צ מ ח ! ../images/Emo9.gif לאחר שעות של שיגועים וחוסר החלטות מצד החברים שלי החלטתי שאני לוקחת איתי את החברה הכי טובה שלי ואנחנו נוסעות למקור ההזעה היומי בטבריה - או בשמו המקורי צ-מ-ח-!... ובכן, לאחר התרוצצות בת"א בכדי למצוא כרטיסים למופע - שיחה עם המוכר שלא ידע בעצמו בכמה למכור לנו, וזה כי הוא נעל - לאחר השברות האנטנה בסלולרי שלי - טלפון לסלקום, ריב עם הטלפן שיחפש שוב ושוב אם ואיפה יש סלקום בתחנה המרכזית (ולא רק שיש אלא יש שני דוכנים! והוא התווכח איתי 6 פעמים עד שהוא מצא את זה...) קניית כרטיסי נסיעה ל"אגד - תחנה מרכזית טבריה" - כי יצאו רק שני אוטובוסים לצמח השנה בעקבות דלילות האוכלוסין ששרתה שם וגם כי לא היה לי כוח לחכות עד שש.. (השעה הייתה שלוש ומשהו...) עלינו על אוטובוס שתחתנו הסופית הינה "אגד - תחנה מרכזית טבריה" שהיה מלא בחיילים חתיכים, כמה זקנים רעשניים ובחורה שנרדמה עליי במהלך הנסיעה ../images/Emo9.gif אמרתי לכם שאני משהו... בקיצור לטבריוס הגענו בערך בחמש וחצי וישר טלפנו לאחותי האהובה שתבוא לקחת אותנו למקור ההזעה היומי.. הלא הוא צמח... וגם כאן - אחרי סמול טוק עם המוכר שחנות הקטנה שרק ביקשתי מים והוא התחיל לשגע לי ת´שכל, אחרי שישבתי שם ובהו בי ערסים טבריינים מפחידים כמה עשרות טלפונים מתקרצצים לאחותי האהובה ומעט מאוד סבלנות הגענו ל-מ-ק-ו-ם-! (ושם איזה בדיקות אלוהים ישמור!!! בדקו לי את הארנק!!! נו טוב זה הדבר היחיד שלקחתי חוץ מסלולרי...) האוכלוסייה שנצפתה שם בגדול איכזבה אותי מאוד - שנה רביעית שלי בצמח וזו השנה הכי דלילה שהייתה עד היום בתולדות "תותי-בת בצמח"... ואני בכלל באתי כדי לראות הופעות של אנשים שאני אוהבת... ולמה צריך להיות לי חם מגעיל ומיוזע סתם ככה בתחילת אוגוסט שבכלל מחר יש לי יומולדת?... (ד"א זה כבר היום... ואוי ואבוי למי שלא יבוא מחר ל-ג´י לראות אותי, אה ד"א אין כניסה בלי מתנות...) ובכן רק תשובה אחת עונה על שאלה כזו - והיא : ההופעה העצבנית ביותר שנתנו סאבלימינל והצל בשיתוף עם צ´ולו מאן, מומי לוי ה-נ-ש-מ-ה-! גלית דהאן וDJ אלארם (שגם היה שם ולא ממש שמעו אותו בהתחלה, אבל זו כבר בעיה של מארגני צמח ולא שלנו ../images/Emo9.gif )... בהופעה קפצו וריצדו להם עשרות מעריצים, חלקם מדקלמים את המילים בע"פ (כמוני...) וחלקם יודעים מילים מעטות (כמו החברה הכי טובה שלי... - שבהזדמנות זו הרשו לי לאמר לה - טשי אני אוהבת אותך הכי שבעולם)... איך שסאב עלה לבמה - כולם בשאגות -"ווו, סאבלימינל", מחיאות כפיים ועוד כל מיני דברים שלא הצלחתי לשמוע... בקיצור האנשים האלו נתנו הופעה עצבנית ביותר! ואני אוהבת אותם ואת מה שהם עשו שם! ומי שלא הגיע ממש הפסיד לפי דעתי, אבל כמו ששאנן אמר (נו טוב עם קצת סילוף שלי... ../images/Emo9.gif ) המיעוט יודע מה נכון ומה טוב, או משהו כזה... אנשים - מקווה לראות אתכם בהופעה הבאה - ומי שלא בא - כריתה!!! (לא יודעת עדיין של מה.. אבל אני אחליט בהמשך..) פיפל, לאב יו אול, שמרו על עצמכם, תהיו טובים - אבל לא יותר מדיי... שיהיה לנו סופ"ש מלא באהבה!!! נתראה בג´י בשבת חצי שעה לפני הפתיחה כמו שקבענו...(וואי אני מתחילה להישמע כמו שאנן שלא רצה לרדת מהבמה...) ../images/Emo9.gif ביי יפים ../images/Emo25.gif ליאת.