתָּ - תְּנִי לִי אוֹתְךָ תְּנִי לִי תִּתְמַסְּרִי אֵלַי הַלַּיְלָה. אַךְ הַמֶּרְחָק בֵּינֵינוּ נָהַק בִּגָּרוֹן הָרוּחַ וּנְשִׁימָתְךָ פַּרְפְּרָנִית כִּלְטִיפַת נְשִׁיקָה. כְּמוֹ יָרֵחַ בַּחֹשֶׁךְ נִכְנַסְתָּ לִרְדּוֹת אַתָּה מַקְסִים בִּי נְגִינָתְךָ בָּעַרְפִלִּי כִּסּוּף וְגוּפִי נִצְרַף, הִשְׁתּוֹחֵחַ מְפֻזָּר חוּשִׁים גּוֹעֵשׁ אֵלֶיךָ בְּסַעֲרַת יְצָרִים לַצּוּף בָּשְׂמָהּ שֶׁל תַּאֲוָה. בַּמִּלִּים צְמֵאוֹת גַּע בִּי קַח אוֹתִי, קַח כְּמֻרְעָב לְלֶחֶם.

משהו גועש בי

משהו גועש בי. אני פורץ אל הדממות בהוויה סוערת, מעתיק את זרועותי אל גופך ולוקח אותך אל חדרי חדרי הנזעקים. את בי ואני בך, יצוקים במטילי חשק ונרקעים בעזות משגל מתפצח בעולם שכולו להט.

טאKילה

New member
חַבְלֵי עֶרְגָּה

חַבְלֵי עֶרְגָּה נִשְׁזָרִים בָּאוֹר לֹא אוֹר דְּמוּתְךָ בְּצַד הָרוּחַ רֹךְ לוֹטֵף. צַיַּרְתִּי אוֹתְךָ בְּצִבְעֵי תְּשׁוּקָה מָשַׁחְתִּי פֶּה אַהֲבָה שׁוֹפֵעַ נְשִׁיקוֹת.

קח אותי

קח אותי! כפרח ציה במדבר אדום שִכרונות צוף מצמא לגימות, לגימות וחום מתעלף מן העומס בְּצֶל נווה מדבר שוקק רחש באטיות זמן שומם ועצל מזדחל מתעלף בלחש ורק ניגון עוּד וצִלְצְלֵי תוף מרים מבשרים בואי אני הגשם המרווֶה וטללי אהבה לחיבוק רועי אני סלסול כתבי דיונות כשירת נערה עצובה. קח את מטה החולות ותנני אהבה.

kingda05

New member
קחי לך אותי

קחי לך אותי בלהט קחי לך אותי באון כשאת מעלי קחילך ואני את שלי רוויתי ואני את שלך אטעם ואני את שלך הבערתי ואת החושים בואי נטרוף ונקום ונשאל לשמותינו קחי לך יד שפתיים להט מגע גוף לגוף ולהט עמוק וצרוף

יערית 1

New member
נגיעות אהבה

נגיעות אהבה ציירת בגופי, במהלומות אור הארת דרכי. מתמכרת לך אט בתשוקה מתפתלת תחתך בתאווה. שזורה בתוכך, נפעמת משובל אהבתך בחוטים של ערגה אורגת ליבי בליבך.

למעלה