צ`אט...‏ ‏

צ`אט...‏ ‏

יש לנו לפורום צאט לא מנוצל כל כך.‏ שאלתי ובקשתי מחברי לפורום ‏.‏ האם יש מצב שנקבע יום שכולנו נהיה על הצאט ? כאילו לא יום שלם גם אני עובד,‏ נקבע איזה שעה הכי נוחה לכולם ונתחיל לצוטט בצאט,‏ האם נראה לכם ? ואם כן באיזה שעות ? איך אתם גולשים מנייד או ממחשב ? כל זה ועוד נא לשרשר לכאן,‏ אוהב.‏ ‏

ספר ריק

New member
../images/Emo45.gif רעיון חביב ביותר ../images/Emo45.gif עדיף בערב, כמובן.

כל יום חוץ משישי ושבת (מוצ"ש) יתאים לי. אני גולש ממחשב נייח.

רעיון נחמד, השאלה אם יש

צ`אט שמיועד רק להו"ד בפורום הזה או שמדובר בצ`ט הכללי בחדר הומואין, שהוא למעשה מעין קצביה... חחחחח ומי שביקר שם אי פעם יבין למה התכוונתי. אני בעד בשעות הערב (אחרי עשר בלילה...) אתמול הייתי בצ`אט בפייסבוק וזה ממש נחמד האווירה שם נעימה ומעניינת...

ספר ריק

New member
זה לא בעיה. כל אחד יכול לפתוח חדר בצ'ט

רק נצטרך להגדיר את השם של החדר מראש, שידעו לאן להכנס. סביר להניח שזה יהיה "הומואים דתיים"...

אין לי מושג איך זה אצלכם.‏ ‏

אבל אצלי אני גולש מפלאפון נייד ויש לי למטה כמו כניסה לצאט של הפורום.‏ נכנסתי לשם פעם אחת כתבתי שלום...‏ ועוד פעם שלום...‏ יש כאן מישהו ?‏...‏ אבל לא הייתה תשובה לשאלתי.‏ אשמח שעוד גולשים יענו על השאלה מתי נוח להם ובאיזה ימים.‏ ‏

ספר ריק

New member
בעבר הייתה גישה לצ'אט של החדר גם למי שגלש

מהמחשב. צרפתי צילום מסך להודעה, עם חץ אדום שמורה על המקום בו הייתה המילה צ'אט, אשר לחיצה עליו הייתה מובילה אוטומטית לחדר בשם של הפורום. כיום בוטלה האופצייה הזאת, אבל נשארה בגלישה הסלולרית. לכן, כאמור, נצטרך להחליט על שם של חדר ופשוט כולם יחפשו אותו ברשימת החדרים בצ'אט של תפוז ויוכלו להכנס אליו. השאלה איזו הענות תהייה לנושא.

אפשר לקרוא לחדר בשם: הו"ד (זה קיצור

/tapuzforum/images/Emo26.gifשל "הומואים דתיים" וכך כולם יוכלו לגלוש בלי שיחשדו בהם... חחחח. לקומונה שלי קראתי נפש חד"ה (חרדים דתיים הומואים) התקשרו אליי למסרים חברים נשואים שהם גם דתיים וגם הומואים וביקשו שנוריד את המילההומואים ובמקומה הכנסנו מסורתיים כדי שיגלשו ללא הפרעות. בינתיים זנחתי את הקומונה... ואני כאן כי זה הפטרום הכי הכי עם האנשים, חברים, אחים הכי טובים שיש, אחלה פורום עם קסם של הומואים ודומיניים דתיים.

זה חידוש בשבילי ידידי ספר היקר

/tapuzforum/images/Emo45.gifאשמח להיות איתכם בפורום תחת שם זה "הומואים דתיים" נראה לי שאעה זאת בסלולארי כי אצלי בנייד לוקח לצ`אט הרבה מאוד זמן לעלות. כל הזמן בטעינה... מייבש אותי חחחחחח. מי שפותח חדר זה שיוגיע לנו בשרשור זה ויעדכן אותנו. אףו בשבט שמח לכולם... הערב אוכלים פירות טריים ומיוובשים רק תוצרת הארץ!!!

נפתח חדר בצ`ט בשעה טובה.../tapuzforum/images/Emo239.gif

בשם: "הומואים דתיים" כולם מוזמנים לדסקס על הא ועל דא ועל ענייני דיומא וענייני דהומוא...... כמובן בדרך ארץ, בשפה נקיה ובתרבות דיבור ניאותה. שיהיה ערב נפלא ומהנה לכולם...

ספר ריק

New member
עכשיו הייתי בצ'ט ולא ראיתי את החדר. צריך

לתכנן מראש. נגיד יום ראשון הקרוב בשעה 19:30 (כמו השעות של מפגש הו"ד
) וצריך לפתוח הודעה ראשית בנושא שמודיעה לכולם שהם מוזמנים להכנס לצ'אט של תפוז ביום ראשון הקרוב , ה23.01 בשעה 19:30, לחדר "הומואים דתיים". (לחפש בסבלנות ברשימת החדרים, כי יש כמה עשרות חדרים, וזה לא לפי האל"ף-בית). צריך להודיע כמה ימים לפני כן, כדי שכמות סבירה של אנשים ידעו. אם יש 2 אנשים מה זה שווה? אם בכל יום (רביעי, חמישי, שישי, מוצ"ש, ראשון) יהיו כמה אנשים שיכנסו לפורום וייראו את ההודעות על המפגש, ומתוכם כל יום 2 אנשים שירשמו לעצמם בפלאפון תזכורת להכנס לצ'אט ביום ראשון ה-23.01 (למניינם..) , אז יהיו 10 אנשים וזה כבר משהו... אבל אם אתה מודיע מעכשיו לעכשיו זה לא יילך... הכל כמובן ברוח טובה ורצון שהדברים יצליחו, ואין לי כל ביקורת כלפיך

בסלולארי כנראה יותר קל למצוא

/tapuzforum/images/Emo39.gifאת החדר נכנסים לצ`אט של תפוז יורדים עד למטה ויש תיבת "פתיחה/כניסה לחדר" לוחצים על זה, נפתח חלון ש@ו רושמים את שם החבר (במקרה דנן: הומואים דתיים) ואתה בפנים. ניסתי זאת וכך פתחתי את החדר וכך גם נכנסתי אליו. במקביל להודעת פתיחה בנושא הנדון, אתם מוזמנים לנסות. אגב, אני מזכיר בפייסבוק הציטוט מאוד אישי ויותר נעים. יש גם קבוצות שכולם יחד מדברים בצ`אט. טו בשבט שששמממייייחחחח ומתוק חברים. מצווהגדולה להיות בשמחה תמיד....

ספר ריק

New member
אתה צודק!

אפשר פשוט לכתוב בתיבת "פתיחת/כניסה לחדר" את המילים "הומואים דתיים" ואז אוטומטית תשולח לחדר
. אם כן, אני מתקן ואומר שאין צורך בחיפוש יסודי ברשימת החדרים
תודה! ט"ו בשבט שמח

כפי שאתה שם לב...

אני תכליתי... מציעים רעיון ואם אפשר ליישם אז קדימה לעבודה... האמת שחידשת לי לגבי פתיחת צ'אט וכגילתי את הדרך התלהבתי וקפצתי על המציאה... חחחחחחח

avitano

New member
יש למעלה קישור לצ'אט אם לא שמתם לב :]

כך אפשר להגיע בקלות

ספר ריק

New member
קישור לצ'אט יש, אבל פעם היה קישור ישיר לחדר

של הפורום. לצ'אט עצמו זה לא בעיה להגיע. הבעיה היא להדריך אנשים להגיע לחדר שייפתח עבור חברי הפורום. וגם זה התברר כדבר די פשוט...

ספר ריק

New member
אה! אתה מדבר על המילים chatTV! אכן סיבכתי סתם

(חשבתי שאתה מדבר על המילה צ'אט שיש בצד שמאל למעלה למעלה...) בקיצור, כאמור, פלטתי שטויות. פשוט תלחצו על המילה chatTV כמו שאמר אביטאנו.

למעלה