"צ`אנס"

"צ`אנס"

שונא את המילה הזאת.. ואת אלה שמשתמשים בה בשידוכים... אז נפגשתי איתה, ביזבזתי יום שלם כדי להגיע אליה, מהרגע הראשון אני רואה שזאת לא היא, לא קשורה אלי, אבל נותן צ`אנס ויושב איתה מעל שעתיים... לא מתאים כבר אמרתי?! אבל השדכנית לוחצת, תמשיך לשניה היא אומרת, לא ראית כלום היא קובעת.. ואני ממשיך.. עוד יום שלם לשרוף בנסיעות כדי להגיע אליה.. כדי להבין עוד יותר שאין שום קשר ביננו... שלא יצא מזה כלום.. אבל הבחורה מתחננת.. והשדכנית עוד יותר לוחצת... בשלישית הכל משתנה היא אומרת... אבל אין לי כח לשרוף עוד יום.. אז הפעם שהיא תגיע אלי.. כי קל לבקש צ`אנס שאת לא צריכה לטרוח... ושוב אותו דבר.. המלצר יותר מעניין ממנה... המים יותר תוססים ממנה... והיא עדיין בשלה- תן צ`אנס היא אומרת.. ואני שואל למה?? למה?! אני ילד בן 5 שלא יודע מה מתאים לו?! השדכנית מכירה אותי יותר טוב ממני?! מה העניין סתם?? הבחורה רק נקשרה יותר, ועכשיו היא תיפגע וזה הדבר האחרון שרציתי... אוף!

אנחנו

שונאים שמפילים עלינו אחריות. אבל תקשיב לבחורה, אני רציתי צ`אנס מסוים עם בחורה, כשהובנתי לא נכון, זה לגיטימי.

העניין קצת מורכב...

גם אני, כמו כולם, מתבקש לתת צ'אנס נוסף לבנות. וגם אני, כמו כולם, לפעמים מבקש צ'אנס נוסף מבנות. לצערי, רוב הבנות מסרבות. וזה לפעמים לא נעים. ולכן, מה ששנוא עליי לא אעשה לבחורה. אם פונים אליי בבקשה לצ'אנס נוסף - אני מברר ראשית, האם אכן הבחורה ביקשה זאת, והיא ממש מבקשת (או "מתחננת" כלשונך). ואז אני מבקש שהיא תתאמץ, דהיינו: שתגיע אליי וכדו'. כדי לראות עד כמה זה קריטי מבחינתה. ואם היא מוכנה להגיע עד אליך - כנראה שאין ברירה. אבל צא'נס זה לא מיליון פגישות. זה עוד אחת וזהו.

ראשית,

אתה צודק בעינין שאם לא מתאים,אז לא.וגם אני לא אוהבת את אלו מהצד שמשכנעים.. שנית,להבא,זה לא בריא בכלל להגיע לפגישות בידיעה שלילית,בהרגשה שלא יצא דבר.. ‏אני מדברת מניסיון..העולם לא ימאס עליך מהר,אם תחשוב חיובי.

אתה מזכיר לי את עצמי...

אני גם הייתי פתיה.. לא יודעת אם לקרוא לעצמי מפגרת או תמימה.. אבל אני בטוחה שעשיתי טוב .. כי אחרת הייתי מוצאת את עצמי גרושה היום..

אני דווקא אוהבת את המילה צאנס

אבל לא בהקשר של שידוכים.... לדעתי אם אתה מרגיש כבר בבירורים שמפריעים לך דברים אל תיגש....חבל עליך ועליה.... זו דעתי

קליט

New member
משתדל

אתה כותב חמוד . אם אתה בספק אז יש אומרים שיש מקום לפגישה שניה, ויש אומרים שדי בפגישה אחת כדי לקבוע אם זה זה מבחינה חיצונית . עשית פגישה שניה וזה לא נראה לך ~ אז לא . בכל מקרה, אנו אמורים לשקול טוב, ואם יש צורך אז גם להתיעץ עם איש חכם ומנוסה -לפני שאנחנו מורידים . בהצלחה

לא היית צריך להיפגש פגישה שלישית

שנייה אולי כן כי יש דברים שלא רואים בפגישה ראשונה.. בתכלס אתה צריך להיות גבר והלגיד לא,מי שהסכים לפגישה שלישית זה רק אתה לא משנה אם שיכענו אותך או לא - ברגע שאתה אמרת את ה-כן אז זה באחריותך.

בכנות

אומר לך..זה לא שאתה ילד בן חמש.. אלא שאתה נואש מידי...את לחוץ מידי.. ולכן אפשר לשחק במצפון שלך.. לנגן לך על המצפון.. אם תהיה ברורה דרכך... אם תדע בדיוק מה שאתה רוצה.. אם תאמין שמה ששלך יגיע לא משנה כמה זמן זה ייקח.. אף אחד לא יוכל עליך...אפי' לא אתה על עצמך...! בהצלחה!

למעלה