צ`י

שין-גאן...../images/Emo26.gif

אני לא מבין בהגדרות, אבל לא קורה לכם שאתם "מרגישים" מכה לפני שאתם חשים בה?... צ'י או לא צ'י - יש שם משהו שעובר אליך...

zappon

New member
יש עכשיו בדיסקברי תוכנית על אומנות

לחימה,יש דבר כזה (מסתבר) kombat ki והם נותנים שם מכות רק למקומות רגישים שבלי הרבה אפשרות לחישול או שחסרי שריר כמו הגרון מפשעה וכו" והם "בולעים" את המכות בעזרת הקי... די מעניין שיש אומנות לחימה שמבוססת רק על הקי או הצ`י.

rowshi2

New member
תאמת, מעניין

יש לי כמובן ספקות לגבי מה שאתה אומר...כמו לגבי כל דבר. אבל לדעתי זה הגיוני...קרו לי מיקרים כל כך מוזרים בחיים, ומקרים שאין להם שום הסבר אחד הגיוני, פרט להסבר הכי לא "הגיוני"... וואי, אתה לא יודע כמה אני מזדהה איתך עכשיו..לא קרתה לי תקרית צ'י חזקה כל כך (קרה פעם אחת שהמורה שלי נתן לי מכה לכרית שהחזקתי(מול הבטן), והרגשתי את המכה בבטן!!!), אבל כן הייתה לי הארה..אין לי כוח להתחיל לכתוב באיזה נושא, כי זה גם לא הכי קשור לשירשור, וגם כי אני עצלן, וגם כי אני יודע שאנשים לא יקבלו את זה...(משהו אחד לדוגמא, נגיד הייתי אומר לך שראיתי עב"מ, לא חייזרים, עב"מ)...אל תקשיב לאחרים. בעיקר לא למוח שלך שמנסה ל"תקן את הזכרון", אתה יודע, שיראה הגיוני...כמו בחלומות... בקיצור (אני די צריך לחזור למוד למבחן, אז בקיצור), יש מצב שאני אפגוש את האדם שדחף אותך עם צ'י? כי אני פשוט חייב להרגיש את זה בעצמי. נראה לי שפיספתי את המיין פוינט של מה שרציתי לכתוב...האק, לא משנה... דרך אגב, במה אתה מתאמן כבר 15 שנה?

הגיע הזמן לחשוף את האמת

זאפון הוא גראנדמאסטר בשיטה שכבר הופיעה בפורום אבל לא קיבלה את הכבוד הראוי לה בגלל שהממציא שלה לא פוליטיקאי - הנה היא

WaveGal

New member
oops, that changes everything...

i deeply apologize for questioning Chi and it's usefulness in pushing people. (i should have known. i fell victim to one of the classic blunders! The first is never get involved in a land war in Asia. The second, only slightly less well known, is this: never go up against a Sicilian when death is on the line! and the third, yet slightly less known is this: never discuss science when deep beliefs are involved)​

zappon

New member
תפסת אותי...אגב הגדרות סנסאים

וגרנדמאסטרים שוות אתה יודע למה...

zappon

New member
קשה לי להבין את הקשר בין

מה שרשום שם We are a non profit human service association funded soley by donations. We do not charge for our public programs or classes לבין התמונה...(הייתי אומר שזה קצת סותר)

rowshi2 - תשובה ברצינות...../images/Emo26.gif

אם אתה מדבר על השאלה ל-zappon - של מי היה זה שדחף אותו - הכי טוב שתפנה אליו במסר אישי... ככה בטוח הוא לא יפספס...

zappon

New member
לא ידעתי שאתה בכלל פניתי אלי, סורי

מה בדיוק השאלה?(היו כמה בהודעות שלך...)

ידעתי...../images/Emo122.gif../images/Emo26.gif

ידעתי שמיד אחרי שתחזור לעשות רנדורי, הראש שלך שוב ידפק. ולגופו של עניין... rowshi... אתה הרגשת את המכה בבטן, כי היד של המורה שלנו עברה דרך הכרית ודרך היד שלך ישר לתוך הבטן. וזו לא הייתה הארה. זה היה הברק שתמיד מופיע כשחוטפים אורה-שטו.

למעלה